İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 Sadri Şener Yönetimi Değerlendirmesi
Daraltma
X
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsini anladımda İhsan Alioğlu songla ilişiği kestik diyor adam akşama kampa katılıyor bu nasıl iş!!
"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
[QUOTE=el_conquistador;2432653]pozitif:
- Stadin restorasyonu ve yenilenmesi
- HES projeleri
- pilot takim uygulamasi
- izleme komitesi kurulmasi
- TS Club'un büyütülüp, genisletilmesi
- sponsorluk anlasmalari (Nike, Türk Telekom)
- kombine satislarindaki ciddiyet artisi
- taraftar kart uygulamasi
- internet sitesinin daha ciddilesmesi
- basketbol subesi kurulmasi
- amatör branslara verilen ciddiyet
- bayan futbol takimi kurulmasi
- taraftar dernekleri ve üye tüzüklerindeki degisiklik (her noktasini degil ama genelde dogru buluyorum)
- basin sözcüsü yok, herkes basin sözcülügü yapiyor (cokseslilik), görev dagilimi konusundaki uyusmazlik (futbol icin kim görevli ve kim ne karar aliyor? Ihsan Alioglu'nun görevi ne, Özkan Sümer'in görevi ne, Sadri Sener'in görevi ne, Caner Cuvalcioglu'nun görevi ne?)
- gereksiz yere aciklamalar, celiskili aciklamalar (örnekler: Gökdeniz transferi, Yattara transferi, Ersun Yanal sözlesmesi, yeni hoca, Song vs.)
- federasyon'u hakem hatasi yüzünden protesto etmek (bu görüsümde gayet ciddiyim)
- kurumsallasmayi ve profesyonellesmeyi yeterince ilerletmemek
- bazi kararlari, sonucunu tam olarak düsünmeden almak (hoca, kongre, belediye vs.)
Yukarıda alıntıladığım yazıyı okuyunca yorum yapmadan geçemedim,
Pozitif olanların hepsi somut şeyler ve kulübe artı olarak eklenen değerler,
Negatif olarak yazılanlara bakıyorum kişisel görüşler,
Sadece bu kısmı bile Sadri Şenerin ne kadar doğru işler yaptığının bir göstergesi,
Alıntı yaptığım arkadaş sakın yanlış anlamasın göüşlerinin çoğuna katılıyorum sadece bir tespit yapmak istedim...Eskiden Sungu61 idi ....
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsini anladımda İhsan Alioğlu songla ilişiği kestik diyor adam akşama kampa katılıyor bu nasıl iş
Kendisine kulüp bulunamadigi icin ister istemez kampa katilmak zorunda kalmistir.
Zaten song un bu asamadan sonra bu takima faydasi olmaz,uygun bir zaman bekleniyordur elbet."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum