Dikkat! Inönü bizim maçta kapatilmadi!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • 61-firtina
    • 14.09.2004
    • 520

Kapatacaklarini sanmiyorum seyircisiz olabilir ikiside lehimize olur ama nasil olursa olsun onlari sahaya gömeriz
    Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

• sanatik
      • 23.08.2004
      • 6520
      • Yönetici
      • Almanya

İlk olarak ozgur tarafından gönderildi
      9 martdaki mac gecmisin tekrari hukuk geriye yurumez. Bu sefer eziklerin kurtulusu yok ceza alacaklar.Bence ya seyircisiz oynansin yada tarafsiz sahaya alinsin. Birde bu ya bu isimize gelmez diyenlere acayip sinir olmaya basladim. Biz ceza alirken butun istanbul, medya ayaga kalkiyor en agiri icin, is uc ezik'e gelince bizim taraftar bile yok ceza almasinlar diyor. Inonude oynansin, birde yattaranin burnunu kirsinlar herhalde o zaman rahata erersiniz. Kardesim eger futbolda hala adalet denen birsey varsa, ceza almalari gerekir.

karari merak ediyorum bu acidan. Bakalim gercekden hukuk geriye islemeyecekmi. Federasyon ne mal oldugu zaten ortada ama simdi görecegiz göge adalet icin savasan federasyon yamuklarini.

demirören ile görüsmeler baslamistir yine degilmi ?
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• crazyboy
        • 07.12.2004
        • 173
        • Ankara

nerede ve nasil oynanirsa oynansin gömecegiz baska yolu yok ama inönüde bjk seyircisinin önünde koymak daha zevkli ve aci verici olur yinede bizim için en avantajli kararin çikmasi iyi olur[img]smileys/smiley2.gif[/img]
        Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

• Hüseyin Çümen
          • 06.02.2005
          • 7649
          • doktor
          • İstanbul

maç %99 istanbulda oynanmiycak eger oynanirsa zaten kesinlikle burda bi hile vardir bunun cezassi en az 2 maçtir!!! kocaeli de oynancak maç ve bizde gidicez isallah

Yorum

• Ozan
            • 01.09.2004
            • 3048
            • Videographer
            • Ankara

maç inönü de oynanmazsa tabiki bana göre Ankara da oynansin [img]smileys/smiley2.gif[/img]o olmazsa farketmez ama istanbul atatürk olimpiyatta oynanirsa yikariz herhalde orayi [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

• Mert Pasa
              • 16.08.2004
              • 2639
              • Insaat muhendisi
              • Asya Diğer

konuyla ilgili karar ne zaman alinacak,9 mart gencler macina yetismeyebilirmi bu karar?

Yorum

• ozcilingir
                • 11.07.2004
                • 984
                • Kimya Mühendisi
                • İstanbul

Maç seyircisiz oynanmaz, IZMIT de oynamasi muhtemel ancak BJK liler bizim IZMIT deki seyirci potansiyelini bildikleri için maçin BURSA da olmasini rica edecekler.Olimpiyatda mümkün degil. ( ISTANBUL içinde ) .

Zaten adamlarin sahasi kapanirsa hep TRABZON lular yüzünden kapandi feveranini duyacagiz. ( TFF TEMSILCILERI, BAYKAL KAZANCIOGLU -ATA ÖZER , 4.NCÜ HAKEM HAMZA MISIR 3'ÜDE TRABZONLU ).

E yeter artik birazda bizim lobimiz çalissin degilmi !

Saygilarimla
                TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• Kul
                  Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                  • 31.05.2004
                  • 2960
                  • Bursa

İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi

Maç seyircisiz oynanmaz, IZMIT de oynamasi muhtemel ancak BJK liler bizim IZMIT deki seyirci potansiyelini bildikleri için maçin BURSA da olmasini rica edecekler.

Bursa'yi yabana atmayin abi burda özlemini duyan bir potansiyel var... Bizim açimizdan buraya verilmesini isterim ama Bursa taraftariyla Besiktas taraftarlari arasindaki olumsuz hava nedeniyle buraya vereceklerini sanmiyorum...
                  Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• aka5
                    • 20.10.2004
                    • 762
                    • Avrupa Diğer

ya Allah korusun ya ins öle bise yapmazlar ist oldumdan trabzondaki maçlara gidemiyorum insist daki bütün maçlara gidecem ondada ins sorun olmaz yoksa çok canim sikilir biz en iyisi dua edelim inenüde oynansin bjk bu gece berbatti deli oldum böyle futbol mu olur Allah askina insan bukadar kötü top oynayamaz!!!gs ilk defa iyi gördüm fb maçindan beri.gs derbilerde bir baska oynuyor ama bjk ben zannediyorum çok kolay geçeriz ins!!!!

FATIH UNI TS

MSAID OZA
                    bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• Kul
                      Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                      • 31.05.2004
                      • 2960
                      • Bursa

PFDK, Besiktas'a Sakaryaspor ile oynadigi maçta yasanan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama ve 50 bin YTL para cezasi, ayni maçta rakibine tüküren Carew'e de 3 maç oynamama cezasi verdi...

Yorum

• ozcan_asanoglu
                        • 31.05.2004
                        • 2726
                        • Bankacı
                        • İstanbul

evet bjk.ya ceza kesinlesti, seyircisiz oynama...bence bizim açimizdan iyi oldu çünkü en fazla 2-3 bin kisi ile zaten bizim futbolculara artimiz olmazdi ama bjk seyircisinin baskisi altinda kalabilirdi bizimkiler...çünkü bjk. seyirci motivasyonunu çok iyi kullaniyor...e bizim takim zaten stresi kaldiramiyor...sessiz ortamda normal futbolunu oynarsak rahat yeneriz......
                        Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Berat
                          Trabzonspor Kongre Üyesi

Yönetim Kurulu
                          • 14.09.2004
                          • 8381
                          • İstanbul

İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi
                          evet bjk.ya ceza kesinlesti, seyircisiz oynama...bence bizim açimizdan iyi oldu çünkü en fazla 2-3 bin kisi ile zaten bizim futbolculara artimiz olmazdi ama bjk seyircisinin baskisi altinda kalabilirdi bizimkiler...çünkü bjk. seyirci motivasyonunu çok iyi kullaniyor...e bizim takim zaten stresi kaldiramiyor...sessiz ortamda normal futbolunu oynarsak rahat yeneriz......

eger 1 maç ceza kesinlestiyse,,bildigim kadariyla cezalarini G.birligi maçinda çekecekler..
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• TSlimetin08
                            • 28.10.2004
                            • 439

SON durum ne Ceza bellimi bile???
                            Oy Dumanlar Dumanlar hep Daglari sardunuz

Yorum

• Kul
                              Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                              • 31.05.2004
                              • 2960
                              • Bursa

Yorum

• ARAGORN01
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 07.06.2004
                                • 631
                                • BANKA MÜDÜRÜ
                                • İstanbul

Cezalarini Gençler ile oynayacaklari erteleme maçinda çekecekler. Bizim maçda cezali degiller.

Zaten aksini düsünmek bile komik olurdu...
                                There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...