Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bir Trabzonspor Idmani (Ve Senol Günes!)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

30 yil önce de efsaneydi, simdi de...
    "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

efsaneler ölmez

sadece sekil degistirir [img]smileys/smiley36.gif[/img]

arkadaslar trabzonspor'lu oldugum için bir kez daha ayricalikli hissettim kendimi.anlatilir gibi degil.helal olsun hem oraya gidenlere hem de senol hoca'ya [img]smileys/smiley32.gif[/img]
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Tebrikler Mahmut. Yazdiklarini okurken tüm arkadaslar gibi benim de gözlerim yasardi. Senin ve arkadaslarinin yüregine saglik.

Ve Senol Hoca.. Karizmasi yok diye elestirdiler çünkü onlarin dünyasinda karizma dedikleri sey kibirden ibaret. Ama Senol Hoca halk adami o bizden biri ve büyük bir insan.
        Koyverdun gittun bizi...
        Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
        Republic of Of
        [COLOR="DarkRed"]

Yorum

budur iste trabzonsporlu'luk...
          [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

ALKISLAR SENOL GÜNES'E...
            Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
            Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] Edited by: objek

Yorum

vallahi gözlerim dolu dolu oldu su anda helal olsun hocamiza
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

İlk olarak Çakir tarafından gönderildi

Senol Günes bir destandir, bir efsanedir. Sadece futboluyla, kariyeriyle degil, kisiligiyle ulasilmazdir. Ben yillarca hem burada, hem de birkaç Trabzonsporlu'ya rastladigim her yerde bunlari anlatip durdum. Belki de herkes benim asiri Senol Günes sevgim yüzünden onu biraz abarttigimi düsündü ama durum bu. Senol Günes, Trabzonspor'un insan sifatina bürünmüs halidir, Trabzonspor gibi basarili, magrur, kisilikli, onurlu, mütevazi, farkli, özel bir yapim, özel bir insan. Efsaneyi onun kadar iyi tasiyabilecek, Trabzonspor'a ait asigi oldugumuz ne varsa ayna gibi yansitabilecek baska hiç kimse yok yeryüzünde. Trabzonspor Senol Günes'tir, Senol Günes de Trabzonspor. Onunla duydugum gururu anlatacak kelime yok. Asagidaki paragraf Sevgili Hakan Kulaçoglu'nun Gençlerbirligi maç yazisindan. Baska söze gerek kalmis mi sizce?

"... Sahada kenarindaki Dogan?a ilaveten, basin tribününün önündeki bölümde oturan Çalimbay ile Aybaba?yi süzerken, koyu renk pardesüsü, alimli yürüyüsü ve ?Dünya Markasi? edasiyla Senol Günes geçti kulübesine dogru? Hey gidi, bir dönemin hasta adami Trabzonspor?u, eski BJK?li teknik adamlara dirilttirmeye çalisan yerel ve genel spor yazarlari, yorumculari, dedik içimizden. Üçünü toplasan bir Günes ederler mi acaba? Trabzonspor?un büyüklügünü anlatamiyoruz ya, ben ona yaniyorum... "

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                  CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Keske, keske surda yasadiklarimizi dier Trabzonspor'lularda bilse. Maalesef bu gibi güzelliklerin bir çogundan habersiz birakiliyorlar. Medya Istanbul takimlarinin yalakaliklarini yapacaklarina bizdeki su güzellikleri ( en azindan ) taratftarimiza aktarsa bu bile yeter ama onlar .iç yalamaktan baska bir ise yaramiyorlar.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

valla senol hocamiz hepimizin sandigindan degerli bi insan bizde antepte disarda kalan taraftarlarimiz icin yonetime bagirsdigimizda seol hoca geldi tiribunun onune halledecegiz dedi siz korkmayin heryerde bize sahip cikio bunu baska teknik adamlar yapamaz cunku senol hoca trabzonsporlu oda bizim gibi bu takimin taraftari
                      Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                      Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                      Mustafa Korkmaz

Yorum

benimde tuhlerim diken diken oldu gercekten cok guzel bi olay ya$amak cok isterdim
                        en buyuk TRABZONSPOR o kadar

Yorum

Buhaberi iki gün önce okumustum ama maalesef yazacak hiç bir sey bulamamistim..!

bu gün aklima yazilabilecek bir seyler geldi:

Ünal Karaman'in, ingiltere'de ki astonvilla'yi eledigimiz rövans maçi sonrasi,saha içinde kameralarasöyledigi ilk kelimeler aklima geldi:

"allahima sükürler olsun; bu günü bana gösterdi..."

Yorum

ya her gecen gün sevgim daha cok artiyor bu takima. bu karakter , böyle güzel insanlar nerede var?

cok seviyorum sizleri TRABZONSPORLULAR
                            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

BASTA SENOL GÜNES HOCAMIZ OLMAK ÜZERE TÜM TRABZONSPORLU ARKADASLARIMA, KARDESLERIME, BÜYÜKLERIME SAYGI VE SEVGILERIMI ILETIYORUM.TRABZONSPOR GIBI BIR TAKIMIM VE BU TAKIMA GÖNÜL VERMIS TRABZONSPOR ASIKLARIYLA AYNI NEFESI SOLUMAKTAN, AYNI UGURDA MÜCADELE ETMEKTEN GURUR VE SEREF DUYUYORUM.NE MUTLU BIZEKI TRABZONSPOR GIBI BIR EFSANE TAKIMIMIZ VEDE BU EFSANEYI YASATAN TRABZONSPOR ASIGI TARAFTARIMIZ VAR.

SAYGI VE SEVGILERIMLE.
                              ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

kelimeler yetmiyor bazen biseyleri anlatmaya...ya da haddinden fazla kelime oluyor yazacak ama..toparlamak çok güç oluyor öylesi anlarda da...sanirim tam oradayim....BEN ADINI SOLUGUMA,BEN ADINI RÜZGARIMA,BEN ADINI DENIZIME,SEVDANA YAZDIM TRABZONSPORUM.....kocaman yürekli adamlarim....herseyimsiniz...
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X