Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samet Aybaba'dan Vazgeçildi...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• madem taraftar baskısı var diye ersun yanalı gönderemedi ve madem taraftar baskısı var diye sameti getirmekten vaz geçti ...yine taraftar baskısı var diye başkanlığa devam edebilir....

...ben zannetmiyorum bırakacağını...güven tazelemek istiyor olabilir...
    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• işte doğru karar budur

Yorum

• ne istifasi ya öyleyse önümüzdeki 100 senede bile sampiyon olamayiz.. ama ben bu haberlere inanmiyorum veya inanmak istemiyorum

Yorum

• oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Yorum

• Valla ne yalan söyleyim, Samet Hoca için bir anda hem sevindim aynı anda üzüldüm. Ben bizim taraftarı anlamakta güçlük çekiyorum.

İllede tutturulmuş yabancı adam. Trabzonspora çok iyi yabancı hoca gelmez gelsede Trabzonspor o yükü kaldıramaz.. Geçmişte örneği bir çok kez yaşandı, yabancı hocalardan yana biraz Belçikalılar başarılı olmuştu, bizde Fenerbahçenin dedeyi aldığı gibi Urban Bream sı getirtiriz de bu taraftarın gönlü hoş olur.

Tutturdunuz Bir Ersun Yanal vallahi de billahi de ben de baştan ersun Hocayı isteyen tutanlardandım. Ersun Yanalın mumu bir yakımlık devamlılığı yok, bunu daha önceden bile söyleniyordu böyle olacağı..

Samet Hoca Ersun Yanalı hocalıkta Cebinden çıkartacak adamdı. Çok bilmiş taraftarımız hadi gönlünüz olsun kalbiniz şen olsun yatın rahat uyuyun şimdi başınız göğe erdi.

Samet Hoca Trabzonspor da iş çıkaracak adamdı.. Trabzonspor çöküşe geçmiş dibe vurmuştu, takımda doğru dürüst futbolcu kalmamışken o tıfıl çocuklara Brezilya gibi futbol oynatmaya başlamıştı ve o sene Trabzonspor Kupa kaldırmıştı, şimdi kupa için amtör kümeyi yukarı geçemiyoruz.

Ben Sadri Başkanın yerinde olsam taraftar maraftar dinlemem imkanın yettiğine göre iş yaparım.

Hayırlısı bakalım
            hobisi amatör fotoğrafçılık >>
            .

Yorum

• Hemen yönetim istifa diye saldırın. İşte görün gerçekten istifa ederse Sadri Şener, bırakırsa görevi Samet'in gelmesinden 10 kat daha fazla ayvayı yeriz. Samet için tepki maili atanlar klübe asıl şimdi mailleri atmaya başlasınlar. Sadri Şener bizi bırakma diye. Çok çabuk unutuldu galiba Sadri Şener'in neler yaptıkları ve Trabzonspor için neler yapmaya çalıştığı. Biz yıllardır böle bi başkan gördük mü? Neden istifa deniliyor nedennn!!!! Sinirden ağlıcam vallahi ağlıcam kafayı yicem ben. Ne istifası başkanım sakın yapma bunu sakın!!!
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• sadri sener neden gitsin ne diyorsunuz allah askina..bisey mi kacirdim ben
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Sadri Şener kongre kararı alacakmıs

Yorum

• İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    zamanında ahmet ağaoğlunu küstürüp gönderenler ile şuanda ortalığı karıştıran mahlukatlar aynıları. bunları içimizden temizlemedikten sonra nah şampiyon oluruz biz.
                    SANA katılıyorum içimizden bunları temizlemedikten sonra başarı zor BİR DAHA SADRİ BAŞKAN GİBİSİNİ BULAMAYIZ ŞİMDİ BURADA samet aybaba
                    olayında SADRİ BAŞKANIN RİZASI OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM
                    DERİN TRABZON
                    İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• o kadar uğraştım sakin olunması için birsürü mesaj yazdım. isyan edenlerin bi tanesi görüp okumadı. bi tanesi sakinleşmedi..
                      sondan başa doğru...

hadi açın müziği oynayın şimdi. başardınız. bravo!!!!!! yok ya yok olmaz olmaz. bişeyler yazarsam çok kötü yazacağım. bu taraftar zihniyetiyle şampiyonluk mu görcez biz? güldürmeyin adamı!

başkanım burda sana yazılanları oku ve istifa et lütfen. haketmiyoruz. nuri albayrak'a da rica et yeniden başkan olsun.

şimdi ne olacak seneye şampiyonuz dimi? dur bakalım yeniden belirlenecek hoca için neler söylenecek.

açık konuşayım şampiyonluk inancım çok azaldı benim. kim gelirse gelsin. bu sene şampiyon olmayı beceremeyen bir takım ve taraftarlarıyız. neden şampiyon olamadık. deplasmanda en çok puan toplayan takım olduğumuz halde neden? içerde üstüste 4 maçta sadece 2 gol atıp 2 puan alabildik. böyle bir sezonda beceremedik bu işi. teknik direktör konusunu geçelim. bu yılki futboldan daha kötü futbol oynamayız. zevkle izlediğimiz maç sayısı 3-5 tanedir bu sene. transferleri bekleyelim. asıl hedefi transferler belli edecek. tekrar söylüyorum benim şampiyonluk konusunda inancım kalmadı bu sezon bile olamadıktan sonra. gelen veya giden hocalarla alakalı da değil bu. ama ölene kadar trabzonsporlu olacağız. hiç şampiyon olamasak bile.

bundan 3 sene önce filandı. ersun yanal muhabbeti olmuştu arkadaşla aramızda. ersun yanal gelsin gidene kadar maçını izlemem demiştim. bi buçuk sene sonra geldi. naptım? her maça baktım. 3 sene önce sevmediğim ersun yanal'a ısındı kanım. hele bi durun sakinleşin. başarısız olursa samet aybaba ne yönetim kalır ortada ne de takım bu gidişle zaten. daha ilk günden böyle olduysa.

Yorum

• çok isabetli bir karar.samet aybaba bize hoca filan olamaz,olmamalı.beşiktaş kökenli, beşiktaşın kapısının önünden bile geçemezken Trabzonspor un başında ne işi var.
                        Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• helal olsun be bu adaminda yolladik ya helal olsun

Yorum

• Samet Hocanın gelmemesi için dua edenler, kızanlar, yırtınanların şimdi başkan gidiyor diye üzelmeye hakkı yok.

Adamın verdiği karara bi saygı gösteremediniz gitti. Yaa ölürmüydünüz?

''Başkan sen orda otur ama biz ne diyorsak onu yap'' Yok yaa

Kukla mı sandınız adamı!!!
                            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• ohh beee yeni gördüm ve çok sevindim
                              ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• arkadaşlar saçmalamayın kongreye gidilemez sadri başkanımız bizi bırakmaz
                                & ONUR RECEP KIVRAK &
                                ^^KELEBEK^^

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim