Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bekleriz Faik Abi.

Yorum

• önceden takıldığım bir mekan cafe vardı town center ın karşısında ama toplu halde buluşup bir mekan seçeriz diğer maçlar içinde güzel bir mekan belirleriz kendimize
      Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Hiç bu kadar çizilmemiştik
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• maçı anadolu yakasında beraber seyredelim diyen yokmu?
          Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• Arkadaşlar bu hafta birlikte maç izleme olayı olmayacak belki de ama önümüzdeki haftaiçi sizlerden birlikte maç izleyebileceğimiz mekanlar bakmanızı ve burada paylaşmanızı istiyorum bundan sonra 2. yarının tüm maçlarını birlikte izleyelim.
            Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Bu başlığı açarken niyetimiz şuydu; tek bir mekana bağlı kalmayalım. Çünkü her mekana her arkadaşımız gelemeyebiliyor.

Sivas maçı için olmadı ama Diyarbakır maçını Avrupa yakasında bir yerde izleyelim(hava müsait olursa).

Bunun için o yakada yaşayan arkadaşların yardımına ihtiyaç var. Merkez, bilindik yerdeki mekanları burada paylaşmaları gerekiyor. İçimize sineni gider ayarlarız beraber.

Bu sefer işi sıkı tutmak gerekiyor sanırım. Bu maç beraber izlenmeli.

Yorum

• Diyarbakır maçı için,

Avrupa yakasında oturan arkadaşlar mekan önerilerinizi bekliyoruz...
                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                #20 COLMAN

Yorum

• arkadaşlar avrupa yakasında oturan arkadaşlar hangi semtlerde ikamet etmekteler bunu belirtirseniz ortak bir nokta bulmak daha kolay olur

Yorum

• bakırköy tarafında yok mu bildiğiniz bi laz mekanı

yer netleşsin, ben de sizinle izleyecem inşallah...
                    Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak dido6185 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar avrupa yakasında oturan arkadaşlar hangi semtlerde ikamet etmekteler bunu belirtirseniz ortak bir nokta bulmak daha kolay olur
                      Yalnız Anadolu'daki arkadaşların da geleceğini belirteyim. O bakımdan kıyı bir yerde olsa iyi olur. Beşiktaş mesela.

Yorum

• ilk ben yazayım bari
                        İstanbul/Bahçelievler/Yenibosna

Yorum

• Üsküdar desibaw ççç pes + pilav hatrına
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Dido ,

Kimin nerde oturduğu önemli değil, gelmek isteyen gelir.

Biz ortak bir mekan bulalım, Mehmet'inde dediği gibi kıyı kesim olursa daha iyi olur.

Beşiktaş, Eminönü, Bakırköy, Ortoköy vs. vee Taksim ( kıyı değil ama ulaşım kolay )
                            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                            #20 COLMAN

Yorum

• Israrla Üsküdar diyorum Ha beşiktaş Ha eminönü ççç
                              Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• o zaman bu haftaki mekanımız bakırköy olsun. maçtan 1 saat önce meydanda buluşulur ve bir mekanda maç izlenir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X