Uzun yıllardır p.tesi-salı ve çarşamba sabah uyandığımızda işte bugün çok büyük bi gün diyerek uyanıp o gün içinde zorluklardan avrupa da gelicek başarıya inanarak aşmak,o gün arkadaşlarla maçla ilgili tahminlerde bulunmak eve geldiğimizde maça hazırlık yapmak maç saatini 4 gözle bekleyip maçta heyecandan yerimizde duramama gol attığımızda sevinçten kendimizden geçmek bi gün sonra herkesle maç hakkında konuşmak,konuşurken dudaklarımızdan çıkan sözler sevinç dolu mutluluk dolu sözler işte bunları ne zaman yaşıyacağız..? ben türk takımlarını avrupa daki maçlarda gol attığında özellikle seyircilere bakıyorum ve çok ama çok özeniyorum bi gün sonra maçla ilgili konuşurken o takımın taraftarındaki mutluluğu heyecanı çok özeniyorum..ben 16 yıllık hayatımda 2 tane türkiye kupası gördüm başka kayda değer bişe yok zaten kupalar şampiyonluklar için sevmedik elbette ama o maç heycanını veya şampiyonluk duygularını yaşamayı çok istiyorum ve eminimki sizlerde istiyosunuzdur..
Mesela dün(perşembe)hamburg-galatasaray maçından sonra bugün gs lileri çok özendim belki o maçı biz oynamış gibi konuşabilirdik skor avantajı bizde diyebilirdik diye düşünmedim değil..Umarım duygularımı ifade edebilmişimdir..
Mesela dün(perşembe)hamburg-galatasaray maçından sonra bugün gs lileri çok özendim belki o maçı biz oynamış gibi konuşabilirdik skor avantajı bizde diyebilirdik diye düşünmedim değil..Umarım duygularımı ifade edebilmişimdir..
Yorum