Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yabancı Futbolcularımızın Ülkelerinin Bayrakları Açılsın (Bayraklar Hazır!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancı Futbolcularımızın Ülkelerinin Bayrakları Açılsın (Bayraklar Hazır!)

geçen hafta -takip edenler bilir- westham mmiddlesborough takımlarının maçında maç westhamın stadında olmasına rağmen bir türk bayrağı açılmıştı...

bursaspor -sivasspor maçında bursaspor taraftarı yeni oyuncuları için kore bayrağı açmışlardı...

biz de yabancı oyucularımıziçin onların ülkelerinin bayraklarını açsak acaba nasıl olur?
    bence bu yabancı futbolcularımıza moral kazandırabilir....denenesi bir olay....
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Çok mantıklı gibi duruyor. Sonuç da onlarında yüreklerinde milli duygular var. Hakkaten iyi olur.
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Fena fikir değil ama saldırmak için fırsat kollayan medya Sarı Kırmızı Yeşil Gine Bayrağını Pkk bayrağı açtılar diye haber yapabilir
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Bence harika bir fikir, hemen uygulamaya konulmalı ve bir maç değil her maç durmalı. Avrupa da birçok örneği var.

Yorum

Allah'tan sakat ülkelerden yabancı futbolcumuz yok.Bence de gerçekleştirilebilecek bir düşünce.

Yorum

Eskiden vardı zaten bu olay. Aurelio, Da Silva, Somers'in falan olduğu vakitler. Olabilir tabi...

En son Can basten tarafından düzenlendi; 19.02.2009, 04:19.
            Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

Cale şu an Hırvat milli takımında tutunmaya çalışıyor . Bu hafta ülkesinin bayrağının açılması ve ayrı olarak tribünlere çağrılması çok güzel bir mesaj olacaktır .

Yorum

ben bile duygulandım şimdi adamlar sahaya cıkınca ne olur bilemem... süper bi fikir tebrikler
                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

bu uygulama bazı takımlar için güzel olur. kimin ne anladığı da çok önemli değil. ister pkk anlasınlar işte başka birşey. sonuçta biz ne için açtığımızı biliyoruz. gerisi hikkaye. ama ben şahsen sivasspor da bu uygulamaya katılırsa tribünlerde israil bayrağı görmeye dayananam.

Yorum

Bencede çok güzel fikir.
                    Uygulanması lazım ama kim organize edip uygulayacak?
                    İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                    Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

keşke denizli maçına kadar yetişşe ?
                      -beck is back-
                      32

Yorum

Olabilir mantıklı gerçekleşirise görsel açıdan iyi olur.
                        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

gerçekleştirilebilir, faydası beklenilebilir bir uygulama, aklına fikrine sağlık
                          TrabZonguldaklı...

Yorum

Cale,milli maçdan geldikten sonra süper bir arapası attı.Bir de biz tribünde Hırvat bayrağı açarsak gol bile atar.
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

gerçekten Futbolcularımızı motive etmek açısından süper olur yapmalıyız
                              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X