Mahmut uslu ol, akilli ol, adam ol....

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • kadirsa_2000
    • 31.05.2004
    • 421

Hayir o degilde; bu laflari üzerine alinanlar, gocunanlar, g.antep'in avukatligini yapanlar, suç duyurusu isteyenler (ne haddineyse?) 4 sene önce 3 - 0 geriden gelip g.antep'i 3 - 4 yendikleri maçta bunu nasil yaptiklarini unutmus gibiler. Aslina bakarsaniz üzerine alindiklarina göre unutmamislar da diyebiliriz.

Bunlardan biri de o pek sevdigimiz(!) Sansal efendi. Dün aksam çikmis diyorki: "I.Sahin neden böyle bir açiklama yapma geregi duyduki?" v.s.
    adamlar kendi rezilliklerini (yukarida verdigim en bariz örnek)ne kadar güzel unutuphiçbirsey olmamisgibi yola devam ediyorlar. Edited by: kadirsa_2000
    Yer BORDO Gök MAVI

Irtibati koparmayalim...

Yorum

• Magnolia
      • 07.06.2004
      • 1174

Ya onu bunu birakinda adamin en komik sözü " Biz 2007 de Avrupa'da kupa kaldiracagiz.Çalismalarimiz bu yönde.Bunuda burada açiklamis olalim" demedimi.Duyanda gerçek sanacak.Ne kupasi kaldiracaksin Mahmut "Avrupa Kanarya kupasi" mi?Koptum ya.Allahta seni koparsin Mahmut.Espirili adamsin he.Arada bir güldür bizi.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
      Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

• Sevgi
        Forumdan Uzaklaştırılmıştır
        • 06.10.2004
        • 5004
        • Muhasebe

Bu sene de uefa kupasini olacaklardi anelka yi falan o yüzden almislardi milleti öyle bir galyana getirdiler ki az kalsin ben bile inanacaktim buna[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• tigin
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 31.05.2004
          • 4643
          • Ankara

yayla kupasi'ni kastetmistir.yanlis anlamayin.
          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• dinceraydogan
            • 29.05.2004
            • 476
            • İnşaat Yüksek Mühendisi
            • Ankara

Hovarda Fener: 66-68
            Mahmut Uslu durmadi!

Mahmut Uslu durmadi!

Fenerbahçe'nin eliyle verdigi maç sonrasi gergin anlar yasandi. Protokolde Federasyon Baskani Turgay Demirel ve Aziz Yildirim ile oturan yönetici Mahmut Uslu, tribüne yumruk sov yapan Ülker Koçu Ataman'a saldirdi. Ülker koçunu, soyunma odasina kadar takip eden Uslu, kapida güvenlik görevlileriyle de tartisti. Mahmut Uslu daha sonra baskan Aziz Yildirim ile birlikte salondan ayrildi.

Bu adamin ne mal oldugunu tüm alem bilir hatta ben onun hakkinda konu bile açmistim. Adam degil öteki hiç degil onlara ayip olur...
            Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• Analyzer

Mahmut Uslu en hafif tabiriyle "kalitesiz" bir insandir. Yillardir böyle bu. Yöneticilerinin kalitesizliginin cezasini ayni camia yillardir cekiyor. Bu kadar acik acik da gocunulmaz ki be.

Yorum

• Salih61
                Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                • 12.07.2004
                • 3076
                • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

Mahmit usludur...Asariz seni bogaz köprüsüne...Bayrak gibi dalganirsin...SEREFSIZ....[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Saygilarimla...
                Sen Yagmur ol;Ben Bulut elbet buluşuruz Ziya Dogan!!!!!

Yorum

• Hüseyin Çümen
                  • 06.02.2005
                  • 7649
                  • doktor
                  • İstanbul

HERKES YETERINCE KIN KUSMUS MAHMUTA BANA KALMADI

Yorum

• CAFER ÖZER
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 29.05.2004
                    • 5853
                    • Mali Müşavir
                    • İstanbul

Ya bosverin Mahmut Uslu puslu serefsizlerinin IT ÜRÜYECEK KERVAN YÜRÜYECEK.

bizim bizden baska dostumuz yok.Bizden baskda düsmanimiz yok.

Eger biz birlik olalim.Futbolucular birlik olsun birazda ciddi olsun.M.USLU gibi binlerce adam olsa bizi yikamaz.G.ANTEP maçinda kaçan gollerin 2 tanesini atsak simfi bunlar konusulmuyordu.DINAMO KIEV le yaptigimiz ilk maçta kaçan net 5 posizyondan 2 tanesini atsak belki su an çok farkli durumlardaydik.

Oyüzden önce biz birlik olcagiz-sonra takimda birlik ve Ciddiyet olacak Yenemeyecegimiz takim yoktur.Yenemeyecegimiz hakem yoktur.yenemeyecegimiz fedarasyon yoktur bunu unutmayin.
                    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Deliormanli1
                      • 13.10.2004
                      • 78
                      • ekonomist
                      • Bursa

Bunlarin yarasi mi var ki gocunuyorlar?Kaldi ki Sn.I.Sahin isim belirtmedi. Demek ki yarasi olan gocunur misali.

Maamut Uslu'nun yönetici olmasi,çikip konusmasi türk sporun ve türk futbolun acikli halidir.
                      Insanlar Yasadikça Ögrenirler

Yorum

• Magnolia
                        • 07.06.2004
                        • 1174

İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi

Mahmit usludur...Asariz seni bogaz köprüsüne...Bayrak gibi dalganirsin...SEREFSIZ....[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Saygilarimla...

Mahmut'un bayrak halini bir an düsündümde.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                        Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

• Barış
                          • 21.10.2004
                          • 4881
                          • Trabzon

Bu ülke ne çektiyse kendini bi sey zanneden kravatli ....... lardan çekti.[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• imported_Suha
                            • 02.02.2005
                            • 429

adama ne olduuda üstüne alindi****bunlari k.köyde yendikmi agizlari susar merak etmeyin..[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                            AkkSeLI_61

Yorum

• Guests

birakin siskoyu ne havlarsa havlasin kendiside adam degil camiyasida

Yorum

• baris_aykan
                                • 26.09.2004
                                • 926

ah mahmut ah akilli ol kocum canin yanmasin terbiyesizligin hi cluzumu yok
                                AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...