Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Camiamızdan Anlamlı Buluşma

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Helal olsun.Kim düşünmüşse,icraata geçirmişse.Olay budur.
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

Öyleyse sonsuz teşekkürler inşaallah bu manzaraları sık sık görürüz.
      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

güzel olmuş fotolarda karizma sadri şenere tebrikler
        gaNgus...

Yorum

İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu buluşma bir güç birliğine dönüşecekse çok güzel.
          Bazılarının unutulmama arzusu ve ego tatminlerinden öteye gitmeyecekse yazık Sadri Başkan'ın emeğine.
          Nadiren de olsa aynı düşüncede birleşebiliyoruz.
          Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

Müthiş iş başardı Sadri başkan... Keşke Nuri bey'de orda olsaydı..fb maçında hepsini orda görmek istiyorum...Hocaları eski futbolcuları hepsini...Ben Trabzonsporluyum diyen herkesi...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Bu buluşma bir güç birliğine dönüşecekse çok güzel.
              Bazılarının unutulmama arzusu ve ego tatminlerinden öteye gitmeyecekse yazık Sadri Başkan'ın emeğine.

bazılarının unutulmama arzusu derken hangi isimlerden bahsettiğinizi anlamadım, oradaki hiçbir kimsenin böyle bir şeye tenezzül bile edeceğini düşünmem, bu bence çok komplocu bir yaklaşım olmuş....

Yorum

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Müthiş iş başardı Sadri başkan... Keşke Nuri bey'de orda olsaydı..fb maçında hepsini orda görmek istiyorum...Hocaları eski futbolcuları hepsini...Ben Trabzonsporluyum diyen herkesi...
                Çok merak ediyorum Nuri bey Trabzonspor'un bir tane maçını baştan sona izlemiş midir?
                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

offfffff...Hangi kulübün 5 başkanı böyle bir araya gelmiş ki ...

Varsa da cevap yazmayın.. Kırarım yazanı...Bozmayın havamızı...
                  ....................Celliac ..................

Yorum

İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok merak ediyorum Nuri bey Trabzonspor'un bir tane maçını baştan sona izlemiş midir?
                    Umrumda değil. Nuri bey Trabzonspor'a zarar vermiş de olsa başarısız da olsa bu kulübün eski başkanıdır. Bitti...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Umrumda değil. Nuri bey Trabzonspor'a zarar vermiş de olsa başarısız da olsa bu kulübün eski başkanıdır. Bitti...
                      Size saygı duymakla birlikte benim çok umurumda.

Verdiği zararlar bitmedi bitemez

Yorum

Sadri Baskana sükranlarimi sunuyorum onun sayesinde gerceklesti bu bulusma.
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

Hodus, birbirimize saygı duymak çok önemli ve teşekkürü hakediyor bu üslup...Aynı şekilde Trabzonsporluyum diyen herkes de hakediyor diye düşünüyorum. Ben çok önceden beri aynı fikirdeyim. Mustafa Günaydın- Mehmet Ali Yılmaz- Nuri Albayrak çizgisi Trabzonspor'a zarar vermiştir. Ama bazılarının sandığı gibi Of lu oldukları için değil tabi

Yorum

Verdikleri zararların, Of'lu olmalarından kaynaklandığını düşünmemin,(bir Of'lu olarak) imkanı yok

Aslında uzatılacak bir konu değil, burada fikirlerimiz ayrılıyor, birbirimizi anlayıp dinlediğimiz sürece sorun olmadığını düşünüyorum.

İyi akşamlar.

Yorum

İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bazılarının unutulmama arzusu derken hangi isimlerden bahsettiğinizi anlamadım, oradaki hiçbir kimsenin böyle bir şeye tenezzül bile edeceğini düşünmem, bu bence çok komplocu bir yaklaşım olmuş....
                              Bence seninki de çok saftirik bir yaklaşım olmuş. Anlamadıysan yaklaşımıma yafta yapıştırma.

Ne işe yaradığını zamanla göreceğiz.
                              Dağ fare mi doğurur yoksa güç birliği mi?
                              Zaman gösterecek.
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 17.03.2009, 00:22.

Yorum

Bence seninki de çok saftirik bir yaklaşım olmuş. Anlamadıysan yaklaşımıma yafta yapıştırma.

Ne işe yaradığını zamanla göreceğiz.
                                Dağ fare mi doğurur yoksa güç birliği mi?
                                Zaman gösterecek.
                                "Öküzün altında buzağı arama(mak)" gerek bu ortamda..
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X