Fatih'in bu ödülü almasi son derece normal.Su an Türkiye'nin en çok gol atan oyuncusu ve attigi gollerin çok büyük bir kismi da bazilarinin attiklari gibi beles gol degil.Asist kralliginda da derecede.Artik Milli Takimin da degismez adami pozisyonunda...Zaten söyle bir bakarsaniz Samet Aybaba döneminde takima katilmasindan itibaren, hem kendinin hem de takimin performansi olumlu yönde etkilendi.Kaybolan ve bosuna heba olan onca yillarin acisini umarim yavas yavas ve sindire sindire çikaracaktir.Yasadigi talihsizlikleri ve sakatliklari baska oyuncular yasasalar su an nerde ne yapiyodular çok merak ediyorum.
Hemen hemen her yazimda dile getiriyorum.Fatih'in üzerinde inanilmaz bir yük var.Üstelik ta sezon basindan beri.O yüzden her maçta kaptandan ayni performansi beklemek hata olur.Bu adam makine degil.Ara sira tökezleyebilir.Genel performansina bakmak lazim.Trabzonspor futbol takiminda kaptan olmak kolay degildir.Bu takimda zamaninda kimlerin elinden kaptanlik alinmadi ki!!Ayrica büyük maçlarda yasanan olumsuzluklar tek bir bireyin olumsuzlugu degil.Genel olarak yasanan bir olumsuzluk var.
Sonuç olarak ulusal basin tarafindan sanirim uzun yillardan sonra(hatta benim hatirladigim ilk)ilk kez bir oyuncumuz "yilin sporcusu" ödülünü kazaniyor.Kendisini kutluyor ve bu ödülün performansina olumlu yönde katki saglamasini temenni ediyoruz.Edited by: Tandogan

Yorum