arkadaslar bu iyi bir fikir. kimse zorluk cekmeden protestosunu yapar. bu arada trt protestosu ne alemde bileniniz varmi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Protesto Veritabanı
Daraltma
X
-
Bu basliga olan ilgiye bakinca çogumuzun lafta "hakkini aradagi" besbelli. Bu isler uzaktan "faik senin aklini alirim", "mahmut seni köprüye asarim" demekle olmuyor beyler!
Trabzonspor için çaba sarfetmeyen, bos konusmayi biraksin artik!
"Ne verdin ki bana ne istiyorsun" diye bir sarki vardi, bilmem hatirladiniz mi?Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel
Yorum
-
Analyzer
Kurtulus çok hakli. Burada kendimiz calip kendimiz oynuyoruz. Böyle olmuyor. Protesto veritabanimiza önem verelim. Tepkimizi duyuralim.
TRT protestosuyla Faik'i biraz yola getirdik. Artik farkli olan protestolarimizin sonuclarini aliyoruz. Trabzonspor hakkinda konusurken herkes iki kere dusunecek. Gecen hafta Mehmet Demirkol CNN Türk'te yayinlanan Ileri üclü programinda, Trabzonspor'un havuzdan aldigi pay Rizespor'dan daha fazla, bu haksizlik oluyor demisti. Protesto maillari atildi Mehmet Demirkol'a.Dün aksam bilmem izlediniz mi programi. Dün aksam da dedi ki: "Trabzonspor taraftarlari bana tepki gosteriyor, halbuki ben havuz parasinin ligdeki siralamaya göre dagitilmasini istiyorum, Trabzonspor Besiktas'in üstünde bitirirse ligi Trabzonspor daha cok para alsin" dedi. Bir haftalik zaman icerisinde nasil kivirdigini gördük. Eger protesto etmemis olsak Trabzonspor'a sallamaya devam edecekti. TRABZONSPOR SAHIPSIZ DEGIL. Bunu herkese göstermek bizim görevimiz.
Yorum
-
Genel'eveya BMN Danisma ya da Medyabölümüne olusturulan veritabani sabitlenebilir..
Böylelikle, mesela NTVyi protesto edecek oldugumuzda herkes kolaylikla iletisim adresine ulasabilir..
Admin arkadaslarin da bu veritabani olusturma konusunda biraz daha hassas olmasi gerekli..Fırtına olarak başladı, sahici bir ihtilâle dönüştü, uzun zamandır “sadece” bir efsane..
www.fikirbahcesi.net
Yorum
-
CNNTürk'ün sitesinden ;
CNN TÜRK, 7 gün, 24 saat boyunca size haber ulastirmak için çalisiyor. Sizin bizimle ilgili düsüncelerinizse büyük önem tasiyor. CNN TÜRK'le ilgili bir yorumunuz, öneriniz varsa ya da bir hata fark ettiyseniz, asagidaki link'leri kullanarak görüslerinizi bize ulastirabilirsiniz.
http://www.cnnturk.com.tr/interactiv...n.asp?konu=Spo rHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Buda NTV'nin sitesinden ;
http://www.ntvmsnbc.com/ntv/ntvradyo/dinleyicigorus.aspEdited by: Gölge Oyunu
Bizi nasil buluyorsunuz?
Yorumlarinizi esirgemeyin
Yorumlariniz, görüsleriniz bizim için çok önemli! Bölümlerimizden birine e-posta göndermek için, asagidaki listede yer alan adlardan birine tiklamaniz yeterli.
Spor@ntvmsnbc.com
Buda NTV Radyo'nun dinleyici görüsleri linki ;
Dinleyici Görüsleri
NTV Radyo ile ilgili her türlü öneri ve görüsünüzü asagidaki alana yazarak bize gönderebilirsiniz. Adinizi, e-posta adresinizi ve size ulasabilecegimiz bir telefon numarasini yazarsaniz, ilgili servisler en kisa zamanda size geri dönecektir. Mesajinizin 1024 karakteri geçmemesine lütfen özen gösteriniz.
Ilginiz için tesekkür ederiz.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Buda STV'nin sitesinden ;
Mehmet SEYHO'nun sunduu SPOR ZAMANI programinin mail adresi ; disalim@stv.com.tr
Edited by: Gölge OyunuHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Digitürk'ün mail adresini bulamadim. Bize yazin kismi var oda ;
http://www.digiturk.gen.tr/default.p...=kontak.php&st il=0
Buda telefonlari : 0212 473 73 73 / 0532 755 73 73Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
LigTv'nin bize ulasinadresi bu. Sanirim bularin mail adresleri yok. En azindan ben bulamadim usaklar ;
http://www.ligtv.com.tr/bizeulasin.asp
Bize Ulasin
Merak ettiginiz konular hakkinda Müsteri Hizmetleri numaralarimizi arayarak veya asagidaki formu doldurarak bizimle iletisime geçebilirsiniz.
Telefon Numaralarimiz
0212 473 73 73
0532 755 73 73
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
ATV'nin mail adresi ve telefonu ;
webmaster@atv.com.tr
ATV Teknik Müdürlük - skaya@atv.com.tr
ATV Bilgi Islem - bim@atv.com.tr
ATV Yayin Yönetim - oalpturk@atv.com.tr
ATV UpLink - uplink@atv.com.tr
ATV Yayin Arsiv - yarsiv@atv.com.tr
ATV Tek. Koord. - koord@atv.com.tr
ATV Haber Arsiv - harsiv@atv.com.tr
ATV Vericiler - vericiler@atv.com.tr
ATV Spor - atvspor@atv.com.tr
ATV Basinla Iliskiler - leren@atv.com.tr
ATV Avrupa - avrupa@atv.com.tr
ATV Halkla Iliskiler - eatak@atv.com.tr
Buda telefonu ; 212.347 06 77
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Showtv'nin bize ulasinlinki ;
http://www.showtvnet.com/yardim/index.asp?KID=2&ID=1
____________________________________________________________ _________
Meltem Tv ;
Telefon
+90 212 639 08 85
Fax
+90 212 503 46 28
E-Posta
bilgi@meltemtv.com.tr
http://www.milliyet.com.tr/content/eposta/index.html
Türkiye Gazetesi mail adresi ;
info@tg.com.tr
Zaman gazetesinin editör maili ;
editor@zaman.com.tr
Hürriyet gazetesi bize ulasin linki ;
Bize Ulasin
Hürriyetim'i ziyaret ettiginiz için tesekkür ederiz.
Lütfen, Hürriyetim'le ilgili yorum, elestiri, beklenti ve önerilerinizi bize iletin.
Hürriyetim sizlerin geridönüsleri rehberliginde sekillenecek, gelisecek ve büyüyecek
http://www.hurriyetim.com.tr/bizeulasin/1,,p~7,00.asp
Hürriyet, etik ve seffaf yayincilik yolunda geri dönülmez bir adim atti. Dogan Medya Grubu (DMG) yayin ilkelerini okurlariyla paylasti. Yayin ilkelerine uyacagina söz verdi. Hürriyet gücünü ilkelerinden aliyor. Sizin gücünüz ise Hürriyet okuru olmak.
Bundan sonra Dogan Medya Grubu (DMG) yayin ilkelerinin uygulanmasini Hürriyet okurlari denetleyecek. Çünkü okurlarin fikirleri, elestirileri ve begenileri Hürriyet için önemli. Hürriyet, okurunu dinler ve yönlendirmelerini dikkate alir.
mektup@hurriyet.com.tr
____________________________________________________________ __________________
Hincal ULUÇ : uluch@sabah.com.tr
Tel:
0212 3544813
Fax:
0212 3544891
Ergun ATA : eata@fanatik.com.tr
Nihat GENÇ :nihat.genc@aksam.com.tr
Mehmet DEMIRKOL : msdemirkol@hotmail.com
____________________________________________________________ __________________Edited by: Gölge OyunuHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum