Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Yilin Sporcusu Seçildi!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Tekke Yilin Sporcusu Seçildi!

"Sabah Gazetesi 2004 yilin sporcusu ödülleri" gecesinde Fatih Tekke hem yilin futbolcusu, hem de yilin sporcusu seçildi...

Spor, siyaset, is ve sanat dünyasinin önemli isimlerinden olusan juri üyeleri, Fatih Tekke'yi bu ödüle layik gördüler..

Gider mi, kalir mi? Büyük maçlarin oyuncusu mu, degil mi? vs. sorularinin sikça gündeme geldigi bu günlerde, bir baska deyisle; kendi öz degerlerimizi sorguladigimiz bu günlerde, bizden olmayan birileri, bize ait birisine bu ödülleri layik gördü..

Kaptanimiza basarilarinin devamini diliyorum..Edited by: oguz
    Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Kaptani acimasizca elestirenlere duyurulur...
    Koyverdun gittun bizi...
    Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
    Republic of Of
    [COLOR="DarkRed"]

Yorum

Yakisir Fatih Abime bee..nihayet hakettigi ödülleri almaya basladi.Umarim bundan sonra sanssizlik pesini birakir. Ruhsuz(!) falan ama YILIN SPORCUSU ve YILIN FUTBOLCUSU!...
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Bu da üzerine alinanalara KAPAK olsun...
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

editEdited by: oflee61
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

halk oyu ile mi yoksa jüri mi

Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
            1-Mahmut Hoca
            2-TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak bodozlama tarafından gönderildi

halk oyu ile mi yoksa jüri mi

juri seçti
              Koyverdun gittun bizi...
              Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
              Republic of Of
              [COLOR="DarkRed"]

Yorum

Kaptanimiza yakisir zaten türkiye de ona vermiyeceklerde kime verilecek, anasinin ak sütü gibi helal olsun ona bu ödüller yetmez ama neyse..

Bunun yaninda baska ödül verilmedimi bu adama az geldi sanki neyse..[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Kaptana bu yakisir [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                  Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

Fazlasiyla hak ediyor tebrikler Kaptan ...
                    Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
                    Nietzsche

Yorum

kutluyorum seni Fatih abim...
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

Milliyet gazetesindeyayinlanan yalan uyduruk "Thij´s"in reportajina bir sürü yalanlar ekleyerek fatih tekkeyi ( & gökdenizi ) kötüleyen yazara duyurulur.

Yilin Sporcusu ve Futbolcusu Fatih Tekkeye yapilan serefesizligi kiniyorum, utanc duyuyorum böyle yazarlar ve gazetelerden.

Böyle yazarlara hapis cezasi verilmeli. Hatta Imraliya gitmelidirler cunkü APO dan farklari yokdur. Istanbul Cumhuriyeti icin savasmiyorlarmi ?

Bravo Fatih Tekke. Seni Gol Krali olarakda görmek istiyoruz. Ayrica gelecek sezon SAmpiyonlar liginde & 2006 da almanyada !!Edited by: sanatik
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

valla ben programi izlemedim. böyle bi sonuç ta beklemiyodum. tabi bu sonucu beklemememin sebebi medyadir!!! yoksa FATIH TEKKE bu ödüle layik bir oyuncudur. oynadigi oyuna bakmadan bile kagit üzerinde bile (gol kralliginda lider olmasi) zaten bir adim önde idi. kaptanizi tebrik ediyoruz .

alkislar FATIH TEKKE'ye

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Delikanli Adam Kanatli Takim Tutmaz !!!

Yorum

hiç sasirmadim bu basariya helal olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim