Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yabancı Futbolcularımızın Ülkelerinin Bayrakları Açılsın (Bayraklar Hazır!)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak murat hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    merak etmeyin arkadaşlar bu görev benim girer içeri sorun değilde şunu diyeyim size bu güvenlik sistemimin ne yapacağı belli olmaz bize her şey bir gün önceden sokulsun diyorlar maç günü bazılarının pankart ellerinde alıyorlar içeri ilginç olan da şu tüm büyük gruplar pankartları bir gün önce stada sokuyor bu kurala uyuyoruz da stadın trabzonspora bağlı güvenliği bu işi deliyor rengi bordo mavi olan siyasi içeriği olmayan her şeyi almak zorundalar birine sormaya gerek yok ben sokarım onları
    Hocam bayrakları içeri sokmak kadar, içeride açınca emniyet güçlerinin üzerimize çullanmaması da önemli. Böyle bir durumda bunlar yabancı futbolcuların bayrakları demek de kar etmez. Tribünlerde terör örgütü bayrağı açıldı polis taraftarı yaka paça indirdi diye bir haber anında Türkiye'nin 4 yanına yayılır. Ondan sonra uğraş ki derdimizi anlatabilelim. Onun için Emniyet'in bayraklardan daha önceden haberdar olması ve bu provokatif eylemler için önlemini almış olması önemli.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Bayrakların orijinal şekliyle olması da güzel, yapılan her şey güzel.

Ancak; Bütün bayrakları minyatür şekilde bir bayrakta toplayıp, ortasında T.S. run en güzel olanlarından bir tanesi seçilerek, bayraklardan daha büyük şekilde, her bayrakların arasından Bordo Mavi rengin bir sınır teşkil etmesi ile çok güzel bir tasarım da yapılabilirdi.

Sadece bir öneri benimki.
      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Bir daha yabancı futbolcu alırken , bayraklarındaki renkleri kontrol edelim

Yorum

• Maç öncesinde bunun için emniyetten izin alınır ve sorun olmaz. Maçı canlı verecek olan kuruluşa da bildirilir ve o da gerekli anonsu yapar. Bu sayede herkes bu etkinlikten haberdar olur, bir problem de çıkmaz.
          Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Hayalini kurarken bile insan işin içinden çıkamıyor.

Bu emniyet işini halledelimde,taklaya gelmeyelim
            TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bayrakların orijinal şekliyle olması da güzel, yapılan her şey güzel.

Ancak; Bütün bayrakları minyatür şekilde bir bayrakta toplayıp, ortasında T.S. run en güzel olanlarından bir tanesi seçilerek, bayraklardan daha büyük şekilde, her bayrakların arasından Bordo Mavi rengin bir sınır teşkil etmesi ile çok güzel bir tasarım da yapılabilirdi.

Sadece bir öneri benimki.

bende aynı şekilde düşünüyorum yukarda örneğinide verdim birlik ve barberlik acısından bütün acılması daha güzel gibi

Yorum

• İlk olarak Zafer BİLGİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayalini kurarken bile insan işin içinden çıkamıyor.

Bu emniyet işini halledelimde,taklaya gelmeyelim
                Bu iş hakikatten önemli. Kaş yapalım derken medya gözümüzü çıkarmasın.

Yorum

• bunu açarken bile bi anda etrafımızı çevirenlerden herşey beklenir
                  diğer stadlarda herşey serbest bizde filama bigün önceden sokulacak davul yasak,balonalrı bile zorla sokuyoruz nedense artık
                  o yüzden önceden önlem almakta fayda var

Yorum

• Güzel pankartmış Mustafa.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Bence bayrakları birleştirelim dayağı da beraber yeriz en azından

Şakası bir tarafa Bordo-Mavi fon ortasına kocaman bir Türk bayrağı ve etrafına bu yabancı ülke bayrakları nasıl olur sizce?
                      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• peki neden yönetim bu işe agırlıgını koymuyo???? bizde hersey yasak tarftar daha ne yapabilirki

Yorum

• Vay bee..

Harbi sıkı güvenlik varmış..

Bir de gelecek sezon takıma mesela bir Balili' yi transfer ettiğimizi düşünüyorum da, hayli zor olur o tribünde İsrail bayrağı açmak

Gerçi ben olsam açmam ya orası da ayrı
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence bayrakları birleştirelim dayağı da beraber yeriz en azından

Şakası bir tarafa Bordo-Mavi fon ortasına kocaman bir Türk bayrağı ve etrafına bu yabancı ülke bayrakları nasıl olur sizce?

sayfanın en üstünde örnek var dediğin gibi ama kismenin dikatini cekmiyo heraldi

Yorum

• Yok güzel kardeşim onu görünce söyledim zaten.Aklımdaydı da.Üstteki de fena olmamış ellerine sağlık yapanın.

Ayrı ayrı olursa söyliym Brezilya benimdir

Senegal'i Gökçe'ye verin.Ters bir durum olursa tanışmıyoruz Gökçe.
                              En son Mehdi tarafından düzenlendi; 26.02.2009, 17:01.
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• sana Kamerun yakışır aslında Kanga

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X