az kaldı hemde çok az biz her zaman destek verdiğimiz sürece o gün çok uzak değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avrupa kupası heyecanını ne zaman yaşıyacağız..?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Evet yahu..
En son Galati ile de 1,5 değil, 15 sene önce oynamıştık sanırım..
Zaten Avrupa Kupaları' nda GS ile en iyi ortalamaya sahip takım da biz değil, Zonguldakspor herhalde..
Şu işe de bak..
Koskoca Trabzonspor taraftarı Avrupa Kupaları' na katılmaya hasret kalmış..
Vay vay vayy..
Ne günlere kaldık bee"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo değilde su starda kupa maçını ızlemeyı sonra husyının kupayı kaldırması ve sonra da dunya ve Turkıye basınının 1 ay bızden bahsetmesı offf offffArtık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
sezon sonunda inşallah şampiyonlar ligindeyiz.Eger şampiyonlar ligine gidersek inşallah karsımıza kolay takım çıkmaz bilindigi gibi elin rumlarıne romanlarına elenmiştik biz güçlü takımlara karşı iyi oynuyoruz avrupada
Anorthosis Famagusta 3-1 Trabzonspor
: Trabzonspor 1–0 Anorthosis Famagusta
Otelul Galati 2-1 Trabzonspor
Trabzonspor:1 - Otelul Galati:2
Yorum
-
İlk olarak ilteriş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bana star falan deme.uydudan şifreli oluyor.uydu alıcısı ile izlenmiyor.ya antenle yada d-smart uyumlu uydu alıcısı ile izleniyor.Hastikoz
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah bizi şampiyon olmayı vede şampiyonlar liginde başarıyla oynatmayı nasib etsinArtık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.
Yorum
-
Lig şu an devam ediyor ve bu konuları konuşmak için biraz erken arkadaşlar. Kaldı ki biraz gerilere giderseniz bu vb. başlıkları göreceksiniz. Şu an tüm odağımızı lige vermeliyiz. Biz maçlarımızı kazandıkça Avrupa kupalarına gitmek için hep bir adım atmış olacağız zaten.
Konu kapatılmıştır.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum