Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok fena gelesim var ama bakalım Peder Bey başka bir program yapmış mı ?
    Babanı da al gel ççç
    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Benim +2 yi +4 yapabilir miyiz ? Çalışmalar devam ediyor
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Sayıya aldanmayalım 39 kişi olarak görünüyor listede ama ben zaten 20 kişi gelicem Liverpol maçını hatırladım bir anda aynı kalabalık yine orda olucak
        Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sayıya aldanmayalım 39 kişi olarak görünüyor listede ama ben zaten 20 kişi gelicem Liverpol maçını hatırladım bir anda aynı kalabalık yine orda olucak
          yine yıkılacak yani mekan öyle mi???

Yorum

• Anadolu Yakasını unutmayın sayın il temsilcileri
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Melek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sayıya aldanmayalım 39 kişi olarak görünüyor listede ama ben zaten 20 kişi gelicem Liverpol maçını hatırladım bir anda aynı kalabalık yine orda olucak
              Ablacığım

O 20 Kişinin arasında örnek olarak Uğur Aydın var ise listeye adını yazayım ve diğer siteye üye olanlar , üye olmayanlarda üye olup aramıza katılırsa burada güzel bir ortam oluşturmuş oluruz ayrıcada tanışırız.

Rica ediyorum 20 kişiden böyle isimleri istiyorum Abla.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Geçen sene ilk maçta Onur un kurtardığı penaltıda,ikinci maçta Teofilo nun golünde desibel rekoru kırılmıştı))
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ablacığım

O 20 Kişinin arasında örnek olarak Uğur Aydın var ise listeye adını yazayım ve diğer siteye üye olanlar , üye olmayanlarda üye olup aramıza katılırsa burada güzel bir ortam oluşturmuş oluruz ayrıcada tanışırız.

Rica ediyorum 20 kişiden böyle isimleri istiyorum Abla.
                  Evet Emirhan 20 kişilik listeye dahilim ben))
                  En son Uğur Aydın tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 12:16.
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anadolu Yakasını unutmayın sayın il temsilcileri
                    Bundan Sonra Maç İzleme Organizasyonları Anadolu ve Avrupa Yakası Olmak Üzere 2 Ayrı Koldan Düzenlenecek

İlk olarak Uğur Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Televizyon altında yerin hazır reis sen ne dersen onu bağıracağız

İlk olarak Yetkin Dil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Emirhan abi benide ekleyebilir misin??
                    Üniversite sınavı stresi bitti haliyle böyle organizasyonlara katılmak lazım
                    Ekledim , Gçrüşürüz Yetkin
                    En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 25.07.2011, 12:26.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Emirhan abi benide ekleyebilir misin??
                      Üniversite sınavı stresi bitti haliyle böyle organizasyonlara katılmak lazım
                      "Yaylayı,zirveyi görmüş uşakları oyalar mı ovalar ?"
                      "Şenol Güneş"
                      Bu saatten sonra yok geri dönüşü;ya zafer ya da...

Yorum

• ben de geleyim madem.

kazanırsak herkeşe benden çııaayy!
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Liste dışı alınacak mı ? Çünkü KafeKa yı herkes biliyor.Trabzonlular akın eder

45 kişiye aldanmayın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Uğur Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanlız 20 kişiye dahilsin ama ufak bir detay söyliyim benden sonra sen geliyorsun reis erken gelelimde bize azcık eski maçları anlat :::

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Liste dışı alınacak mı ? Çünkü KafeKa yı herkes biliyor.Trabzonlular akın eder

45 kişiye aldanmayın
                              Öncelikle listedeki isimlere öncelik tanınıcak yer kalırsa tabiki kimseyi geri çevirmek istemeyiz sonuçta gelen kişide maç izlemek istiyor içinde bizim kadar sevgisi var ama yer kalırmı zor

Yorum

• BMN ile ilk organizasyonum olacak inşallah bir aksilik çıkmazsa
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                                BordoMavi.Net
                                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X