Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aslında bostancı' da son anda bulduğumuz mekan hiç de fena diildi be

neyse bi de burayı deneyelim

beni de ekleyiverin
    Burası çok ferah bir mekan Soner.
    Pişman olmazsın merak etme
    Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• İlk olarak Bıyıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burası çok ferah bir mekan Soner.
      Pişman olmazsın merak etme
      hiçbi şekilde pişman olmayız zaten baba, yarın görüşürüz
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Bni yazip +2eklermsniz ltfen tesk
        # 61 Onur Recep Kivrak
        " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Evet Var mı Arttıran
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bni yazip +2eklermsniz ltfen tesk
            Ola Cem, bu nasıl Türkçe'dir ?

Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ola Cem, bu nasıl Türkçe'dir ?

Ola nasi bi turkceyse oda oyle bi turkce abi abi telden ancak o kadar yaziliyor araba surerken napiyim
              # 61 Onur Recep Kivrak
              " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• BMN İstanbul İnter-Trabzonspor Maçını İzleme Organizasyonu

Çamlık Cafe

Sahil Yolu İBB Park ve Araçlar Müdürlüğü Yanı. Yer Küçükyalı ve Bostancı Arasında Kalan Bölgede Sahildedir Herkesin Rahat Bulabileceği Bir Mekandır , Mekanın etrafında otopark için yer vardır.

Liste ;

1-) Külünkoğlu
                2-) Mustafa Yüksek
                3-) Serdar Ersoy
                4-) Emirhan Makul + 1
                5-) Sedat
                6-) Şenol Altunsoy + 1
                7-) OFFLİ + 1
                8-) The King
                9-) Great White
                10-) Bıyıkoğlu
                11-) Cem Zırıh + 2
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• şişliden tam olarak nasıl gelirim oraya. bostancı fln hiç bilmiyorum

Yorum

• şu fotoyu kim çekmişse içtenlikle tebrik ediyorum bence şu anı yakalamak için çok uğraşmış. (bkz: kelin kafasının etrafı D: )
                    futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şişliden tam olarak nasıl gelirim oraya. bostancı fln hiç bilmiyorum
                      Toplu ulaşımla gideceksen bir alternatif, çift katlı Şişli Kartal 252.
                      Şişli Migros'un karşısından kalkıyor. E5 Bostancı sapağından minibüs yoluna giriyor. Sahil kısmına yürüme inebilirsin.
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        umraniyeden mekana gelmek cok kolay....

19-d bostanci son durakta inin....ardindan sahile inin ve kucukyali yonune dogru yuruyun yani saginizda deniz olacak....yaklasik 200-300 metre yurudukten sonra solda guzel bi kafe var....benim icinde bi cay icin....
                        kardeşim tarifi okurken aklıma geldi.. Orhan Veli'den

Gemliğe doğru
                        Denizi göreceksin;
                        Sakın şaşırma.
                        Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben varım Barış ama kesin değil. Yarın belli olur.
                          Benim de kesin değil abi maalesef.

İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          umraniyeden mekana gelmek cok kolay....

19-d bostanci son durakta inin....ardindan sahile inin ve kucukyali yonune dogru yuruyun yani saginizda deniz olacak....yaklasik 200-300 metre yurudukten sonra solda guzel bi kafe var....benim icinde bi cay icin....
                          Abi nete yeni girebildim,çok teşekkürler tarifin için,kusura bakma geç cevap vermiş oldum.
                          Entropi İyidir.

Yorum

• Yayinci kurulusa simdiden mail atmamiz lazim, dsmart lille-cska macini ana sayfasina koymus bizim mac yok, yarin spikerden fener hikayeleri dinlemek istemiyorsak erkenden uyariyi yapmamiz lazim.
                            ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Arkadaşlar,

Bugün Türkiye nin şampiyon takımı Trabzonsporumuz şampiyonlar liginde ilk maçına çıkacak.
                              İmkanı olanlar forma veya TSCLUB ürünlerimizi giyelim

Çok heyecanlıyım çok

İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şişliden tam olarak nasıl gelirim oraya. bostancı fln hiç bilmiyorum
                                tabii degisik alternatiflaerde var ama benim onerim;

sisliden metrobus ile sogutlucesme ardindan sogutlucesme tren istasyonundan bostanci,bostancidan sahile inis ve denizi sagina alarak kucukyali yonunde 200-300 metre yurume ile....

diger bir alternatif metrobus son durakta indikten sonra hemen ordaki sari dolmuslara binip(hemen indikten sonra metrobusten direkt karsinizda bekliyor olacaklar) sofore sorup tam onunde de inebilirsiniz....

yada sisliden 202 cift katli otobuslerle bostanci son durak....ardindan sahile inis ve 1.alternatifi takip....
                                En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 14.09.2011, 02:18.
                                ıslak imza....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X