bu arada bjk maçi ile ilgili var mi bi organizasyon plani.büyüklerimiz ne der bu konuda? [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Dikkat! Inönü bizim maçta kapatilmadi!
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz. -
galatasaray'i olimpiyat stadinda 10000 taraftarimizin önünde2-1yendigimiz maçtaki yasadigim büyük gururu unutamam... ama sampiyonluk yolunda riske girmememiz en iyisi olur onun için hangi durum bizim avantajimiza gelirse(kurallar çerçevesinde)sonuna kadar baski gücümüzü kullanmaliyiz...[b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTANYorum
-
ligde kaybetedek puanumiz yok artik bizim her maci akzanmaya oynadigimiz belli macin baska bi sehirde oynanmasi bizim isimize gelir insallah baska yerde oynanir insalllllaaaaaahhhhh ama olmasada olur iyi oynayan taraf biz olalim herzamanki gibi...
Bu arada BURSA'da bi organizasyon olursa kardeslerimin,Abilerimin bana haber vermesini isterim
saygilarimla ............Yorum
-
Manisa'da oynansin ya[img]smileys/smiley17.gif[/img]saka bi yana Izmir'de oynansada seyretsek hasretiz valla[img]smileys/smiley19.gif[/img]Dünya yıkılacak da olsa, bırak adalet yerini bulsunYorum
-
-
bir maç ceza kesin..daha fazla da olabilir çünkü bu sene sabikalari çok...baska sahada kazanmak bizim için avantaj olur belki ama degerlendirmesini bilirsek....insallah da öyle olacak....Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...Yorum
-
mac olimpiyatta seyirscili oynansin seyircide yari yariya olsun ki zevkli olsun kargalarin lesini görmek zevkli,olacak,ya nerde olursa olsun biz isimize bakalim 3 puan yola devam
@zafercalikoglu
@trabzonsporYorum
-
Normalde Gençler maçinda cezanin çekilmesi hukuka aykiri...ama bir yandan da Istanbulda yalnizca 4 kez takimini gören bizler için de sahanin kapatilmasi dogru degil...Ayrica Sakaryaya yapilan efeligi bize yaparlarsa CNN'e konu oluruz ona göre!!!Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!Yorum
-
Trabzon'a piyango!
Trabzonspor'un 2 hafta sonra Istanbul'da Besiktas ile oynayacagi Trabzonspor maçi büyük bir olasilikla tarafsiz sahada oynanacak. Besiktas, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynadigi maçta çikan olaylar nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevkedilirken, Siyah-Beyazlilar'in 50 milyar para ve 1 maç saha kapatma cezasi almasina kesin gözü ile bakiliyor. Besiktas'in sahasinin kapatilmasi halinde, 2 hafta pes pese deplasmanda oynayacagi maçlarin ardindan (G.Saray, Ankaraspor) bu cezasini Trabzonspor maçinda ödeyecek.Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPORYorum
-
Besiktas maçinda saha kapanmali aksi takdirde Trabzonspor için can güvenligi saglanmali..Son zamanlarda tescilli hirçin besiktas taraftari sayesinde yasanan cinayetler,kavga,küfür, gibi çirkin sebepler yüzünden normal bir arenada gerçeklesecek bir maç olacaga benzemiyor.Yorum
-
Kardesim bu istanbul medyasinin manipulasyonuna gelmeyin. Gencler maci onceden oynanan bir mac hukuk geriye yurutulemez. Ama bakiyorum istanbul medyasi sizi bile ikna etmis. Bakin arkadasim eger bu gibi konularda avantajlarimmiz oldugunda lobi yapmazsak, baski yapmazsak ne zaman yapacagiz? Sampiyonluk gidince mi? Gecen sene denizlide bir suru olayin donecegini soyledik, ulan gs yatiyor, g.birligi TSye yatacak naralariyla medya olaylari gozden kacirdi. Nasil bir deplasman takimi rakip stada 15000 kisi sokuyordu?
Kardesim bjknin sahasinin kapatilmasi bizim avantajimizdir, bana nara atmayin 5 atariz, 6 atariz diye gecen sene samet aybaba yonetiminde mac inonude kac kac bitti hatirlayin. BJK 5-TS0. Eee demekki bu stadda bize ters gelen birseyler var 7-1 yenildigimiz stadda burasiydi. Bence hak yerini bulmali ve bu mac ya seyircisiz yada tarafsiz sahada oynanmali. Istanbuldaki arkadaslar iki hafta sabrederlerse ali samiyende takimlarini izleyebilirler. Ezik oyununa gelmeyin, takimin haklarina sahip cikin.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum