Helal olsun.Kim düşünmüşse,icraata geçirmişse.Olay budur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Camiamızdan Anlamlı Buluşma
Daraltma
X
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu buluşma bir güç birliğine dönüşecekse çok güzel.
Bazılarının unutulmama arzusu ve ego tatminlerinden öteye gitmeyecekse yazık Sadri Başkan'ın emeğine.Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : Tslidrist
Yorum
-
Müthiş iş başardı Sadri başkan... Keşke Nuri bey'de orda olsaydı..fb maçında hepsini orda görmek istiyorum...Hocaları eski futbolcuları hepsini...Ben Trabzonsporluyum diyen herkesi...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu buluşma bir güç birliğine dönüşecekse çok güzel.
Bazılarının unutulmama arzusu ve ego tatminlerinden öteye gitmeyecekse yazık Sadri Başkan'ın emeğine.
bazılarının unutulmama arzusu derken hangi isimlerden bahsettiğinizi anlamadım, oradaki hiçbir kimsenin böyle bir şeye tenezzül bile edeceğini düşünmem, bu bence çok komplocu bir yaklaşım olmuş....
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüthiş iş başardı Sadri başkan... Keşke Nuri bey'de orda olsaydı..fb maçında hepsini orda görmek istiyorum...Hocaları eski futbolcuları hepsini...Ben Trabzonsporluyum diyen herkesi...''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok merak ediyorum Nuri bey Trabzonspor'un bir tane maçını baştan sona izlemiş midir?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmrumda değil. Nuri bey Trabzonspor'a zarar vermiş de olsa başarısız da olsa bu kulübün eski başkanıdır. Bitti...
Verdiği zararlar bitmedi bitemez''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Hodus, birbirimize saygı duymak çok önemli ve teşekkürü hakediyor bu üslup...Aynı şekilde Trabzonsporluyum diyen herkes de hakediyor diye düşünüyorum. Ben çok önceden beri aynı fikirdeyim. Mustafa Günaydın- Mehmet Ali Yılmaz- Nuri Albayrak çizgisi Trabzonspor'a zarar vermiştir. Ama bazılarının sandığı gibi Of lu oldukları için değil tabiTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Verdikleri zararların, Of'lu olmalarından kaynaklandığını düşünmemin,(bir Of'lu olarak) imkanı yok
Aslında uzatılacak bir konu değil, burada fikirlerimiz ayrılıyor, birbirimizi anlayıp dinlediğimiz sürece sorun olmadığını düşünüyorum.
İyi akşamlar.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazılarının unutulmama arzusu derken hangi isimlerden bahsettiğinizi anlamadım, oradaki hiçbir kimsenin böyle bir şeye tenezzül bile edeceğini düşünmem, bu bence çok komplocu bir yaklaşım olmuş....
Ne işe yaradığını zamanla göreceğiz.
Dağ fare mi doğurur yoksa güç birliği mi?
Zaman gösterecek.En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.03.2009, 00:22.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence seninki de çok saftirik bir yaklaşım olmuş. Anlamadıysan yaklaşımıma yafta yapıştırma.
Ne işe yaradığını zamanla göreceğiz.
Dağ fare mi doğurur yoksa güç birliği mi?
Zaman gösterecek.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum