Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ulan ben o maç için tatilimi ayarladım yakarım uefa'yı istanbula alınırsa maç
    Beraber deplasman yaparız fena mı
    21.12.2009 Unutmayacağız...
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
    Cemil Usta
    Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak anıl.kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İkinci maç İstanbul'da diye duydum topram; Sizleri bu tarafa bekleriz
      Evet katılıyorum
      -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beraber deplasman yaparız fena mı
        Avni Akerde maça gitmek istiyorum ben
        Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
        #20 COLMAN

Yorum

• Takımımızın Portekiz'de Benfica ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçınının saati belli oldu.

Buna göre müsabaka 27 Temmuz Çarşamba günü TSİ 21.45'de başlayacak.

Maçımızı Taksim Kafekada Hep Beraber İzleyeceğiz.

Kafeka Adres ;

İstiklal Cad. Küçük Parmakkapı Sk. No:10 (McDonald's yanı) Beyoğlu/İstanbul
          Istanbul, Turkey

Liste ;

1-) Mesut Bıyıklıoğlu
          2-) Emirhan Makul
          3-) Serdar Ersoy
          4-) Fatih Yücel
          5-) Mert Marabaoğlu
          6-) Çağdaş Deniz
          7-) Ömer Kibar
          8-) Melek
          9-) Anıl Kadir
          10-) Barış Burak Kanbur
          11-) Berat Akçay
          12-) Mehmet Alp +3
          13-) Foxx61 + 2
          En son Mustafa Yüksek tarafından düzenlendi; 22.07.2011, 12:54.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Gelsem mi diye şüphelerim var Liverpool 2 maçınıda orda izlemiştim yenilmiştik. Allah'ın hakkı 3 tür...

Geliyorum .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 1-) Temsilcilerin Meleği Kalabalık denilen arkadaşlardan sitemize üye olanların isimlerini alabilir miyim veyahut başlığa yazabilirler mi listeye ekleyelim.

2-) Mehmet ve Behçet abi ; Şunu iyi biliyorum ki hiç bir mekana güvenilmiyor bu konuda anlattıklarınıza inanıyorum olmuştur , olmamıştırda asla demem kesin olmuştur , ancak mesutunda dediği gibi ticari kaygılarda insanlar çoğu zaman inatlaşabiliyor , Şimdi bizim kızmamızın nedeni nedir burada Kafeka'yı bizden biri bilmek sonra böyle bir olaya mağruz kalmak . Biz para veriyorsak müşteriysek ki müşteriyiz sorgulamaya ve hakkımızı aramaya çalışmalıyız kısacası konuşmalıyız. Melek ablaların vasıtası ile kafekada organizasyonları uzun zamandır yapıyoruz , orayıda kişi olarak melek abla tanıyor bu pek önemli değil bizde tanışırız melek abladanda rica ederiz konular konuşulur elbet mantıklı bir açıklaması vardır. Bu söylediklerinizde ki mağdurlukları reddeder ve zıt düşerlerse mekan tabi ki değiştiririz ancak bir kez daha söylemem gerekirse diyalog kurmamız çok önemli kesinlikle bu konuyu mekan yetkilisi ile konuşacağız duruma görede bu organizasyondan sonra mekanı değiştireceğiz.

Kişisel kararlarınıza tabi ki saygı duymak isterim ancak müsaitseniz sizide çarşamba akşamı taksim kafekaya bekleriz.

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O maç Trabzon'da oynananacak,raaaaat ol
                Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Bekleriz =)))
                Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• İlker ortaya üçlü çektir tayfaya

Yorum

• İlk olarak emirhan makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlker ortaya üçlü çektir tayfaya :d
                    ççç ççç ççç ççç
                    Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• Vay arkadaş o sıcakta, o yollar. İyi karşılayın olm bizi
                      21.12.2009 Unutmayacağız...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                      Cemil Usta
                      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vay arkadaş o sıcakta, o yollar. İyi karşılayın olm bizi
                        Geçen bursa maçına geldiğiniz araba ile gelmeye kalkışmayın ruh hastaları

Yorum

• +3 alabilirmiyim o zaman
                          EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Şimdilik ben de +2 diyeyim ama çok çok üstüne çıkma ihtimalim yüksek

Bir de başlığı "Genel"e alsak daha etkili bir organizasyon olabilir...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Beyler eğer uygun görürseniz Anadolu Yakası ayrı olarak toplanalım diyorum Bostancı'da toplanalım diyorum başlığın adınıda değiştirebilirmisiniz..

Abilerim , kardeşlerim geçen sezon son haftalarda Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarını birlikte Bostancı'da izlemiştik..

Herkesin memnun kaldığı organizasyonlar olmuştu , maç açık kanaldan mı verilecek bilmiyorum fakat yinede birlikte izlemenin havası keyfi başka oluyor konuyu biraz erken açmış olabilirm fakat kalabalık olalım..

Mekan olarak yine Bostancı'yı düşündüm zaten Avrupa yakasında ki arkadaşlar büyük ihtimalle Kafeka'da toplanacaklardır..

Anadolu yakasında oturan arkadaşlarımız için..

Sahil yolunda iskelenin tam karşısı.. Dürümcülerin..
                              Maltepe tarafından gelecek varsa dolmuşla sahilden bostancı'da inip mekanı görebilir..
                              Aynı şekilde Kadıköy tarafıda dolmuşla son durakta iniyor ve mekanın önünde zaten dolmuşculara söylerseniz gösterirler..

Karşıdan gelecek olursa zannediyorum olmayacak

Trenle Bostancı durağında insin orada bi yerde ben onu kaparım..

Mekanda sigara içiliyor zaten köşede bi yer tutuyoruz kendimize has loca gibi seyrediyoruz umarım yine kalabalık oluruz : )
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Sadıkoğlu ;

Bu mekanda izlediğinizi ve memnun olduğunuzu duydum bu organizasyondan sonra ki izleme olayları 2 ayrı mekanda 2 ayrı organizasyonla olacak.

Ve Bu söylediğin mekan sahibi ile konuşacağım çünkü anadolu yakasında Kartalda oturuyorum bende.

Ancak Bu maçlık bir açılış yapalım hep bir arada olalım karışık olarak dedik , ondan böyle oldu.

Ama bundan sonra dediğim gibi mevcut sıkıntısız anadolu yakasında ki mekanımız Cordon cafe olacak , benimde normalde gittiğim oturduğum bir mekandır ferahtır ulaşımıda kolaydır bir daha ki maça organizasyonumuz cafe cordona olacak yani anadolu yakasında ki mevcut sabit yerimiz olabilecek bir mekandır avrupa yakası içinde mevcut sıkıntıların cevapları alındıktan sonra kafeka ya değiştirilecek yada orada kalınacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X