Bu inanmisligi yikmaya kimsenin gücü yetemeyecek Allah'in izniyle..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bir Trabzonspor Idmani (Ve Senol Günes!)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
- 
öncelikle oraya o soguga ragmen gidip desdeklerini esirgemeyen basta mahmut arkadasimiz olmak üzere herkesi tebrik ediyorum.biz iyi gündede kötü gündede takimimiza sahip çikmasini biliriz.helal olsun size arkadaslar.senol hocama gelince ben hayatimda onun gibi insan tanimadim.canayakin,sevecen,mütavazi,insancanlisi.vs.vs.daha çok sayilabilir.taraftara çay dagitmasi onun farkini, insanligini ortaya koyuyor.kendisi Bolusporda hocalik yaptigi dönemdede böyleydi herseyden önce taraftarini çok tutardi.tabi bize ayri bir ilgisi vardi.her ziyarete gittigimizde bizi hiç geri çevirmez elinden gelen herseyi yapardi.senol hocami ozamanda buralarda hiç yalniz birakmadik benim ona olan sevgim ve saygim çok farklidir.Tesekkürler hocam. senin gibi birisinin Trabzonspora ve türk futboluna yapmis oldugu katkilardan dolayi herkesin minnettar olmasi lazim.biz Trabzonsporlular olarak bunu çok iyi biliyoruz.umarim digerleride bunu anlarlar.''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''
Yorum
 - 
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley31.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
seni ve senle beraber giden butun arkadaslarini hem kucakliyor hem de kutluyorum mahmut......hani bir laf varya bu aralar moda olan
BUDUR.....
bu arada resim varsa sitey koysaniza resimleri orda olmasak bile heyecani ordaymiscasina yasasak....HERSEY YALAN OLSA BILE
EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS
Yorum
 - 
Türk futbolu Senol Hoca'ya çok sey borçludur. Ama bu gün malesef bazi çirkin yaratiklar bu gün bunlari inkar ve su istismar ediyorlar.
Senol Hoca hakikaten sporculugunun yaninda mütavazi ve kibar bir
sahsiyet.. Küçüklügümde kendisine çok hayrandim. Hala kendisini çok seviyor saygi duyuyorum. Altta linkini verdigim resim vitrinimi süslemektedir. Benim için Senol Hoca tüm aile bireylerimden önde geliyor. Mahmut arkadaslimiza da tebrikler ve tesekkürler.
http://www.bordomavi.zevki.com
Yorum
 - 
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
ne söylenebilirki?İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
 - 
Senol Günes bir destandir, bir efsanedir. Sadece futboluyla, kariyeriyle degil, kisiligiyle ulasilmazdir. Ben yillarca hem burada, hem de birkaç Trabzonsporlu'ya rastladigim her yerde bunlari anlatip durdum. Belki de herkes benim asiri Senol Günes sevgim yüzünden onu biraz abarttigimi düsündü ama durum bu. Senol Günes, Trabzonspor'un insan sifatina bürünmüs halidir, Trabzonspor gibi basarili, magrur, kisilikli, onurlu, mütevazi, farkli, özel bir yapim, özel bir insan. Efsaneyi onun kadar iyi tasiyabilecek, Trabzonspor'a ait asigi oldugumuz ne varsa ayna gibi yansitabilecek baska hiç kimse yok yeryüzünde. Trabzonspor Senol Günes'tir, Senol Günes de Trabzonspor. Onunla duydugum gururu anlatacak kelime yok. Asagidaki paragraf Sevgili Hakan Kulaçoglu'nun Gençlerbirligi maç yazisindan. Baska söze gerek kalmis mi sizce?
"... Sahada kenarindaki Dogan?a ilaveten, basin tribününün önündeki bölümde oturan Çalimbay ile Aybaba?yi süzerken, koyu renk pardesüsü, alimli yürüyüsü ve ?Dünya Markasi? edasiyla Senol Günes geçti kulübesine dogru? Hey gidi, bir dönemin hasta adami Trabzonspor?u, eski BJK?li teknik adamlara dirilttirmeye çalisan yerel ve genel spor yazarlari, yorumculari, dedik içimizden. Üçünü toplasan bir Günes ederler mi acaba? Trabzonspor?un büyüklügünü anlatamiyoruz ya, ben ona yaniyorum... "
"... hayat Bordo-Mavi'dir!"
"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "
Yorum
 - 
[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

HELAL SIZE CANLARIMEdited by: Çakir
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum