Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cordon dolu olunca mecburen 501'e gittik biz de. Yalnız tek decoder olunca ilk yarıyı kaçırdık...
    9 dan önce gitsem oraya Trabzon macını seyrederdik. Gel görki tam 10 da girdim iceri besıktas macı icin gelenler vardı değiştirtmedik daha. kordona indik geri döndük
    Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• Gelen herkese teşekkürler..
      İkinci mekana gelemeyen arkadaslardan da özür dileriz, adi herifler emirhan'in o kadar emegini mundar ettiler. Ama ikinci mekan kucuk oldugundan daha samimi oldu.

Tt Arena'da başka mac açmazlarsa tekrar görüşmek üzere diyor, iftarı unuttuğumu sanmayın diye ekliyorum.

Bı de tolga zengin sana helal olsun )
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• üsküdar olur.. hem de çok iyi olur..
        Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• 501 iyidir diyorum
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            501 iyidir diyorum
            +61 Siz okey verin problemle karsılasmayız.
            Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              501 iyidir diyorum
              ula Uğur.. üsküdar sana uzak diye diysın bunu..
              Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• arkadaşlar emekleriniz için çok teşekkürler. eşimle beraber dudulludan kalktık geldik. kuzenim de kemerburgazdan geldi. önemli olan hep beraber maç izleyebilmenin zevkiydi bizim için. ortada bir şerefsizlik varsa bu mekan sahibine aittir ki zaten tepkimizi de koyduk. gittiğimiz mekanın sahibi kalabalığı görünce birden gözlerinde dolar işaretleri oluştu yinede büyük bir çoğunlukla beraber maç izlemek bize zevkli geldi. herkese teşekkür ederim. darısı tt arena ya...

Yorum

• İlk olarak the king tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ula Uğur.. üsküdar sana uzak diye diysın bunu..
                  Abi sana her yer Trabzon
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Mekan sahibinin yaptığı iş iş degildi aslında hesap bile ödememek vardı ama bize yakışmaz neyse yer arıyosanız bostancıya gelmeden kordona yakın küçükyalı sahilde çamlık kafe var hem geniş hem güzel mekan akrabalarım işletiyor maçlarda böyle bi sıkıntı olma ihtimali yok otopark sorunu yok her şey dört dörtlük olabilir yani ilgilenirseniz özelden irtibata geçebiliriz..
                    aynen aynen

Yorum

• haftaya zaten arena da olacağız. eğer gruplara kalırsak farklı mekanları değerlendirmek mantıklı...

Yorum

• İlk olarak Çakıroğlu İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mekan sahibinin yaptığı iş iş degildi aslında hesap bile ödememek vardı ama bize yakışmaz neyse yer arıyosanız bostancıya gelmeden kordona yakın küçükyalı sahilde çamlık kafe var hem geniş hem güzel mekan akrabalarım işletiyor maçlarda böyle bi sıkıntı olma ihtimali yok otopark sorunu yok her şey dört dörtlük olabilir yani ilgilenirseniz özelden irtibata geçebiliriz..
                        camlik icin irtibata gecmeye gerek bile yok aslinda mekan sahipleri trabzonlu oldugu icin herturlu trabzon maci acilir buraya gitmesekte oyle herhangi bir arkadaslarinizla trabzon macini izleyebilceginiz bir yer aklinizda olsun yani.kadikoyde stratejik bi yer aslinda orda bi yerde olabilir tabi onemli olan konsensus saglanabilmesi...

Bu arada tolga neydi oyle ya senol hocanin eli degmesi yetiyo galiba biz bunlari istanblda yeriz
                        https://twitter.com/AİCKRGL

Yorum

• sağlık olsun ne diyelim..bunca insanı bir araya geyiren uğraşan arkadaşların emeğine sağlık..sonuçta bize her yer trabzon mekan sorun olmaz çay heveslisi bunca insanı kaybetmek hangi ticari mantığa sığar buda soru işareti
                          beşikdüzü_akkese

Yorum

• ne varsa Kadıköy Of/Hayrat derneğinin lokalinde var. daha önce orada yapıldı şimdi de orada yapılmalı.
                            Hastikoz

Yorum

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bundan sonra anadolu yakası uygun görürseniz stressiz sıkıntısız Caddede cafe 501 i ayarlarım. Tabi önden biri gelir benimle mekanı gösteririm uygun derseniz her türlü sıkıntısız ayarlarım. ve biz ne dersek o olur emin olun
                              Süha en başa behre +1 yaz , herşey için tekrar teşekkürler. Selamlar...

Yorum

• Ayrıca o gün öğleden itibaren cordon cafe sahibiyle görüştüm, kaç kez bizim maçı açıp açmayacaklarını sordum. Sorun yok çakışma olsada ts maçını vereceğiz dedi. Bu bilgiyi kaç kez teyit ettirdim. Sonuçta kalkıp gitmemiz çok iyi oldu. Emeğinize sağlık...Arena'da görüşmek üzere...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X