Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 Sadri Şener Yönetimi Değerlendirmesi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence Sadri Şener yönetimi başarılı

Bu dönemde birçok yatırım ve iyileştirme/geliştirme yapıldı (Kartal tesislerinin sözleşmesinin iyileştirilmesi, HES ihalelerinin kazanımı, yat marinasının devri, Trabzonspor müze binasının taşınması, TFF Trabzon tesislerinin devri, basketbol şubesinin açılması, Karadenizspor Trabzon'un açılması, Hüseyin Avni Aker stadyumunun yenilenmesi, kapasite arttırımı, antreman tesislerin yenilenmesi, yeni stad konusunda verilen mücadele, diğer kulüp başkanlarıyla daha yakın ilişkiler, MVV ile ortaklık ilişkisi, futbolcu kadrosunun kapsamlı değişimden geçirilmesi, taraftarın aktif hale getirilmesi vs vs)
    Şu yapılanları bir senede kimse yapamazdı..Dahasınıda yapacaklardır..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Hepsini anladımda İhsan Alioğlu songla ilişiği kestik diyor adam akşama kampa katılıyor bu nasıl iş

Yorum

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hepsini anladımda İhsan Alioğlu songla ilişiği kestik diyor adam akşama kampa katılıyor bu nasıl iş
        Trabzonsporvari bir is!!
        "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

[QUOTE=el_conquistador;2432653]pozitif:
          • Stadin restorasyonu ve yenilenmesi
          • HES projeleri
          • pilot takim uygulamasi
          • izleme komitesi kurulmasi
          • TS Club'un büyütülüp, genisletilmesi
          • sponsorluk anlasmalari (Nike, Türk Telekom)
          • kombine satislarindaki ciddiyet artisi
          • taraftar kart uygulamasi
          • internet sitesinin daha ciddilesmesi
          • basketbol subesi kurulmasi
          • amatör branslara verilen ciddiyet
          • bayan futbol takimi kurulmasi
          • taraftar dernekleri ve üye tüzüklerindeki degisiklik (her noktasini degil ama genelde dogru buluyorum)
          negatif:
          • basin sözcüsü yok, herkes basin sözcülügü yapiyor (cokseslilik), görev dagilimi konusundaki uyusmazlik (futbol icin kim görevli ve kim ne karar aliyor? Ihsan Alioglu'nun görevi ne, Özkan Sümer'in görevi ne, Sadri Sener'in görevi ne, Caner Cuvalcioglu'nun görevi ne?)
          • gereksiz yere aciklamalar, celiskili aciklamalar (örnekler: Gökdeniz transferi, Yattara transferi, Ersun Yanal sözlesmesi, yeni hoca, Song vs.)
          • federasyon'u hakem hatasi yüzünden protesto etmek (bu görüsümde gayet ciddiyim)
          • kurumsallasmayi ve profesyonellesmeyi yeterince ilerletmemek
          • bazi kararlari, sonucunu tam olarak düsünmeden almak (hoca, kongre, belediye vs.)
          Aslında kendi görüşlerimi yazmak istiyordum ama sonra eklerim,

Yukarıda alıntıladığım yazıyı okuyunca yorum yapmadan geçemedim,

Pozitif olanların hepsi somut şeyler ve kulübe artı olarak eklenen değerler,

Negatif olarak yazılanlara bakıyorum kişisel görüşler,

Sadece bu kısmı bile Sadri Şenerin ne kadar doğru işler yaptığının bir göstergesi,

Alıntı yaptığım arkadaş sakın yanlış anlamasın göüşlerinin çoğuna katılıyorum sadece bir tespit yapmak istedim...
          Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

Artısıyla eksisiyle gayet başarılı buluyorum.
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Yönetim önceki ve sonraki kadroya bakın. Dahasına gerek var mı?

Yorum

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Song un kadroda düsünülmedigi gayte acik bir sekilde ortada.

Kendisine kulüp bulunamadigi icin ister istemez kampa katilmak zorunda kalmistir.

Zaten song un bu asamadan sonra bu takima faydasi olmaz,uygun bir zaman bekleniyordur elbet.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X