Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• D Smart hd hangisinde var ona göre geleceğiz 10 kişi varız geçen sefer çamlık cafedeydik orada hd yoktu taksimde var mı

Yorum

• çamlık cafe 10 kişi yazın beni

Yorum

• BMN İstanbul Trabzonspor-Lille Maçını İzleme Organizasyonu

Çamlık Cafe

Sahil Yolu İBB Park ve Araçlar Müdürlüğü Yanı. Yer Küçükyalı ve Bostancı Arasında Kalan Bölgede Sahildedir Herkesin Rahat Bulabileceği Bir Mekandır , Mekanın etrafında otopark için yer vardır.

Liste ;

1-) Emirhan Makul
        2-) DNA-TS+1
        3-) Bekirguner + 10

En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 26.09.2011, 14:59.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Soner abi geliyor mu?
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Soner abi geliyor mu?
            Bi adres vermedin korktun geliriz diye.
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Neden bütün haftaiçi maçları bize oynatılıyor diye başlık açasım geldi
              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neden bütün haftaiçi maçları bize oynatılıyor diye başlık açasım geldi
                La sen gelmiyor musun imanlarimizi birlestirip duman ederdik lille'yi
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• anadolu yakası geçen seferki atmosferi arayacak mı yoksa ?

Yorum

• Hafta içi olması yeni işe başlamış olmam derken bütün olumsuzluklar birleşti inşallah izleyebilirim.
                    Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Emirhan neden karsıda izliyorsun gardaşım Taksime beni de ekleyin lütfen...
                      Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• AVRUPA YAKASI TRABZONSPOR-LİLLE CL MAÇ İZLEME ORGANİZASYONU

Mekan:Taksim Kafe Ka

Adres: İstiklal Cad. Küçük Parmakkapı Sk. No:10 (McDonald's yanı) Beyoğlu/İstanbul

Tarih:27 Eylül Salı-Saat:21.45

Listeyi başlatıyorum...

1-Mustafa Yüksek
                        2-Barış Burak
                        3-Bıyıklıoğlu
                        4-Ömer Kİbar
                        5-İlker Akçay
                        6-Anıl Kadir
                        7-Erzurumlu
                        8-Oğuzhan İnce+1
                        9-livera61
                        10-mawro61
                        11-Çağatay_
                        12-İbrahim Gökhun Öztürk
                        En son Mustafa Yüksek tarafından düzenlendi; 27.09.2011, 18:27.

Yorum

• BMN İstanbul | Eskişehir-Trabzonspor Maç Organizasyonu

Pazar Günü Saat 19:00

Çamlık Cafe

Sahil Yolu İBB Park ve Araçlar Müdürlüğü Yanı. Yer Küçükyalı ve Bostancı Arasında Kalan Bölgede Sahildedir Herkesin Rahat Bulabileceği Bir Mekandır , Mekanın etrafında otopark için yer vardır.

Liste ;

1-) Külünkoğlu
                          2-) Emirhan Makul
                          3-) Bıyıkoğlu

En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 30.09.2011, 22:12.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bi adres vermedin korktun geliriz diye.
                            ne adamsın.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne adamsın.
                              Şimdi mi cevap veriyorsun abi Neyse.

Arkadaşlar Pazar günü Maltepe Nikah Salonunda tamda 19:00'da nikah var.

O arkadaşları evet dedirtip alkışlayıp Çamlık'a gelmek istiyorum. Ama Anadolu Yakası bana GURBET olduğu için hiç bilmiyorum desem yeridir.

Yardım ederseniz maça yetişme imkanım olursa ??? Yardım edinde gelip maçı izliyim
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Kısmetse bende geleceğim.
                                Bu arada maçın gününü cumartesi yazmışsın. Ben yaşlı adamım, ya inanıp cumartesi gelirsem
                                En son Bıyıkoğlu tarafından düzenlendi; 30.09.2011, 17:06.
                                Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X