kimse seçimi dikkate almadı takımın içinde bulunduğu durumdan dolayı. biraz katılım fazla olsaydı ed boş oylara kaybedip tarihe geçecekti. gerçi şuan bile seçimi kaybetmiştir benim gözümde. ben ed olsam basın toplantısı düzenleyip kulübü olağanüstü seçimli kongreye götürme kararı aldım derim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014
Daraltma
X
-
-
İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek adaylı seçimler referandum şeklinde yapılsa keşke. Kongrede " Ertuğrul Doğan Başkan olsun mu olmasın mı?" şeklinde bir oylama olsa çok yüksek ihtimalle Ertuğrul Doğan seçimi kazanamazdı
CPH2205 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek adaylı kongreye katılabilirsin tabii ki; konuşmaları dinlersin,söyleyecek bir şeyin varsa söylersin çok normal.
Ama tek adaylı kongrede oy kullanılması ve o tek adaya oy verilmesi nereden bakarsan biraz garip geliyor.Ne yani seçim mi yaptınız?Sorsan "aday çıkmadı biz ne yapalım derler".Evet ülkemizde her alanda ileri demokrasi yaşanırken(!)aday çıkmaması çok şaşırtıcı.En son Larking tarafından düzenlendi; 02.12.2024, 12:29.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Çoğu üyenin kongreye katılmaması ve bu kadar fazla boş oy çıkması, aslında kulübün tavrını net bir şekilde ortaya koymuş oldu. Bu durum, bir açıdan umut verici. Kulübün ele geçirildiği gerçeği herkesin farkında. Bir şey yapılamıyor, o ayrı mesele; ancak en azından tavrımız net.
Acınası bir sonuç alan darbeci başkan ve yönetimi, elbette utanacak tipler değil. Ancak çoğumuz tarafından zavallı olarak görülüyorlar.
Yorum
-
6 ay içerisinde borcun önemli bir kısmının temizlenip temizlenmediğini merakla takip edeceğiz . taraftar olarak da başka yapacak bişeyimiz kalmadı artık .
zaten önümüzdeki 1 ay içerisinde 2-3 proje ve sponsor açıklanacak deniyor , bunun gerçekleşip gerçekleşmemesi de zaten yönetimin geleceğini önümüze serecek .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep söyledim yineliyorum.
Bu yapı ve beslediği gürüh giderek büyüyecek. Büyüdükçe maliyetler de artacak. Ülkedeki vaziyette bu. Borç her sene kümülatif olarak 2 ye katlanacak kimse neden nasıl olduğunu anlamayacak çünkü yiyicisi çok, beslemek zorunda. Artık ortaya çıkıp göte göt diyecek akil adamlarda göçüp gittiğine göre itiraz eden de çıkmayacak
beşiktaşın futbolcu maliyetlerini gördünüzmü ? olacak iş değil
o maliyet avrupanın hangi ligine gidersen git 1/3 olur bu trabzonspor içinde böyle
ingiltere de 1 milyon euro verilen adamı trabzona getirmenin maliyeti türkiye ye getirmenin maliyeti abarttıkları kadar olamaz
veya avrupa da 500 bin euro ya oynayacak topçuya 700 bin euro versen ayakları kıçına vurarak gelir eğer çocuk eğitim durumu yoksa
bence besleme diye değindiğiniz konu ülkede artık çok çok ileri boyutlarda
ve büyük kitlelerin sorgusuz saçma salak peşinden gittiği ve beslediği aklınıza gelen en büyük ve maddiyatı büyük konu ne ?
bence futbol
bu maliyetleri menajerleri her kulübe yapışan onlarca yüzlerce iş adamını ben kendime başka şekilde açıklayamıyorum
Yorum
-
İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla kimse sallamıyor veya odaklanmıyor ama ben trabzonsporun içinde bulunduğu durumu beşiktaştan ayrı değerlendirmiyorum
beşiktaşın futbolcu maliyetlerini gördünüzmü ? olacak iş değil
o maliyet avrupanın hangi ligine gidersen git 1/3 olur bu trabzonspor içinde böyle
ingiltere de 1 milyon euro verilen adamı trabzona getirmenin maliyeti türkiye ye getirmenin maliyeti abarttıkları kadar olamaz
veya avrupa da 500 bin euro ya oynayacak topçuya 700 bin euro versen ayakları kıçına vurarak gelir eğer çocuk eğitim durumu yoksa
bence besleme diye değindiğiniz konu ülkede artık çok çok ileri boyutlarda
ve büyük kitlelerin sorgusuz saçma salak peşinden gittiği ve beslediği aklınıza gelen en büyük ve maddiyatı büyük konu ne ?
bence futbol
bu maliyetleri menajerleri her kulübe yapışan onlarca yüzlerce iş adamını ben kendime başka şekilde açıklayamıyorum
Yorum
-
Vurdumduymazlık ülkenin her yerinde var. Siyasette,sporda, bilimde, ekonomide her yerde. Önceden düşünsenize en ufak bir siyasi olayda kıyametler kopardı, tv kanalları şok şok şok diye son dakika geçerdi ama artık millet olarak uyutulduk. Futbolda da böyle şu durum iho ve usta dönemlerinde yaşandı kıyametler koptu o aralar. Çok daha eskilere gitmiyorum çünkü o zamanlardaki insanlar olsa Ertuğrul doğan tesislerin önünde tekme tokat dövülürdü.
Yorum
-
İlk olarak Selim Çoban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep söyledim yineliyorum.
Bu yapı ve beslediği gürüh giderek büyüyecek. Büyüdükçe maliyetler de artacak. Ülkedeki vaziyette bu. Borç her sene kümülatif olarak 2 ye katlanacak kimse neden nasıl olduğunu anlamayacak çünkü yiyicisi çok, beslemek zorunda. Artık ortaya çıkıp göte göt diyecek akil adamlarda göçüp gittiğine göre itiraz eden de çıkmayacak
Yorum
-
lig bitiyor takım küme düşme barajının üstünde ve bu adam halen daha hiç bir şey olmamış gibi ortalıkta gezebiliyor. tek aday girdiği seçimde boş oylara karşı şansa bala seçimi kazanan bir ismin trabzonspor'un başkanı olması çok büyük rezilliktir. hiç bir planı, programı yok. şampiyonluk sonrası kulübün gelirlerini çarçur ettikten sonra apar topar başkanlığa getirildi. yok efendim ağaoğlunda para yokmuş bütün paraları doğan veriyormuş. dünyanın en komik fıkrası. ağaoğlu kim doğan kim? doğan'ı trabzon şehrinde bile sokakta tanıyan 3 kişi çıkmaz. geldiğinden beri camiaya hayal satıyor. sayısız oyuncu transferi, sayısız teknik direktör değişikliği elde var sıfır. ve bu adam son seçime de tek aday olarak giriyor. muhtemelen şehirdeki siyasi zümre kendisini maddi konuları halletmesi adına kulüpte görevlendirdi. bjelica, orhan ak, abdullah avcı, şenol güneş derken son olarak fatih tekke. fatih tekke'nin karakterini de az çok bilen birisi olarak doğan ile anlaşma şansı yok. kulübe gelen hocaları bile kendisi belirleyemiyordur. birilerini talimatı ile iş yapıyor. o derece etkisiz birisi. tekke de kalan maçlarda fenerbahçe, galatasaray, samsunspor, rizespor maçlarında istenen sonuçlar çıkmaz üstüne ziraat türkiye kupasından da elenirse arkasında duran olmaz fişini çeker. sırf kendi koltuğunu korumak adına kulübün efsanelerini harcıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum