D Smart hd hangisinde var ona göre geleceğiz 10 kişi varız geçen sefer çamlık cafedeydik orada hd yoktu taksimde var mı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-

BMN İstanbul Trabzonspor-Lille Maçını İzleme Organizasyonu
Çamlık Cafe
Sahil Yolu İBB Park ve Araçlar Müdürlüğü Yanı. Yer Küçükyalı ve Bostancı Arasında Kalan Bölgede Sahildedir Herkesin Rahat Bulabileceği Bir Mekandır , Mekanın etrafında otopark için yer vardır.
Liste ;
1-) Emirhan Makul
2-) DNA-TS+1
3-) Bekirguner + 10
En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 26.09.2011, 14:59.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Bi adres vermedin korktun geliriz diye.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoner abi geliyor mu?
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
La sen gelmiyor musun imanlarimizi birlestirip duman ederdik lille'yiİlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden bütün haftaiçi maçları bize oynatılıyor diye başlık açasım geldi
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-

AVRUPA YAKASI TRABZONSPOR-LİLLE CL MAÇ İZLEME ORGANİZASYONU
Mekan:Taksim Kafe Ka
Adres: İstiklal Cad. Küçük Parmakkapı Sk. No:10 (McDonald's yanı) Beyoğlu/İstanbul
Tarih:27 Eylül Salı-Saat:21.45
Listeyi başlatıyorum...
1-Mustafa Yüksek
2-Barış Burak
3-Bıyıklıoğlu
4-Ömer Kİbar
5-İlker Akçay
6-Anıl Kadir
7-Erzurumlu
8-Oğuzhan İnce+1
9-livera61
10-mawro61
11-Çağatay_
12-İbrahim Gökhun ÖztürkEn son Mustafa Yüksek tarafından düzenlendi; 27.09.2011, 18:27.
Yorum
-
BMN İstanbul | Eskişehir-Trabzonspor Maç Organizasyonu
Pazar Günü Saat 19:00
Çamlık Cafe
Sahil Yolu İBB Park ve Araçlar Müdürlüğü Yanı. Yer Küçükyalı ve Bostancı Arasında Kalan Bölgede Sahildedir Herkesin Rahat Bulabileceği Bir Mekandır , Mekanın etrafında otopark için yer vardır.
Liste ;
1-) Külünkoğlu
2-) Emirhan Makul
3-) Bıyıkoğlu
En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 30.09.2011, 22:12.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi adres vermedin korktun geliriz diye.
ne adamsın.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Şimdi mi cevap veriyorsun abiİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ne adamsın.
Neyse.
Arkadaşlar Pazar günü Maltepe Nikah Salonunda tamda 19:00'da nikah var.
O arkadaşları evet dedirtip alkışlayıp Çamlık'a gelmek istiyorum. Ama Anadolu Yakası bana GURBET olduğu için hiç bilmiyorum desem yeridir.
Yardım ederseniz maça yetişme imkanım olursa ??? Yardım edinde gelip maçı izliyim
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

inşallah izleyebilirim.

Yorum