İlk olarak livera61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
Benim +2 yi +4 yapabilir miyiz ?
Çalışmalar devam ediyor
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
yine yıkılacak yani mekan öyle mi???İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayıya aldanmayalım 39 kişi olarak görünüyor listede ama ben zaten 20 kişi gelicem
Liverpol maçını hatırladım bir anda aynı kalabalık yine orda olucak 
Yorum
-
Ablacığımİlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayıya aldanmayalım 39 kişi olarak görünüyor listede ama ben zaten 20 kişi gelicem
Liverpol maçını hatırladım bir anda aynı kalabalık yine orda olucak 

O 20 Kişinin arasında örnek olarak Uğur Aydın var ise listeye adını yazayım ve diğer siteye üye olanlar , üye olmayanlarda üye olup aramıza katılırsa burada güzel bir ortam oluşturmuş oluruz ayrıcada tanışırız.
Rica ediyorum 20 kişiden böyle isimleri istiyorum Abla.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Evet Emirhan 20 kişilik listeye dahilim benİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAblacığım
O 20 Kişinin arasında örnek olarak Uğur Aydın var ise listeye adını yazayım ve diğer siteye üye olanlar , üye olmayanlarda üye olup aramıza katılırsa burada güzel bir ortam oluşturmuş oluruz ayrıcada tanışırız.
Rica ediyorum 20 kişiden böyle isimleri istiyorum Abla.
))
En son Uğur Aydın tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 12:16.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Bundan Sonra Maç İzleme Organizasyonları Anadolu ve Avrupa Yakası Olmak Üzere 2 Ayrı Koldan Düzenlenecekİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnadolu Yakasını unutmayın sayın il temsilcileri

İlk olarak Uğur Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Emirhan 20 kişilik listeye dahilim ben
))
Televizyon altında yerin hazır reis sen ne dersen onu bağıracağız
Ekledim , Gçrüşürüz Yetkinİlk olarak Yetkin Dil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan abi benide ekleyebilir misin??
Üniversite sınavı stresi bitti haliyle böyle organizasyonlara katılmak lazım
En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 12:26.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Liste dışı alınacak mı ? Çünkü KafeKa yı herkes biliyor.Trabzonlular akın eder
45 kişiye aldanmayın
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Yanlız 20 kişiye dahilsin ama ufak bir detay söyliyimİlk olarak Uğur Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Emirhan 20 kişilik listeye dahilim ben
))
benden sonra sen geliyorsun reis 
erken gelelimde bize azcık eski maçları anlat :::
Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
-
Öncelikle listedeki isimlere öncelik tanınıcak yer kalırsa tabiki kimseyi geri çevirmek istemeyiz sonuçta gelen kişide maç izlemek istiyor içinde bizim kadar sevgisi var ama yer kalırmı zorİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleListe dışı alınacak mı ? Çünkü KafeKa yı herkes biliyor.Trabzonlular akın eder
45 kişiye aldanmayın
Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...
Yorum
-
BMN ile ilk organizasyonum olacak inşallah bir aksilik çıkmazsaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum