Yazıklar olsun, Trabzonspor'dan değil ama camiasından utanıyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul | Ertuğrul Doğan: 1571 - Boş Oy: 1014
Daraltma
X
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Samet Aybabanin kargalar için söylediklerinin aynısı bizim kulüpte de yaşanmıştır adım gibi eminim
Çıkıp anlatan yok
He aybaba Çıkıp anlattı adam mı tabiri hayır kovmasalar bugüne kada ses etmeden maaşını aldığı gibi aynen devam edecekti. Ülke insanının özeti
Kulaçoglu konuşuyor Allah razı olsun da aday olaydın deneyeydin adayım deyip öyle konussaydin
Koca kulübü tek adayli seçime maruz bıraktın ağzına sağlık ama bu ayıp da sana yazar
Yerel başının özellikle bu yönetimle meşhur olan birkaç satilmisin canları cehenneme aç kalasinizEn son Tahir61 tarafından düzenlendi; 30.11.2024, 15:20.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Bu herifin bütün siyasi gruplarca desteklenmesini gr anlamıyorum Hüseyin Örsün konuşmasını dinledim akıl alır gibi değil kapı gibi arkasında duruyorlar bunun, kim bu adamki buna biat ediyorlar
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet Aybabanin kargalar için söylediklerinin aynısı bizim kulüpte de yaşanmıştır adım gibi eminim
Çıkıp anlatan yok
He aybaba Çıkıp anlattı adam mı tabiri hayır kovmasalar bugüne kada ses etmeden maaşını aldığı gibi aynen devam edecekti. Ülke insanının özeti
Kulaçoglu konuşuyor Allah razı olsun da aday olaydın deneyeydin adayım deyip öyle konussaydin
Koca kulübü tek adayli seçime maruz bıraktın ağzına sağlık ama bu ayıp da sana yazar
Yerel başının özellikle bu yönetimle meşhur olan birkaç satilmisin canları cehenneme aç kalasiniz
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
hakan kulacoglu ve hasan sakayi gercekleri gerek kongreyi takip edenlerin ,gerekse camianin ve trabzon sehrinin yuzlerine vurduklari icin tebrik ediyorum.kral ciplak deme cesaretini gosterebildiler su satilmislarin arasinda..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Kongre, kurultay, genel kurul... Adı önemli değil. Çeşitli fikirlerin ortaya sunulduğu, yeri geldiğinde icracının eleştirildiği yer burası. Eleştirmek için aday olmak şart değil. Açıkçası bu konuşmayı yapma imkanının tanınmış olmasını bile beklemiyordum. Bu arada tanımam etmem...
Gelgelelim, kongrenin asıl püf noktası şudur: Dağıldıktan sonra ortak emele, hedefe, gayeye, ülküye gitmek.
Görüntü ne yazık ki böyle değil. Bu camia uzun süre sonra toplanmıştı. Menfaatçiler türedi yeniden. Trabzonspor markasının arkasına sığınan çıkarcılar poz verdi kongrede.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum