önceden takıldığım bir mekan cafe vardı town center ın karşısında ama toplu halde buluşup bir mekan seçeriz diğer maçlar içinde güzel bir mekan belirleriz kendimize
Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Arkadaşlar bu hafta birlikte maç izleme olayı olmayacak belki de ama önümüzdeki haftaiçi sizlerden birlikte maç izleyebileceğimiz mekanlar bakmanızı ve burada paylaşmanızı istiyorum bundan sonra 2. yarının tüm maçlarını birlikte izleyelim.
Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Bu başlığı açarken niyetimiz şuydu; tek bir mekana bağlı kalmayalım. Çünkü her mekana her arkadaşımız gelemeyebiliyor.
Sivas maçı için olmadı ama Diyarbakır maçını Avrupa yakasında bir yerde izleyelim(hava müsait olursa).
Bunun için o yakada yaşayan arkadaşların yardımına ihtiyaç var. Merkez, bilindik yerdeki mekanları burada paylaşmaları gerekiyor. İçimize sineni gider ayarlarız beraber.
Bu sefer işi sıkı tutmak gerekiyor sanırım. Bu maç beraber izlenmeli.
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Israrla Üsküdar diyorum Ha beşiktaş Ha eminönü ççç
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum