Ibrahim Sahin hakkinda suç duyurusu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • calypso
    • 28.09.2004
    • 875
    • Güney Amerika

Arkadaslar bizi polemige cekmeye calisiyorlar... Cevap verildi zaten, bunu uzatmak onlarin ekmegine yag surmek demek olmaz mi? tamam protesto edelim ama adamlarin her dedigini protesto etmeye kalkarsak o tuzaga dusmus olmazmiyiz? ufak seylerle ugrasirken adamlar amaclarina ulasirlar. demek istedigim, kucuk insanlarla ugrasip seviyelerine inmeyelim.. yavas yavas gazetelerde "trabzon bu kirlilige karsi durusunu bozmasin" ifadeleri belirmeye baslamisken.
    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• Emorfo
      • 31.05.2004
      • 7394
      • Gazeteci
      • İstanbul

Bu konuyu arastirdim da. gaziantep barosuna bagli bir avukat birilerinin talkini ile bu ise girismis. Mail adresini buldum ancak iptal olmus herhalde. avmetinkinacilar@hotmail.com

Ve o da ne telefon numarasi buyrun iyi niyetlerini göndermek isteyen arasin.. 0342 2300886
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Tunga
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 29.11.2004
        • 11392
        • Yüksek Mühendis
        • İstanbul

Iki önemli not:

(Henüz yeni konu açamadigim için buraya yaziyorum)

1- BJK'ya 1 maç ceza / Carew'de indirim

BJK'yi da Trabzon maçina hazirliyorlar. Oyuna henüz girmemis bir oyuncuyu hastanelik edip, onun oyuna girisini imkansizlastirmak maç tekrari ve en az 3 maç saha kapatma gerektirirken, bir maç ceza verip onu da Gençler maçina yetistirdiler. Carew'e verilen cezayi da 2 maça indirmisler. Buna hiçbirsey söylemiyorum artik. Simdi oturmus TV'den ceza olur mu bunu tartisiyorlar. Size soruyorum diyelim ki sokakta yürürken yere tükürdünüz. Aksam eve geldiniz bir de baktiniz ki sizi yere tükürürken videoya çekip TV'de yayinliyorlar. Hiç utanmaz misiniz? Bunlar utanmiyor!

BJK'ya verilen ceza, aslinda kendilerine iyilik oldu, NEDEN? Çünkü Gençlerbirligi maçini seyircisin oynayacaklar. Böylece mikrop taraftarlarinin bir enayilik yapip yeniden ceza almasi da engellenmis oluyor. Yani Trabzon maçini Inönü'den disari çikarmak istemiyorlar.

KONU 2: MAHMUT USLU OL!

Senol Hoca gene yapmis yapacagini,

Haftalardir, tesvikten bahsedilirken hem de i.FB basaktörken susan MAHMUT PUSLU simdi niye gocunuyor, üstüne aliniyor.

Aranizdan birilerinin hatirlamasina sevindim, geçen sene Antep'te açilan i.FB bayragini. Güce tapan Anteplilerin i.FB'ye tezahüratini..

Trabzonspor'lularin kiblesi seyyar degildir.

Anadolu'nun enayisi hiç degildir!
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Ziya Dogan
          • 14.10.2004
          • 89

antepte gs ile oynayinca tribünler sampiyon fb diye bagiriyor

ama fb ile oynayinca bu sefer sampiyon gs diye bagiriyorlar

bunlari fazla ciddiye almamak lazim

gecen sezon 5-1 kaybettikleri macta protesto etmek icin rirbünleri bile
          yakmislardi. yanlis hatirlamiyorsam son 15 senede antepteki
          maclarda

antep feneri 10 defa falan yenmis, diger maclar beraberlik yada
          maglubiyet. yani antepin icerdeki maclarda fb'ye karsi büyük bir
          üstünlügü var.

ama gs maclarinda durum farkli. ilk yarida 1-0 kazandiklari mactan
          sonra basinda antep 11-12 sene sonra kendi sahasinda ilk defa
          gs'yi yendi diye haberler cikmisti. yani gs'nin antepteki maclarda
          ezici bir üstünlüg var

2 hafta önce gs-antep macinda ilk yari 4 gol yemisti antep ve 60. dakkaya kadar daha 5 tane fau bile yapmamislardi.

gercekten tesvik ödendiyse gs'de vermis olabilir yani

ama bence artik birakalim bu konuyu 14 ay sonra mac kaybetmisiz

baskalarini suclamalar bize yakismiyor.

Edited by: Ziya Dogan

Yorum

• nordicspor
            • 25.02.2005
            • 28
            • İstanbul

Ortak bir starteji belirlemeliyiz. Taraftar dernekleri bu gibi durumlarda hemen ön plana çikip strateji gelistirmelidir. Yoksa Istanbul'un meshur tarafsiz(!) basini olayin alip yürürse Klüp çok yipranir.
            ÇAYKARALI
            "Arayan bulamaz ama bulanlar hep arayanlardır"

Yorum

• tigin
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 31.05.2004
              • 4643
              • Ankara

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Avukatin telefon numarasi buyrun iyi niyetlerini göndermek isteyen arasin.. 0342 230 08 86
              "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• İsmail Çavuşoğlu
                • 19.06.2004
                • 3181
                • KAMU
                • Bolu

avukat bunu tek basina yapmamistir birileri öyle istemistir o da uyguluyordur. serefsizler demekki firsat bekliyorlarmis bir insan hem suçludur hemde güçlüdür derler ya.bunlarinda yaptiklari birseyler var heraldeki suç bastirmaya kalkistilar.gerçi hiç bir sey elde edemeyecekler ,yaptiklariyla kalacaklar ama yinede mide bulandiriyorlar.ben simdi onu telefon manyagi yapmazmiyimm[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• TSlimetin08
                  • 28.10.2004
                  • 439

Bence hic birsey yapamaslar !!!!!![img]smileys/smiley7.gif[/img]
                  Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

• Tunga
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 29.11.2004
                    • 11392
                    • Yüksek Mühendis
                    • İstanbul

Kesinlikle haklisin!

Ancak sunu da unutma, biz 14 aydir deplasmanda yenilmiyoruz ama bu sürede hiç Istanbul'da maç yapmadik. Eger yapsaydik, bu kadar uzun süre yenilmez kalabilir miydik bilmiyorum.

Antep'e gelince...

Onlar FB ile sampiyonlukta çekisirken tüm Trabzonsporlular onlari can-i gönülden desteklemistik.Insan böyle olunca en azindan golü atinca bu kadar tepinmelerine içerliyor, dogal olarak.

Ayrica sunu da çok iyi biliyorum ki Antep Galatasaray'dan 5 yedigi maçt da yenmek için oynamisti. Zaten eger öyle olmasaydi 5 tane de yemezlerdi.

Dedigim gibi ben Antep'in bizi yenmesine bozulmuyorum da o golden sonraki tepinmelerinekiziyorum. Antep de bir gün sampiyon olmak isteyecekse, onun da bize ve bizim delikanli futbolumuza ihtiyaci var.

Ingiliz Atasözü:

"Önemli olanbir muharebeyi kazanmak degildir. Önemli olan sonuçta savasi kazanmaktir."
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• nordicspor
                      • 25.02.2005
                      • 28
                      • İstanbul

Ibrahim Sahin'in açiklamasi:

"Bedel ödenmesi gerekiyorsa o kisi ben olurum. Ibrahim Sahin tek basina bir bireydir. Önemli olan Trabzonspor'un magduriyetinin giderilmesidir. Beni onlarca kisi aradi
                      ve kutladi. Sokaktan gelen tepki de çok olumlu. Ama camiamizda sanki biraz yalniz kaldim. Bizi destekleyen agabeylerimizin, arkadaslarimizin bu desteklerini daha sesli ve organize bir sekilde dile getirmesini bekliyorum. Burada eksigimiz var. Belki de bizim hatamiz, belki bir tecrübe eksikligi var"

Baska söze gerek var mi? Sayin Sahin çok hakli. Destek olmaliyiz.

ÇAYKARALI
                      "Arayan bulamaz ama bulanlar hep arayanlardır"

Yorum

• Emorfo
                        • 31.05.2004
                        • 7394
                        • Gazeteci
                        • İstanbul

Ibrahim Sahin taraftarin nabzini tutan bir isim ve sitemizi de bildigim kadariyle firsat buldukça ziyaret ediyor. Hergün söyledigimiz seyleri dile getirmis, kimseye iftira felan da atilmadi. Bu Gaziantepli avukat birilerinden telkin almis ki akli sira suç duyurusunda bulunacak. kendisi de biliyor saçmaladigini akilli avukat böyle saçma nedenlerden dava açmaz. maksat birilerinin gönlü olsun...

Bu avukatin biraz olsun serefi varsa 3-0 'dan 4-3 verdikleri maçin hesabini Celal Dogan'dan sorardi. Antep'in serefli oldugunun simdi farkina vardi da Ibrahim Sahin için dava açacak. Gülerler adama bee..
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Zafer Keskin
                          • 11.01.2005
                          • 1342
                          • Orman mühendisi / Bankacı
                          • İstanbul

o aksami fenerli bir kaç yöneticini dedikleri geliyor akla bana göre onlarin bir doldurusudur bu )))))

tammen onlara yalakalik.....
                          zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• olimpus
                            • 31.05.2004
                            • 287

Satranç (hayat) oyunun da bir taktik vardir hani, " en iyi savunma küçük saldirilardir. "

Akillarinca yaptiklari densizligin üzerini örtecekler. Belki bu ülkede koyun çok olabilir;lakin iyi bilinmelidir ki, TRABZONSPOR taraftari çok iyi koyun güder...Edited by: olimpus
                            Söz konusu VATAN ise gerisi teferruattır...

Yorum

• Utku061
                              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                              • 29.05.2004
                              • 846

Ibrahim abi ile telefonda görüstüm kendisine sonsuz destek verdigimi söyledim bana ifadeler söyle oldu;ilk önce bmn deki tüm herkese selami var, Bizler sizlerden aldigimiz destek ile buralardayiz,lütfen tepkinizi ortaya koyun,ben taraftarin arasindan gelmis biriyim dogru bildigimi her zaman söylerim. Tek istegi bizlerin destegini eksik etmemesi,ama biraz kirilmis sanki Ibrahim abi..
                              Ts Üye No:16546

Yorum

• Recep Alkan
                                Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                                • 31.08.2004
                                • 14635
                                • Danışman
                                • Balıkesir

kardesler buradan her firsatta bagiriyorum. bu dunya serefsizlerin diunyasi diye. hem kendini sat hemde kalk bizi mahkemeye ver. abi yuzsuzlugun ve adiligin bu kadari olmaz.

fener allah belani versin. zaten vermis sizi seref yoksunu yaratmisdaha ne diyeyim
                                DELİL YOK :)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...