Ibrahim Sahin hakkinda suç duyurusu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • vi®a
    • 28.06.2004
    • 20

Sahin hatali oldu degil mi? evet hatali!!! hersey o kadar açikken neden bunlari söylüyorsun ki; bilmiyormusun "dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar"
    simdi basin bir yandan federasyon ve kulüp yöneticileri diger yandan kumpasa alacalar Sahin'i.
    bu düzen yagmaci, kimi kraldan da kralci!

Yorum

• Mehmet Alemdar
      • 14.09.2004
      • 542
      • trabzonsporlu
      • Kocaeli

Kimse trabzonspordan bir kisiyi kumpasa alamaz...
      BMN KOCAELİ

Yorum

• yattara11
        • 24.08.2004
        • 1230

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

İlk olarak yattara11 tarafından gönderildi
        benim yazim mi silindi?

ne yazdin ki neden silinsin basliklari karistiriyor olmayasin..

yok bu basliga yazmistim ama galiba gönderirken sorun oldu... yazimi göremeyince merak ettim... herhalde göndermedi bilgisayar...

neyse yazimda avukat kesin fenerlidir, antep'te nerde böyle duyarlitaraftar olmazdemistim...

gerçekten öyleymis galiba... geçen aksam yerel kanalda söylendigine göre davayi açan adam hem fenerliymis hem de celal dogan'in özel avukatlarindan birisiymis... bu bilgileri yerel kanala antep'teki trabzonlu avukatlar arastirip göndermis...
        [b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTAN

Yorum

• hakantpl
          • 17.08.2004
          • 1032
          • Ordu

Ibrahim sahin ne demis ki. O sarf ettgi sözlerLe Ceza degl ödül almali bence merak ediyorum ne kadar daha böle gidecek bu türk futbolunun çirkinlesmesi Yani futbol Degidigin Spor sadece Ezik istanbul takimlarinin Himayesinde Olcak diye bir sart mi var. O zaman Ayirsinlar Onlari Ligden Gitsinler Bakalim avrupaya da Orda oynasinlar nasil olsa orda federasyonu hakemleri diger takimlari satin alamazlar.

Fenerin Türkiyede Hakem ve maç satin aldigi daha ne kadar ispatlanmasi Gerekiyor ki anlamiyorum.. AdamLar neden Avrupa da basarili olamiyor ? Cevap Çok açik ve Net ! FEnerbahçe takimi avupada hakem ve maç satin Alamaz.

Sayin Ibrahim Sahin az bile söylemistir, o konusurken sanki benim hislerimi tercüme ediyordu. Trabzonspor taraftarinin verdigi Onur mücadelesinden bahsetti Trabzonspor taraftarinin Takiminin verdigi Onur mücadelesi Için Trabzonspora bagli oldugu ifade etti.

Istanbul takimlarini tutan taraftarlar Bizim verdigimiz Onur mücadelesini anlayacak kapasitede degilLer o yüzden dir ki onlar futboluyaptiklari onursuzluklarla çirkinlestirmektedirler.

Farkettiniz mi bilmem ama Artik SAdece kendimizi sadece Saha içinde degil saha disinda da göstermeye basladik. Yapmamiz gerekn de buydu yavas yavas daha da büyüme yolunda ilerliyoruz...

Ne yapalim artik Futbol sadece saha içinde oynanmiyorsa Bizde bundan sonra saha disin da da mücadele ederiz. etmemiz gerekirde...

Saygilar.

Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• My
            • 09.06.2004
            • 24548
            • Aydın

Ahmet Abi ( ozcilingir ), verdiin bilgiler için tsk..
            "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Crazy_OfLu61_
              • 29.05.2004
              • 1765

geçen hafta televizyon ekranlarinda ibrahim sahin hakkinda atip tutanlar bu haftaki diyarbakir-antep maçini iyice seyretsin o zaman ibrahim sahinin ne demek istedigini daha iyi anlarlar.
              [b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!

Yorum

• Crazy_OfLu61_
                • 29.05.2004
                • 1765

Eger ibrahim sahin hakkinda suç duyurusunda bulunulduysa ayni düsünceleri bende paylasiyorum ve bende söylüyorum o zaman benim hakkimdada suç duyurusunda bulunsunlar zaten mahkeme salonlarina yabanci degiliz.

Tek kelime SEREFSIZLER
                [b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!

Yorum

• Guests

DÜNKI FEBE MAÇINDADA IBRAHIM SAHININ SÖYLEDIKLERININ NE KADAR DOGRU OLDUGU ANLASILMISTIR UMARIM. BASKAN AKTUG DIGER TAKIMLARI SAVUNUCAGINA BASIN SÖZCÜNÜ SAVUN

Yorum

• holigan61-54
                    • 14.02.2005
                    • 25

antep diyardan 3 yedi simdi davayi açan avukatin azda olsa yüzü kizarmamismidir acaba?? heleki aksamki fener maçini izledikten sonra..
                    ÖLÜMÜNE BORDOMAVI

Yorum

• sanatik
                      • 23.08.2004
                      • 6520
                      • Yönetici
                      • Almanya

IBRAHIM SAHIN'E CEZA YOK
                      Gaziantep maçindan sonra yaptigi açiklamalar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Ibrahim Sahin'e ceza verilmedi. Kurul, G.Saray ve Besiktas'a 7 bin 550'ser YTL para cezasi verdi. Denizli, G.Antep kulüplerine de 2 bin, Kayserispor'a da 2 bin 500 YTL fatura kesildi.

haydi antep bakalim nasil oynayacaksin hafta SONY.
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• $FIRTINA61$
                        • 02.07.2004
                        • 1331
                        • Amasya

ceza almadi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        FIRTINA61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...