dün maç bitiminde kapiyi yumrukladim ve avazim çiktigi kadar antepe küfür ettim.ama bu ilk andaki asiri tepkiydi.gerilimin bisekilde bosaltilmasi gerekiyordu ,böyle oldu.ama sonra daha saglikli düsünmeye basladim.bu normaldi ,futbolda yenilmek te vardi.sonra bu forumda yazilanlari düsündüm;biz bu takimi sevinmek ,mutlu olmak için tutmadik ki.
bu sebeple takimimiza sahip çikalim ,o trabzonspor ve çok özel.
maç için söyleyebilecegim bir iki sey var(aslinda çok sey söylenebilir ama birçogu diger arakadaslar tarafindan dile getirilmis)
takimin geçen çarsamba kupa maçindaki ciddiyetsiz hali beni biraz endiselendirmisti açikçasi(rahat bir skorla kazanmis görünmesine ragmen lee'nin atilmasi ,kaçan goller,forvetin asirtma gol atma saplantilari vb)
diger nokta daha önce de dile getirmistim hüseyin'in oynamayacak olmasindan dogan endisemdi.çünkü hüseyin orta sahanin yükünü çeken ,top ve mücadele nerede ise orada biten bir adam, takimin omurgasi ve diger silahlarin kullanilabilmesi için de sart.(onun olmadigi bir diger maç büyüksehir ankara maçiydi, o maçtakioyunu dabir gözünüzün önüne getirin)yine orta sahanin yükünü çekenlerden lee'nin de olmamasi isin turu biberi oldu.
ama bu bir istisna.böyle yakalanirsak yenilirdik öyle oldu.
bu sebeple moralimizi bozmayalim.forumun basligindaki gibi sonuna kadar hep birlikte !

Yorum