İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
Çok güzeldi yaa çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
-
lan oglum çıksana başlıktan ya. Gelmicen bişe yapmıcan, meşgul etme başlığı.İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzeldi yaa ççç
yaaa bananeeeeeee çıksıııııınnnnnnnn. Çık ama yaaaaaaaaaaa...Entropi İyidir.
Yorum
-
Ben hep burdaydım aga sadece şartlar olgunlaştı.İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHarun Karadeniz gecikmeli de olsa dönüş yaptı
Beni de yazarmısınız sayın yönetici.HAMSİ
Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.
Yorum
-
İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hep burdaydım aga sadece şartlar olgunlaştı.
benim gibi bi adam geliyo la benden olgununu bulamazsin
xD
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Olgun kelimesi bizim topraklarda sakıncalı cemİlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
xD
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
Az olsakta öz olalım
İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
xD
Dikkat et kaybolma
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-

Athletic Bilbao - Trabzonspor : 18 Ağustos Perşembe , Saat 22:00
Sevgili BMN İstanbul Üyeleri UEFA Avrupa Ligi Play-Off Maçımızı Hep Beraber İzliyoruz.
Mekan ; Cordon Cafe
Adres ; Bostancı Sahil , Bostancı Vapur İskelesi Karşısında.
Mekanın Belirlediği Bir Maç Ücreti Yok Sadece Tükettiğiniz Ürünlerin Parasını Vererek Maç İzleyebiliyoruz.
Liste ;
1-) Emirhan Makul
2-) Uğur Sadıkoğlu
3-) Cem Zırıh + 2
4-) Harun Karadeniz
5-) Berat Akçay
6-) Volkan_627 +1
7-) Serdar Ersoy
8-) Barış Burak Kanbur
9-) Şenol Altunsoy
10-) Mert Marabaoğlu
11-) Great White
En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 13.08.2011, 13:32.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Senin yaşını büyük yazmışlar liseli.İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelan oglum çıksana başlıktan ya. Gelmicen bişe yapmıcan, meşgul etme başlığı.
yaaa bananeeeeeee çıksıııııınnnnnnnn. Çık ama yaaaaaaaaaaa...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum