sadri başkan söz verdi şampiyon yapacağım diye oda anladı sanırım birşey olmaz takımdan bahne uydurup istifa etti hadi hayırlı olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samet Aybaba'dan Vazgeçildi...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forma al, almazsın
Kombine al, almazsın
Üye ol, olmazsın.
Eeee,
Başkan bize yabancı hoca getir. Zaten sıraya girmiş mübarekler!!ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sitede Trabzonsporu tutmuyan maksak geyik olsun diye yorum yazan ne kadar çok kişi var!!!
nerden biliyosun sende onlardan birimisin yoksa
ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
o zaman iyisini götürde görelimİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu yazdıklarınızda mantığa dair hiçbir iz yok! bende samet aybaba'yı istemedim ve ölçülü biçimde bunu belirttim!lütfen ağzınızdan çıkan kelimelerin ölçüsüne dikkat edin...
Yorum
-
hazir böyle güzel kadro bulmusken kaliteli ve sampiyonluk yasamis ve böylece sampiyonluk tecrübersi olan bir teknik direktör istemez misin???? aybaba neyin nesi??? onunla ne basarisi bekliyorsun???İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan şöyle başkan buldunuz bi kararının arkasında duramadınız. yazıklar olsun be. 26 yıl olurdu 27 yıl. çok mu inançlıydınız şampiyonluğa. kimler gelip geçti. sizin istediğiniz adaylar gelse şampiyon mu olacaktık. afedersiniz ama bu taraftar profiliyle nah oluruz. kendimi başkanın yerine koydum şurdaki tepkileri izlerken. istifa eder dedim. etti de. helal olsun. şimdi ondan tek ricam nuri albayrak'ı başkanlık için ikna etsin. siz de burda hakettiğiniz nuri albayrak ile birlikte birbirinizi yemeye devam edin!1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
aynen katılıyorum bu blöf ağır olabilirİlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorkmayın Sadri Şener gidemez... Sadece Şehirde istediği şeyler olmayınca , blöf yapıyor.. Ama bu seferki ciddi bir blöf olacak... Araya artık sayın bakan mı girer yoksa başkaları mı istediğini alacak... O yüzden başkanla ilgili içim rahat. Yalnız fazla uzatılmamalı yoksa takım zarar görmekte. Ben bu olayların hepsinden sadece Hacısalihoğlunu sorumlu tutuyorum.
Zira başkana yetki verdik diyor.. Başkan artık yabancı olacak diyor ama sonra iş Samet Aybabaya kalıyor... Başkan da birçok sözünü yutmak zorunda kalıyor.. Şenol hoca olayında yutmak zorunda kaldığı gibi... Bence Başkan aynı zamanda Trabzon kanadınada rest çekti...
Bence iyi bir hamle... yeterki Trabzon kanadı inat etmesin... Yani hacısalihoğlu etmesin...
Yorum
-
İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamet gelince 10. filan oluruz diyenler bakalım Sadri Şener gidince kaçıncı oluruz?
Yönetim istifa naraları atanların istedikleri oldu işte.
Alın hayrını görün.

ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
bu taraftar zihniyeti ile şampiynluk mu görecez byle şey mi lur byle iş mi yapılır falan diyennlere bu takımın taraftarını hiçe sayamazsın kardeşim dünyada her takımın taraftarını hiçe sayın ama trabzon taraftarının düşüncesini hiçe sayma bu kadar basit ki dünyada her klübü taraftarları yönetir. bugün sadri şenerin yaptıgı yanlıştı bu kadar basit samet aybaba ts nin kalitesin de bir hoca değil şenol güneş olsa lafım olmaz denizli olsa lafım olmaz hatta ertuğrul sağlam hadi onu da geçtim hiç sevmeme rağmen bülent uygun bile olsa lafım olmaz ama samet aybaba yanlış tercihti bundan dönmek doğru karardır haa başkan samet aybaba ile şampiyon olucağına gerçekten inanıyo olsa zaten vazgeçmezdi yok o hala istiyosa da kendi bili istafa edebilir bu takım bir sadri şenerle oluşmadı tamam allah razı olsun sadri şenerden süper yöneticilik yapıyorama ts kendisine başkan bulamicak değil başkanlık yapmak istemeyeni zorla tutucak halimiz yok bu işe aşkla yapmak lazım bugüne kadar kimin sadri şenere bir lafı oldu onun üstüne gidildimi hayır yaptığın herkes tarafından da görülen bir yanlıştı bu kadar basit o da bunu gördü,
şimdi yapılmasıerekn adam gibi antrenor bulmak savaşcı bir ekip kurabilicek kondisyonu iyi yuklicek 90 dk pres yaptırack ve aynı zaman güzel oyun oynatacak bir antrenor bulunmalı umarım sadri şener bunu bulup takımı şahlandırır ama bu sene tranferlerd çok önemli
Yorum
-
hoca yüzünden veya taraftar tepkisinden felan başkanın böyle bir karar alacağını hiç sanmıyorum. bunun altında başka başka başka başka birşeyler var. bu bir oyunsa hiç eğlenceli değil,bir tuzaksa düşmana değil bize kurulmuş bir tuzaktır. yap-ma-yın !!devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
sadri başkan istifa etmez etmemelide 2-3 yıl önce bu takımı bataklıktan çıkaran isim oydu..ve şimdi samet aybabayı takımın başına getirmek gibi bi hata yapıyordu ama yapmadan döndü..kesinlikle kalmalı faruk özak kesinlikle izin vermez başkanın istifasına..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum