Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu kardeşim niye Avrupa yakası değil..Avrupa maçı bu yahu
    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Müşerref Olacağız Abi

Bu organizasyonda anadolu yakasında yeni dönemde 3. organizasyonumuz ve yine değişik bir mekan anadolu yakasında bile uygun bir yer bulamadık ve bir sürü sorunlar yaşadık yaşamayada devam edebilme ihtimalimiz yüksek ihtimalli olarak gözükmekte bu mekanı deneyeceğiz hiç bir sıkıntı olmayacaktır inşallah.

Avrupa yakasında hiç bir uygun mekan bulamadık , bir sürü mekan var dernek var biliyoruz ancak son yaptığımız organizasyonda şaka olmayan bir topluluk olduğumuzu anladık 2 kişi beklerken 70 hatta son anda gelenlerle 80 kişi olduk sayımız fazla sesimiz gür deli ve çılgınız mekanlarda problem yaşıyoruz.

Mekan bulmak çetrefilli ve zor. Anadolu yakası için Çamlık son mekanımız olur ve bundan sonra orada izleriz inşallah. Avrupa yakasında ise araştırmaya devam ediyoruz bulursak ve rayına oturtturursak iki yakada da aynı anda organizasyon düzenleyebileceğiz.
      Aslında seninle ve Mustafa ile beraber bu maçı izleme hayalim vardı ama malum babam yeni ve önemli bir ameliyat geçirdi o yüzden maçı onunla izlicem.Diğer maçlarda beraberiz inşallah dostlarım.Son olarak Tayfun ortayı yapar Halil kafayı vurur puanı kaparız sıkıntı yok
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

Müşerref Olacağız Abi
        - O şeref bana ait
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• +1 beni de ekleyin.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu kardeşim niye Avrupa yakası değil..Avrupa maçı bu yahu
            Ula sende bir kere bu tarafa gel de bir yüzünü görelim.
            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aslında seninle ve Mustafa ile beraber bu maçı izleme hayalim vardı ama malum babam yeni ve önemli bir ameliyat geçirdi o yüzden maçı onunla izlicem.Diğer maçlarda beraberiz inşallah dostlarım.Son olarak Tayfun ortayı yapar Halil kafayı vurur puanı kaparız sıkıntı yok
              Geçmiş olsun dostlarım reisi yalnız bırakma , çirkef interlileri devireceğiz.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ah be toprağım keşke gelsen de tanışsak.Babana da geçmiş olsun.Sağlıklar dilerim.
                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ula sende bir kere bu tarafa gel de bir yüzünü görelim.
                  Maç 12'de bitiyor abicim ben nası geri döncem...
                  Biliyorsun abi çalışıyorum Gürcan Abiyle..Erken kalkmam lazım..
                  Metrobüse yakın mı orası kaça kadar metrobüs var
                  ölümüne trabzon !

Yorum

Geçmiş olsun dostlarım reisi yalnız bırakma , çirkef interlileri devireceğiz.
                    İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ah be toprağım keşke gelsen de tanışsak.Babana da geçmiş olsun.Sağlıklar dilerim.
                    Yanından ayrılmıyorum Sultan .Çok teşekkürler Şenol Abi inşallah başka zaman tanışırız bende çok isterim sizinle tanışmayı
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"

Yorum

Metrobüs 24 saat faaliyette
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• BMN İstanbul İnter-Trabzonspor Maçını İzleme Organizasyonu

Çamlık Cafe

Sahil Yolu İBB Park ve Araçlar Müdürlüğü Yanı. Yer Küçükyalı ve Bostancı Arasında Kalan Bölgede Sahildedir Herkesin Rahat Bulabileceği Bir Mekandır , Mekanın etrafında otopark için yer vardır.

Liste ;

1-) Külünkoğlu
                        2-) Mustafa Yüksek
                        3-) Serdar Ersoy
                        4-) Emirhan Makul + 1
                        5-) Sedat
                        6-) Şenol Altunsoy + 1
                        7-) OFFLİ + 1
                        8-) The King
                        9-) Great White
                        10-) Bıyıkoğlu
                        11-) Cem Zırıh + 2
                        En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 14:20.

Yorum

Mustafa Yüksek ile İrtibata geçmenize fayda olacağı gibi ek fikirlerde üretebilirsin armağan Lakin kendisi KMP'dan geliyor sırf özlediği için o kadar duygusal davranıyor ne kadar duygusal davranıyor dersen kafadan 4 vesait

Yorum

- Allah Gürcan abiye sabır versin ççç
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sınırlarımı zorlayacağım bulunmaya çalışacağım..
                              Şenol abi şerbetli kadayıf aklımdadır..
                              Gelirsem bi şekil yapacağım bakalım..
                              İyi geceler herkese
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Allah Gürcan abiye sabır versin ççç
                                Acaba is yerindede boyle karamsar mi gurcan abi'nin karsisina gecip abi bu is olmaz batariz falan diyor mu
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X