Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Protesto Veritabanı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

arkadaslar bu iyi bir fikir. kimse zorluk cekmeden protestosunu yapar. bu arada trt protestosu ne alemde bileniniz varmi?

Yorum

Herkesin ayni metni göndermesi yerine ayri metinler daha etkili olur diye düsünüyorum.Ancak yine de uyarim.
      ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

Bu basliga olan ilgiye bakinca çogumuzun lafta "hakkini aradagi" besbelli. Bu isler uzaktan "faik senin aklini alirim", "mahmut seni köprüye asarim" demekle olmuyor beyler!

Trabzonspor için çaba sarfetmeyen, bos konusmayi biraksin artik!

"Ne verdin ki bana ne istiyorsun" diye bir sarki vardi, bilmem hatirladiniz mi?
        Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

Kurtulus çok hakli. Burada kendimiz calip kendimiz oynuyoruz. Böyle olmuyor. Protesto veritabanimiza önem verelim. Tepkimizi duyuralim.

TRT protestosuyla Faik'i biraz yola getirdik. Artik farkli olan protestolarimizin sonuclarini aliyoruz. Trabzonspor hakkinda konusurken herkes iki kere dusunecek. Gecen hafta Mehmet Demirkol CNN Türk'te yayinlanan Ileri üclü programinda, Trabzonspor'un havuzdan aldigi pay Rizespor'dan daha fazla, bu haksizlik oluyor demisti. Protesto maillari atildi Mehmet Demirkol'a.Dün aksam bilmem izlediniz mi programi. Dün aksam da dedi ki: "Trabzonspor taraftarlari bana tepki gosteriyor, halbuki ben havuz parasinin ligdeki siralamaya göre dagitilmasini istiyorum, Trabzonspor Besiktas'in üstünde bitirirse ligi Trabzonspor daha cok para alsin" dedi. Bir haftalik zaman icerisinde nasil kivirdigini gördük. Eger protesto etmemis olsak Trabzonspor'a sallamaya devam edecekti. TRABZONSPOR SAHIPSIZ DEGIL. Bunu herkese göstermek bizim görevimiz.

Yorum

Genel'eveya BMN Danisma ya da Medyabölümüne olusturulan veritabani sabitlenebilir..

Böylelikle, mesela NTVyi protesto edecek oldugumuzda herkes kolaylikla iletisim adresine ulasabilir..

Admin arkadaslarin da bu veritabani olusturma konusunda biraz daha hassas olmasi gerekli..
            Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..

www.fikirbahcesi.net

Yorum

ÇOK GÜZEL olmus bu topic ,daha çok gelistirmemiz gerekir,
              @zafercalikoglu
              @trabzonspor

Yorum

CNNTürk'ün sitesinden ;

CNN TÜRK, 7 gün, 24 saat boyunca size haber ulastirmak için çalisiyor. Sizin bizimle ilgili düsüncelerinizse büyük önem tasiyor. CNN TÜRK'le ilgili bir yorumunuz, öneriniz varsa ya da bir hata fark ettiyseniz, asagidaki link'leri kullanarak görüslerinizi bize ulastirabilirsiniz.

http://www.cnnturk.com.tr/interactiv...n.asp?konu=Spo r
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

Buda NTV'nin sitesinden ;

Bizi nasil buluyorsunuz?
                  Yorumlarinizi esirgemeyin

Yorumlariniz, görüsleriniz bizim için çok önemli! Bölümlerimizden birine e-posta göndermek için, asagidaki listede yer alan adlardan birine tiklamaniz yeterli.

Spor@ntvmsnbc.com

Buda NTV Radyo'nun dinleyici görüsleri linki ;

Dinleyici Görüsleri

NTV Radyo ile ilgili her türlü öneri ve görüsünüzü asagidaki alana yazarak bize gönderebilirsiniz. Adinizi, e-posta adresinizi ve size ulasabilecegimiz bir telefon numarasini yazarsaniz, ilgili servisler en kisa zamanda size geri dönecektir. Mesajinizin 1024 karakteri geçmemesine lütfen özen gösteriniz.

Ilginiz için tesekkür ederiz.
                  http://www.ntvmsnbc.com/ntv/ntvradyo/dinleyicigorus.aspEdited by: Gölge Oyunu
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

Buda STV'nin sitesinden ;

Mehmet SEYHO'nun sunduu SPOR ZAMANI programinin mail adresi ; disalim@stv.com.tr

Edited by: Gölge Oyunu
                    Murat

Yorum

Digitürk'ün mail adresini bulamadim. Bize yazin kismi var oda ;

http://www.digiturk.gen.tr/default.p...=kontak.php&st il=0

Buda telefonlari : 0212 473 73 73 / 0532 755 73 73
                      Murat

Yorum

LigTv'nin bize ulasinadresi bu. Sanirim bularin mail adresleri yok. En azindan ben bulamadim usaklar ;

http://www.ligtv.com.tr/bizeulasin.asp

Bize Ulasin

Merak ettiginiz konular hakkinda Müsteri Hizmetleri numaralarimizi arayarak veya asagidaki formu doldurarak bizimle iletisime geçebilirsiniz.

Telefon Numaralarimiz 0212 473 73 73
                        0532 755 73 73

Murat

Yorum

ATV'nin mail adresi ve telefonu ;

webmaster@atv.com.tr

ATV Teknik Müdürlük - skaya@atv.com.tr ATV Bilgi Islem - bim@atv.com.tr
                          ATV Yayin Yönetim - oalpturk@atv.com.tr ATV UpLink - uplink@atv.com.tr
                          ATV Yayin Arsiv - yarsiv@atv.com.tr ATV Tek. Koord. - koord@atv.com.tr
                          ATV Haber Arsiv - harsiv@atv.com.tr ATV Vericiler - vericiler@atv.com.tr
                          ATV Spor - atvspor@atv.com.tr
                          ATV Basinla Iliskiler - leren@atv.com.tr
                          ATV Avrupa - avrupa@atv.com.tr
                          ATV Halkla Iliskiler - eatak@atv.com.tr

Buda telefonu ; 212.347 06 77
                          Murat

Yorum

Showtv'nin bize ulasinlinki ;

http://www.showtvnet.com/yardim/index.asp?KID=2&ID=1

____________________________________________________________ _________

Meltem Tv ;

Telefon
                            +90 212 639 08 85
                            Fax
                            +90 212 503 46 28
                            E-Posta

bilgi@meltemtv.com.tr

_______________________________________________________

Türkiye Futbol Federasyonu mail adresi ; tff@tff.org.tr

_______________________________________________________

Milliyet gazetesinin tüm mail adreslerinin bulunduu link arkadaslar ;

http://www.milliyet.com.tr/content/eposta/index.html

Türkiye Gazetesi mail adresi ;

info@tg.com.tr

Zaman gazetesinin editör maili ;

editor@zaman.com.tr

Hürriyet gazetesi bize ulasin linki ;

Bize Ulasin

Hürriyetim'i ziyaret ettiginiz için tesekkür ederiz.
                            Lütfen, Hürriyetim'le ilgili yorum, elestiri, beklenti ve önerilerinizi bize iletin.
                            Hürriyetim sizlerin geridönüsleri rehberliginde sekillenecek, gelisecek ve büyüyecek
                            http://www.hurriyetim.com.tr/bizeulasin/1,,p~7,00.asp
                            Hürriyet, etik ve seffaf yayincilik yolunda geri dönülmez bir adim atti. Dogan Medya Grubu (DMG) yayin ilkelerini okurlariyla paylasti. Yayin ilkelerine uyacagina söz verdi. Hürriyet gücünü ilkelerinden aliyor. Sizin gücünüz ise Hürriyet okuru olmak.

Bundan sonra Dogan Medya Grubu (DMG) yayin ilkelerinin uygulanmasini Hürriyet okurlari denetleyecek. Çünkü okurlarin fikirleri, elestirileri ve begenileri Hürriyet için önemli. Hürriyet, okurunu dinler ve yönlendirmelerini dikkate alir.
                            mektup@hurriyet.com.tr
                            ____________________________________________________________ __________________

Hincal ULUÇ : uluch@sabah.com.tr

Tel:
                            0212 3544813
                            Fax:
                            0212 3544891

Ergun ATA : eata@fanatik.com.tr

Nihat GENÇ :nihat.genc@aksam.com.tr

Mehmet DEMIRKOL : msdemirkol@hotmail.com

____________________________________________________________ __________________Edited by: Gölge Oyunu
                            Murat

Yorum

Gölge Oyunu sagolasin. Büyük emek harcamissin.

Yorum

Eyvallah Analyzer[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X