mahmut aksu deil kardeşim istifa edenler geki olayı diyorsan eger.... hatırında öle kalmış senin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak elftotal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben yaklaşık 3saat önce ts de çalışan bir arkadaşımla görüştüm,fatih tekke konusu ile alakalı bana cep le konuşurken pek açıklayamadı,ama şunu bana söylediki fatih idmanlara bir çıksın ozaman görüşürüz dedi sanki bir ipucu geldi bana"arkadaşlar kulübte malzemeler hakkında yetkili bir arkadaşım var daha dün ona sordum kesin nike dedi,hadi hayırlısı ...1 haftaya kalmaz açıklarlar "
İlk Mesajın Gerçekleşmiş İnşallah Buda Gerçekleşir daha da kesin bilgiler istiyoruz Sizden !Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Orhan Aydın
muammer saka ile karıştırılıyor olabilirİlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemahmut aksu deil kardeşim istifa edenler geki olayı diyorsan eger.... hatırında öle kalmış senin
Yorum
-
arkadaslar nedir bu fatih tekke ısrarı nasıl bir taraftar potansiyelimiz var anlamıs degilim oldu klubude biz yonetelim bariEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
benim de bi tanıdığım var. trabzonspor klübünde temizlikçi olarak çalışan birinin dayısının eniştesinin kuzeninin en yakın arkadaşı benim arkadaşımın arkadaşı oluyor. onun haberine göre fatih tekke en yakın zamanda imzayı atacakmış ama olay çok gizliymiş
gizliliğe bakar mısın.?
biraz stres atalım ya bu ne gelecek gelmeyecek. ben bu başlığa bir süre uğramayayım en iyisi..
KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
Niyeki bjk eski kaptanı nihatı getirirken oluyorda biz eski kaptanımız trabzonlu trabzonsporlu gol kralı olup zenite gitmiş giderken de kulübüne 8 milyon euro kazandırmış kaptanımızı istemeyelim?Kulübü yönetmeyede niyetimiz yok.Sadri başkan varken bize kulübü yönetmek düşmez.Ama sizin öyle bir amacınız varsa temmuzda koyun adaylığınızı alın cevabınızıİlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar nedir bu fatih tekke ısrarı nasıl bir taraftar potansiyelimiz var anlamıs degilim oldu klubude biz yonetelim bari
Yorum
-
Kulubu yonetmeye falan gerek yok..İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar nedir bu fatih tekke ısrarı nasıl bir taraftar potansiyelimiz var anlamıs degilim oldu klubude biz yonetelim bari
Su takımın maclarını izleyipte forvet lazım degil demek çok şuursuzce bir dusuncedir...
Eee zaten yabancı forvet alamayız sınır falan var..
Türk olarak piyasa havadalarda ucuyor,Trabzonsporda oynucak bi Turk forvet almaya kalksan bi suru para...
Kimi alıcazz var mı aklına gelen Fatih Tekkeden baskası?? tabiki yoktur..
Ee şimdi bunu yonetim dusunemiyo mu diceksin??
Dusunuyo ama uygulanmasına engel olanlar var bizde bu engeller aradan kalkması için baskı kuruyoruz??
Anlamıssındır umarım...
Yorum
-
İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiyeki bjk eski kaptanı nihatı getirirken oluyorda biz eski kaptanımız trabzonlu trabzonsporlu gol kralı olup zenite gitmiş giderken de kulübüne 8 milyon euro kazandırmış kaptanımızı istemeyelim?Kulübü yönetmeyede niyetimiz yok.Sadri başkan varken bize kulübü yönetmek düşmez.Ama sizin öyle bir amacınız varsa temmuzda koyun adaylığınızı alın cevabınızı

istemek dogal hakınız ona bişe diyemem ama olay oyle bi hal olduki fatih in transferi sart artık bu taraftarlar forvete fatihden baskasını kabul etmiycek
ayrıca fatih tekke takıma geldi eski performansını saglayacagınıda kimse bilemez sonuçta futbol bu.Eski kullanıcı adı: olikos61
Yorum
-
Geçen sene yaptığımız transferlerle projelerle olsun sponsorluk anlaşmalarıyla olsun çok güzel bir potansiyel çizmiştik ve çok doğru adımlar atmıştık.Ve geçen sene w.Bremen'i duman ettiğimizde, Club Brugge u yendiğimizde aslında ligdede iyi bişeyler yapabilceğimizi herkes görmüştü.
Ama bu sene sanki o atılan dev adımlar ufaktan ufaktan geriye gidiyor gibi.
Önce şu forma skandalıyla yıkıldım.
Ardından tjikuzu mudur nedir boşu boşuna kontejan dolduran bir adam aldık.
Şimdi Engin geldi, Barışın önünü tıkadı önceki yıl aldığımız fatihin saminin falan şansı 0 a indi resmen.
Fatih Tekke umarım alınır da yeniden bir kırılma noktası olur. Yoksa bunun sonunu iyi görmüyorum ben. Basında çıkan Cale satılabilir haberleri doğruysa zaten bizim geçen sene yaptığımız hepsi boşunaymış yani.
Zaten Ersun Yanal gittiğinden beri inancım zayıflamıştı ama sanki git gide farklı derslerden sınıfta kalıyoruz gibime geliyor.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Yabancı kontenjanımız olmadığı için fatihten başka hangi yerli forveti tavsiye edersiniz?İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistemek dogal hakınız ona bişe diyemem ama olay oyle bi hal olduki fatih in transferi sart artık bu taraftarlar forvete fatihden baskasını kabul etmiycek
ayrıca fatih tekke takıma geldi eski performansını saglayacagınıda kimse bilemez sonuçta futbol bu.
Yorum
-
ben forvet lazım degil diye bişe soylemedim kardes yazdıgım yorumu biraz daha dikkatli okursan sevinirim.İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulubu yonetmeye falan gerek yok..
Su takımın maclarını izleyipte forvet lazım degil demek çok şuursuzce bir dusuncedir...
Eee zaten yabancı forvet alamayız sınır falan var..
Türk olarak piyasa havadalarda ucuyor,Trabzonsporda oynucak bi Turk forvet almaya kalksan bi suru para...
Kimi alıcazz var mı aklına gelen Fatih Tekkeden baskası?? tabiki yoktur..
Ee şimdi bunu yonetim dusunemiyo mu diceksin??
Dusunuyo ama uygulanmasına engel olanlar var bizde bu engeller aradan kalkması için baskı kuruyoruz??
Anlamıssındır umarım...
Fatih tekkenin oynadıgı donemde klube kazandırdıkları belli onu kimse inkar edemez gelmesini de isterim fakat bu fatih gelmeyecek diyede kimseyi suclu gormememiz gerekiyor ben sadece bunu dile getirmek istedim.yani olay oyle bi yere geldiki bu takıma fatihdenn baska forveti transfer etse bagrına basmıycak isyan edecek duruma geldi ben sadece bunu dile getirmek istedim.Eski kullanıcı adı: olikos61
Yorum
-
İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı kontenjanımız olmadığı için fatihten başka hangi yerli forveti tavsiye edersiniz?
yabancı kontenjanı konusunda faty(zaten rizeye kiralandı) ısaac içinde aynı sey soz konusu buyuk ihtimal song lada anlasılacak ve kontenjan konusunda pek bi sorun olmayacak ayrıca yerli forvet transferinde cok uzaga bakmamıza gerek yok kendi içimize baksak yeterEski kullanıcı adı: olikos61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum