Fatih Tekke Yilin Sporcusu Seçildi!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Tandogan
    • 13.06.2004
    • 291

Fatih'in bu ödülü almasi son derece normal.Su an Türkiye'nin en çok gol atan oyuncusu ve attigi gollerin çok büyük bir kismi da bazilarinin attiklari gibi beles gol degil.Asist kralliginda da derecede.Artik Milli Takimin da degismez adami pozisyonunda...Zaten söyle bir bakarsaniz Samet Aybaba döneminde takima katilmasindan itibaren, hem kendinin hem de takimin performansi olumlu yönde etkilendi.Kaybolan ve bosuna heba olan onca yillarin acisini umarim yavas yavas ve sindire sindire çikaracaktir.Yasadigi talihsizlikleri ve sakatliklari baska oyuncular yasasalar su an nerde ne yapiyodular çok merak ediyorum.

Hemen hemen her yazimda dile getiriyorum.Fatih'in üzerinde inanilmaz bir yük var.Üstelik ta sezon basindan beri.O yüzden her maçta kaptandan ayni performansi beklemek hata olur.Bu adam makine degil.Ara sira tökezleyebilir.Genel performansina bakmak lazim.Trabzonspor futbol takiminda kaptan olmak kolay degildir.Bu takimda zamaninda kimlerin elinden kaptanlik alinmadi ki!!Ayrica büyük maçlarda yasanan olumsuzluklar tek bir bireyin olumsuzlugu degil.Genel olarak yasanan bir olumsuzluk var.

Sonuç olarak ulusal basin tarafindan sanirim uzun yillardan sonra(hatta benim hatirladigim ilk)ilk kez bir oyuncumuz "yilin sporcusu" ödülünü kazaniyor.Kendisini kutluyor ve bu ödülün performansina olumlu yönde katki saglamasini temenni ediyoruz.Edited by: Tandogan

Yorum

• kelkitli29
      • 29.05.2004
      • 2441
      • Almanya

Yakisti be. Helal olsun.
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Taner Uykuçeken
        • 31.07.2004
        • 2784
        • SMMM
        • İstanbul

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yalniz suda var yilin sporcusu ödülü verilirken yakladim programi fatihin ödülünü gs baskani aldi fatih milli takim kampinda diye (BIZDEN KIMSE YOKMUYDU STÜDYODA ALOOO BIZIMKILER NERELERDESINIZ.) bildigim kadariyla metin akbasoglu jürideydi iskender günün jürideydi ama ödülü gs baskani aldi[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

• Mehmet
          • 31.05.2004
          • 3508
          • Özel şirket çalışanı.
          • İstanbul

Kafalarina saksimi düsmüs ne bizim futbolcumuzu yilin futbolcusu seçebilmisler..[img]smileys/smiley32.gif[/img]Degisimden haberleri var demekki!

Bizim futbolcularimizi begenmeyen taraftarlarimizin da kulaklarina küpe olsun[img]smileys/smiley5.gif[/img].

Milli maç öncesi bu iyi oldu. Kaptan daha
          iyi motife olacak simdi.

Helal SANA KAPTAN.
          hobisi amatör fotoğrafçılık >>
          .

Yorum

• Taner Gündoğdu
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 05.11.2004
            • 3570
            • gemi inşa ve gemi makina mühendisi
            • İstanbul

daha sonradan akillari baslarina geldi trabzonspor yöneticisi aldi gs baskanindan[img]smileys/smiley36.gif[/img]gazeteden jüriye baktim dün bir sürü fenerli vardi. fener bütün branslarda ödül alir dedim ama hayret!!! ama alex'e ne fark atti offff[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• metehan
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 31.05.2004
              • 4301
              • Bilgisayar Müh.
              • İstanbul

Fatih Tekke'yi kutluyorum. Son dönemdeki tartismalarin üzerine bu ödül daha da anlamli oldu. Umarim elimizdekilerin degerini anlamamiza yardimci olur.
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Barış BAKIRTAŞ
                • 31.05.2004
                • 673
                • Plastik Kalıp Tasarımcısı
                • İstanbul

Yilin futbolcusu ödülünü alirken izledim. Yilin sporcusu ödülünü göremedim. Yilin futbolcusu ödülünü Ali Sen in vermesi ayri bir hata olarak degerlendiriyorum. Hatta Ali Sen verecek diyince insallah fatih kazanamaz dedim. Sonra bu futbol adami (!)Kaptanimizi anlatmaya basladi, Avrupada oyanamasi gerek bir futbolcu oldugunu Ridvan Dilmenin agzindan belirtti en son olarak da fenerbahçede oynamasini isterim dedi. Bu serefsizler ödül programinda bile rahat durmuyor.
                61>34

Yorum

• ahmetsalih
                  • 07.12.2004
                  • 262

hak yerini buldu simdi kaliteli maçlarda yatip , sampiyonlar liginde topa bile dokunamayip burda kayseri v.b takimlar karsisinda artislik yapan alexe mi vericeklerdi?

kaptanimiza basarilar diliyorum...

Yorum

• osman__61
                    • 08.06.2004
                    • 218

yakisir fatih abimize. isallah Hayalindeki takim barcelonaya gidersin.ama biz sampiyon olduktan sonra.
                    her sey TRABZONUMUZ için....

Yorum

• trabzonspor1
                      • 31.05.2004
                      • 250
                      • İnşaat müh
                      • Kütahya

bosuna dememisler

Fatih Sultan Tekke

Medeniyet demek açmak ise bedeni
                      Desenize hayvanlar bizden daha medeni

Yorum

• ARAGORN01
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 07.06.2004
                        • 631
                        • BANKA MÜDÜRÜ
                        • İstanbul

İlk olarak ARNAVUT61 tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yalniz suda var yilin sporcusu ödülü verilirken yakladim programi fatihin ödülünü gs baskani aldi fatih milli takim kampinda diye (BIZDEN KIMSE YOKMUYDU STÜDYODA ALOOO BIZIMKILER NERELERDESINIZ.) bildigim kadariyla metin akbasoglu jürideydi iskender günün jürideydi ama ödülü gs baskani aldi[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Canaydin zaten ödülü vermek için çikti oraya. Fatih olmadigi içinde Metin Akbasoglu aldi ödülü.

Fatih orada olsaydi çok keyifli bir tören olacakti....
                        There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

• Badaloğlu
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 16.07.1999
                          • 18194
                          • İstanbul

Tebrikler Kaptan...Yanliz bu ödül senin sorumlulugunu bir kat daha artirdi,zira belkide senin sirtina büyük bir yük daha binecek.Bu sorumlulukla hafta sonu 2 tane çakarsin umarim.

Ben programi seyretmedim.Metin aradi gece,Ali Sen'in suratini görmeliydin dedi.Ama o sufatini maalesef göremedim.[img]smileys/smiley1.gif[/img]

TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• trapezus61
                            • 07.06.2004
                            • 1053
                            • subay
                            • Ankara

Çok yakisti büyük kaptana... Türkiyede yilin futbolcusu ve sporcusu olmak en çok onun hakkiydi... Tebrikler FATIH SULTAN TEKKE... Trabzon camiasina bu gururu yasattigin için. Senin kiymetini bilmeyenlere kapak olsun...
                            HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Ferşat Balcı
                              • 23.09.2004
                              • 681
                              • İstanbul

Fatih Tekke daha iyilerine layik bir oyuncu. ödülün bu sikintili zamana raslamasi çok anlamli oldu.simdi Fatih tekke yilin futbolcusu ünvaniyla sahada yerini alacak.Trabzonspor taraftarlari arasinda ona kusku ile bakanlar için birazda olsa fikirlerini degistirmelerini saglayacak.

ben ridvan dilmeni begenmem onu hep tarafli görürüm ama o Fatih Tekke hakkinda Avrupaninen iyibes hucum oyuncusu oldugunu söyler.ben de buna katiliyorum insallah bu sezon gol rekoru kirarda Avrupada dakendine yer bulur veFatih Sultan Tekke yerine Kanuni Sultan Tekke ünvanini alir.
                              Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                              Sadri ŞENER

Yorum

• #10 Fietra
                                • 31.05.2004
                                • 5506
                                • Mühendis
                                • İstanbul

Yani belliydi ben ondan Avrupa'da Altin Ayakkabi bekliyorum
                                keyif adamı ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...