Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantep 3-2 Trabzonspor?um (06.03.2005)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor 399 gün sonra ilk kez bir deplasman macinda yenildi,diger takimlar da puan kaybedecekler.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Simdi birde malum istanbul ve zaman zamanda yerli medyamizin gazindan bahsedelim ve bu gaz hep trabzonsporu rehavete sokuyor bir tarafta f.b bir tarafta trabzonspor ve iki deplesman maci var rakiplerin gucu esit birisi antep diyeri malatya mactan once kamuoyunda yaratilan bilincli veya bilincsiz!!! hava soyle onca trilyonluk transferlere ragmen f.b malatya macinda kesin favori gosterilmeden zorlu mac ilan ediliyor butun camiayi ekstra motive ederek malatya cikartmasi yapiyorlar yenincede dunya karmasini yenmis gibi gosteriyorlar (trabzon bu takimi 3 ayin icersinde 3 kez ust uste yenerken malatyadan bahseden olmuyor!) diyer tarafta 3-4 eksikle deplasmanda oynanacak antep macinin kesin favorisi trabzonspor oluyor ve biz kiev macinda g.s ve f.b maclarinda oldugu gibi yine favori gosterilirek ayni tuzaga dusuruluyoruz bence basinin trabzonsporu sahtede olsa pohpohlamisini kaldiramiyoruz aksine keske bu kiev trabzona 5 ceker diye yazsaydilar simdi sampiyonlar liginde olabilirdik kamuoyunda mutlak favori gosterilmek futbolda ters teper zaragoza macindada f.b favori gosterilmisti!!! saygilar

Yorum

• Futbol hertürlü skora gebe arkadaslar. bir kaza yaptik çabuk siyrilmaliyiz. Istanbul usaklarini rahat birakmak yok. Forza Trabzon
        Yeni bir stad istiyoruz...
        Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

• Türkiyedeki en sevmedigim klüplerden önde gidenidir antepspor. nedeni ise istanbul takimlarina yaptigi yalakaliklarda sinir tanimamazlik , istanbul klüplerinden bir tanesinin ligin son maçinda antepte antepi yenerek antep sokaklarinda istanbul takimlarinin sampiyonluk kutlamalari yapmasi, bir lig maçinda antepin feneri 3-0 yenerken onurdan,gururdan sereften yoksun davranip devre arasindan sonra maçi fenerbahçeye 4-3 vermeleri.. trabzonspor antep maçlarinda fenerbahce bayraklari açilmasi.yine ayni maçlarda anteplilerin sürekli trabzona küfretmesi . ve antep baskaninin da fenerbahçenin maçlarini kadikoyde sürekli takip etmesi hatta fenerin avrupadaki maçlarina bile gitmesi...

Yorum

• bizim takimimiz nedense stresli maçlarda payina hüzün düsen takim oluyor. bu maçta da yattaranin 3 kisi tarafindan kollanip oyundan düsürülmesi. fatihin topu ayagina her alisinda
            faulle durdurulmasi. gökdenizin bazen oldugu gibi,bu maçta da bencilce davranarak pas vermeme aliskanligi.hakemin her posizyonda bizim oyunculara sari kartini bolca göstermesi. maglubiyete giden yolu açti..

Daha güzel günlere....

Yorum

• slms arkadaslar ben mactaydim kale arkasinda oldugumuz icin sadece kendi kale arkamizdan gorunenlewri goorebildim o d haene yi takdir ediyom bi takimi tek basina yakti bide forvetlerimiz dun cok beceriksizdi bunlar herzaman olacak sonuna kadar destegimiz devam edecek ama su hakemlere biraz dikkat etmeliyiz kupada cok basit kartlarin ardindan dunde hakem kirmizi kart gostermek icin bizim fuybolcularin ayaklarinin kirilmasini beklediler.bir soz de antep taraftarina soylemek istiyorum butun mac .... trabzon olamazsin sampiyon biye bag9irdilar deveye diken misali fb taraftarligi yaptilar 4-3 u unutmus kopekler dun birkez daha anladim karadeniz disinda ki takimlar istanbul kopegi olmuslar bizim sampiyonluga oynamamizi hazmedemiyolar kiskanc serefsizler

TRABZONUN TRABZONDAN BASKA DOSTU YOK

Yorum

• helal olsun antebe cikti aslanlar gibi oynadi ve kazandi.

yeter ki butun takimlar bole yapsa. butun maclar sike tesvik disinda sadece spor olarak oynansa.ozamn mutlaka ligimiz cok daha guzel cok daha cekismeli olacak .
                bir Türk dünyaya bedelse;
                bir OF\'luyu siz düsünün....

Yorum

• İlk olarak ezrail61 tarafından gönderildi
                  bir soz de antep taraftarina soylemek istiyorum butun mac .... trabzon olamazsin sampiyon biye bag9irdilar deveye diken misali fb taraftarligi yaptilar 4-3 u unutmus kopekler dun birkez daha anladim karadeniz disinda ki takimlar istanbul kopegi olmuslar bizim sampiyonluga oynamamizi hazmedemiyolar kiskanc serefsizler

Sevgili kardesim, Antep'in tribünlerinde yada ( dahada aci olani ) sehirinde kaç tane Antep'li taraftar var.!!!? Bunu sadece Antep olarakta almamak lazim. Kaç tane sehrimizde o sehirin gerçek taraftari var.!? O maçlara gelenlerin alayi rakip takim taraftari. Hele hele Antep'tekilerin nerdeyse tamami fenerli. O yüzden yadirgamamak (!) lazim olamazsin sampiyon diye böürmelerini. Olay yani kiskançlik felan diil fenerli köpeklerin böürmeleri. Koskoca sehirde Antep'li yokki anasini satiim [img]smileys/smiley7.gif[/img]Alayi Istanbul yalaklari serefsizlerin...
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK TRABZONSPOR
                    Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

• yazmaya basladigimdan beri ilk kez kaybettik senol gunesle deplasmanda zorlaniyoruz daha once kendi sahamizda rahat degildik simdi tam tersi oldu gibi umutlarimiz hic bir zaman tukenmeyecektir

Yorum

• Neredeyse tam bir yil olmus. Geçen sezonun kirilma noktalarindan biri fener digeri antep maçiydi. Malesef ikisinde de basrolde Cem papila vardi. Simdi sevgili antep için önemli bir maç!!!! umarim bekledigimiz sonucu aliriz ve de antep'i hakettigi yere ugurlariz Edited by: irfanköse276
                        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• cem papilayi bu maca verirler belki[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• cem papila ya bence içerdeki maçlardan birini versinler[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• cem papilayi hayata trabzona vermezler
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• vermezler bencede zannetmiorum
                                ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim