Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantep 3-2 Trabzonspor?um (06.03.2005)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün maç bitiminde kapiyi yumrukladim ve avazim çiktigi kadar antepe küfür ettim.ama bu ilk andaki asiri tepkiydi.gerilimin bisekilde bosaltilmasi gerekiyordu ,böyle oldu.ama sonra daha saglikli düsünmeye basladim.bu normaldi ,futbolda yenilmek te vardi.sonra bu forumda yazilanlari düsündüm;biz bu takimi sevinmek ,mutlu olmak için tutmadik ki.

bu sebeple takimimiza sahip çikalim ,o trabzonspor ve çok özel.

maç için söyleyebilecegim bir iki sey var(aslinda çok sey söylenebilir ama birçogu diger arakadaslar tarafindan dile getirilmis)

takimin geçen çarsamba kupa maçindaki ciddiyetsiz hali beni biraz endiselendirmisti açikçasi(rahat bir skorla kazanmis görünmesine ragmen lee'nin atilmasi ,kaçan goller,forvetin asirtma gol atma saplantilari vb)

diger nokta daha önce de dile getirmistim hüseyin'in oynamayacak olmasindan dogan endisemdi.çünkü hüseyin orta sahanin yükünü çeken ,top ve mücadele nerede ise orada biten bir adam, takimin omurgasi ve diger silahlarin kullanilabilmesi için de sart.(onun olmadigi bir diger maç büyüksehir ankara maçiydi, o maçtakioyunu dabir gözünüzün önüne getirin)yine orta sahanin yükünü çekenlerden lee'nin de olmamasi isin turu biberi oldu.

ama bu bir istisna.böyle yakalanirsak yenilirdik öyle oldu.

bu sebeple moralimizi bozmayalim.forumun basligindaki gibi sonuna kadar hep birlikte !
    TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

• Karel kere senin.... 1 asisti ! diger 2 golde hatasi var . Bir defans oyuncusu için yeterlidir heralde ! Ya petkoviç yine agzinin içine gelen topa elini kaldirmadi. Zamanlama sifir, yer tutus sifir..

Ya Fatih ! laubalilik ve Yattara'yi görmezden gelmeler devam ediyor dimi Fatih, Ama o Yattara ilk golü sana attirmadi dimi Fatih...

Maç 1-0 ve bombos pozisyonda Gökdeniz'e topu çikarmiyorsun nasil bir mantikla bunu yapiyorsun Fatih !

Trabzonspor Istanbul'daki maçlarda topu kalesinden uzakta tutamayacagi kesin ve bu defansla 3 takimi da yenmemiz imkansiz ! son derece kötü besiktasi bile.. Acil çözüm Senol Hoca, Acil çözüm... Hocalik böyle zamanlarda belli oluyor..
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Sampiyonluga oynayan bir takimin orta sahasindan 2 ön liberosu cezali olacak , bir stoperi sakat , bir sagbeki sakat olacak ve bu oyuncularin yerine onlara yakin oyuncular degilde sadece siradan anadolu takimlarinda oynayabilen oyuncularini ancak oynatabileceksin ve bu takimdan yine fark bekleyeceksin.

Biraz haksizlik yapiyoruz takimimiza . Simkoviak çok kaliteli bir ouncu , umarim sezon sonuna kadar böyle oynar ve digEr polonyali oyuncularin önünü açar.

Yorum

• arkadaslar antep en kadar iyi onyarsa oynasin biz bu maci büyük bir farkla kazan bildirdik golü atdikdan sonra süper pozisyonlarimiz vardi biiri faih kalenin önünde adam hayta cimri degildir ama soluua atsa gödeniz vardi bom bos kaleye gönderecekdi ve gökdeniz artik su gollleri atsin ya 2 yarida yattara ne güzel getiridi topu güuzel sut cekdi ama gol deilg genede ama gökdeniz her zaman ayni sutu atiyor ya tamamen ayni sutlar mesale gs karsi son dakikalara dogru gene yatrra getiridi ayni sut gne atdi su sutunu biraz daha asgadan vursa birde 2-3 kere yattara gidiyordu kaleye dogru önü bodu iste orda bir hatta vardi azinda gökdeniz olyuordu orda pasiyordu gza takiyordu golünü kendi hatalrimiz yüüznden kaybetdik ama arkadaslar dünn cok kizdiiim bir futbolcu vardi volkan bir orta atamadi adam ya hepsi sol dan atarsa sag daki bayrakdan auta cikdi[img]smileys/smiley7.gif[/img]bence iyi oldu gökdenizin sari karti ymesi artik korkmayiz yok yiyecek yok yemiycek diye hasan oynamayacak oda cezali bence bölye iyi cünkü rakip sakarya tabi onlari koay demiyorum ama gende maci aliirz 1 da olsa aliriz
          FIRTINA61

Yorum

• yolumza devam yolmuz hal acik 7 sip sak indira biliriz fneer kadiköyde gömeces okadar[img]smileys/smiley17.gif[/img]ama su anadolu takimlari fener karsida insan gibi oynasalr canim feda ama nerde adm alar yatior malatya mesale dünn bastirmadi dogru dürüst [img]smileys/smiley7.gif[/img]her snee aynisi nerdesye fener karsi puan alabilen takikm hep karadeniz takim samsun aldi gne rizede [img]smileys/smiley32.gif[/img]
            FIRTINA61

Yorum

• Bu maçi kaybetmemizin tek nedeni defans hatalaridir. Defansimizin bu kadar fazla hata yapma lüksü yoktur. Orta sahada Hüseyin'in eksikligi çok fazla belli oldu. Rakibin he rgelistirdigi atak kalemizde tehlike oldu. Orta sahada rakibe basan kimse yoktu ve orta sahayi çabuk geçtiler. Ibrahim Ege sakat olmasaydi bu eksikligi giderebilirdi.

D'hane sebat maçinda attigi golden sonra herkes memnundu, bu onun yetersizligini kapatamaz. Sezon sonunda kesinlikle gönderilmeli... gs ye giden tomasin transferini bir ay bekleten geçmis yönetimin is bilmezliginin cezasini çekiyoruz. Sen adami bekletirsen adam baska takima gider tabikii...
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• daha önümüzde kazanilacak 11 maç var önemli olan bundan sonra puan kaybetmemek.verakiplerimizin puan kaybetmesi için dua etmek. bir maçta puan kaybettik diye takimimizin hakkinda olumsuz elestiriler yapmak biz tarafltarlara yakismaz .top yuvarlaktir neyin ne olcagi belli olmuyor tarafatar olarak bize düsen yendiginde takimimizin nasil yanindaysak yenildigindede ayni sekilde onu desdeklememizdeir zaten bizeda yakisan bu degil miEdited by: sunay61_67
                lazkizi

Yorum

• 3-4 maç üst üste alinca sampiyonluk naralari atmamak gerekir ki ilk yenilgide forum böyle karismasin dostlar.. Harcanan transfer ücretlerine bakilinca 3. durumda olmamiz basari.. ama az bir bütçeyle çok isler basarmanin da mümkün oldugu örnekler görmüstük geçmiste.. sorun her sey tamam olacakken birseyin eksik kalmasi.. iste o sey bir sekilde eksik kaliyor.. geçen sene thijs-agustine gibi adamlarin yerine 3-4 milyon dolara 2 kaliteli adam alinsaydi, tomas alinsaydi mesela gerek kaçirdigimiz goller, gerek basit yedigimiz olmayacak belki sl ye girecektik.. devre arasinda zurawski alinabilseydi -ki szymkoviak böyleyse zurawski nasildir hesaplayin, çünkü wislanin asil yildizi oydu- fatih, gökdeniz, yattara formsuz olduklarinda takimi o sirtlayabilirdi.. ha su an onlardan is çikmayinca mehmet yilmaz a kaliyoruz.. sahsen beni hiç yaniltmiyor oynadigi oyunla ve lakin beklentisi olan taraftarlarimizi hayal kirikligina ugrattigi kesin...bir seyler eksik diyorum.. takim 16 kisiydi antepte.. 2 si yedek kaleci..

bir de farkli gözlemim var.. ziya hoca ile deplasman performansimiz çok iyiydi, senol hocayla da içeride çok iyiyiz.. ama disarda oynadigimiz sebat-gençler-antep maçlarinin üçünde de çok kötü oynadik.. dedigim gibi neresinden tutarsaniz tutun hep birseyler eksik..

fatih gol kralligina kendisini kaptirmis, uygun pozisyonda pas vermiyormus.. gökdeniz her maç ayni pozisyonu(yattaranin geri çikarip penaltidan auta attigi pozisyon) en az bir kere daglara taslara atiyormus..taraftar takim kaptani dururken önce yattara yi tribüne çagiriyormus hatta maç içinde korner kullanmaya gelince bile oo ibrahim yattara diye tempo tutuyormus ve bunun diger oyuncular üzerinde olusturdugu psikolojinin dogurdugu olumsuzluklar varmis... bir frikigi atmaya 4 kisi gidiyormus ve dahi sonuç her seferinde 0 mis.. karel ve hasan üçüncü Trabzonspor un federasyona bildirdigi listede futbolcu olarak geçiyormus... v.b... bunlar ufak-tefek kaliyor anlatmak istediklerimin yaninda.. diyorum ya hep birseyler eksik ama ne.. bulabilene ask olsun..

selamlar..
                  #7 King of Kings

Yorum

• YIne Bir maç kritigi yapayim.

Petkoviç(6)1. golde zeminin azizligine ugradi.2. golde hataliydi. CordobaGS maçinda ayni pozisyonda topu çelmeyi basarmisti. 3. golde de çikip topu almasi gerekirdi.

Özgür(4) Kupa maçinda bu adami savunan skor taraftarlari baslarina çalsinlar simdi. 2. golü biraz daonun yüzünden yedik. Yine tüm ataklar sol kanattan geldi ve yine sürekli adam kaçirdi. Bu adamda is yok. En azindan sag bek olarak.

Celo(7) Celo iyiydi. Takimda kazanmak isteyen nadir adamlardan biriydi. Ileri çikislari fena degildi. Çok kostu.

Tolga(7.5) Savunmada elinden geleni yapti fakat 2. golde geri gelemedi. Ilk golde de adami düsürse belki daha farkli olurdu. Vasatin üstündeydi.

D'haene(3) Kötüydü. Fakat adamin o kadar üstüne gidilmemeli. Bu adamin çok iyi maçlarini da gördük. Yaptigi hatalar maçin kaderini belirledi.

Volkan(3.5) Hep üzülüyordum teknik adamlar Volkan'i niye takima koymuyorlar diye. Adamlar hakliymis. Eski Volkan'i hiç göremedim. Bir futbolcu nasil bu kadar degisebilir...

Yattara(7) Çok asilmadi maça. Karsisinda ayni antepin oldugunu düsündü. Yanildigini anladiginda is isten geçmis oldu. Gerçi topu ayagina her aldiginda 3 kisi birden adama faul yapmaya(?) çalisti. Yine de iyiydi.

Adem KOçak(5) Hüseyinle bir kiyaslayin derim Hüseyini elestirenlere ona küfür edenlere. Baska söze gerek yok.

Szymek(9.5) Helal olsun sana verilen paralara. Artik hiç oynamasa bile su mücadelesini gördükten sonra bu adama para bosa gitti demem, dedirtmem. Fatih'ten daha Trabzonsporlu gibi mücadele etti. TOplari çok iyi kullandi. Sahanin her yerindeydi. Kupadaki sözlerimi tekrarliyorum. Trabzonspor tarihindeki en iyi oyun kurucu...

Gökdeniz(2) Kupadaki laubalik bu maçtaki sonun hazirladi. Hele su asirtma attigi pozisyon beni öldürdü. Yattaranin kaleye giden 2 sutunu çeldi.ceza sahasindaki toplari çikardi,çok iyi savunma yapti Antep adina. Yalniz yanlis forma giymisti herhalde. Antep kirmizi giymiyor muydu?

Fatih(2) Bir futbolcu bir maçta nasil hiçbir sey yapmaz bunu gösterdi Fatih bize. Bencillikler yapti. Kosmadi. Yapilan her faulde hakeme bakti maçla alakasi yoktu adamin. Bos kaleye golü atti sadece. Lütfen Fatih gol atma ama eskisi gibi oyna lütfen. Biz eski Fatih'i geri istiyorum Su geçmis yillarda hakki yenen Fatih. Gol krali olamasa, hiç gol atamasa bile canla basla çalisan eski küçük Fatih, milli olmayan Fatih. LÜTFEN

Artik sampiyon olmak çok zor. Sevindigim bir sey oldu ama. Maçta tüm frikikleri Szymek atti. Bu iyiye isaret. Ayrica Antepin bu maçta tesvik primi aldigina yemin edebilirim. Zaten Murat Bozoglunun hafta içindeki açiklamalari herseyi ortaya koyuyordu. Sonuç olarak (nickini hatirlayamadim özür dilerim) arkadasimin sözüyle baglayayim.

Peki ne olacak bundan sonrasi..? Sonuna kadar devam.. Sampiyonluk mücadelesine devam.. Haa! Sampiyon oluruz veya olamayiz o baska.. Ben bu takimi sampiyon olsun diye sevmedim..

Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• TRABZONUM...YÜREGIM SIZDE..YALVARIRIM ORAYA KULAK VERIN..SESIMI DUYUYOR OLACAKSIN..."TRABZONUM SAKIN BOZMAYIN MORALINIZI...HERZAMAN YANINIZDAYIM...CANINIZ SAGOLSUN..." DIYE.........SIZI ÇOOK SEVIYORUM...
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Arkadaslar dünkü maçta trabzonspor un en büyük hatasi türkiye kupasinda oldu atmadi trabzonspor o maçta 10 tane adamlari bu maça karsi hirslandirdi atsaydi 7-8 gol bakalim adamlar bu maça nasil çikacaklardi trabzondan korkarak çikacakti ama bizimkiler adamlarla dalga geçti kupa maçinda futbol da dalga geçmek yoktur yakaladigin pozisyonlari kupa maçinda atsaydi anetp dün bize karsi böyle oynamazdi zannetmeyin antep bize karsi böyle oynadi ama besiktas a galatasaraya fenere karsi böyle oynamayacak hepsi rahat puna alacak antep den bundan sonra insallah böyle sonuçlar almayiz...
                        BMN KOCAELİ

Yorum

• Hasta yatagimdan ilaçlarla kalkip gittigim cafeden , gözyaslari içinde evime dönmeme ragmen , sevgim hiç azalmadi.Takim kötüydü,o kötüydü,bu kötüydü ne farkeder?Galibiyet gibi maglubiyette almak dogal."Seni sevinmek için sevmedim"...Gönlümün sampiyonu sensin yetmez mi...
                          Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                          Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

• Arkadaslar selamlar

Öncelikle sunu söylemek istiyorum bu kadar kötümser olmuyalim daha hicbirsey bitmedi lig devam ediyor tabiki cok gereksiz ve üzücü bir malubiyetti ama su durumda bizim takimi yikici diilde daha cok motive edici yapici yorumlar yapip takimi daha cok desteklememiz lazim...

Ayrica benim anlayamadigim Gaziantepsorun bize neden bu kadar kinle hirsla nefretle oynamasi ya adamlar sanki sampiyonluga oynuyor gerizekalilar zaten ligde iddaaniz yok nedir bu kadar kin, nefret?? Gaziantep taraftarinida anlamak mümkün diil macin basindan beri hep kötü tezahurat ondan sonra derler neden Anadoludan sampiyon cikmiyor diye cikmaz tabi sen Trabzonsporu cekemezsen Trabzonspora daha fazla kinle nefretle oynarsan ne Trabzon nede baska Anadolutakimi sampiyon olamaz .Neyse adamlar öyle böyle yendiler bizi ama biz iyi oynadiktan sonra istanbul takimlarini istanbulda bakin nasil yenip sampiyon olcaz kesinlikle daha cok destek verelim arkadaslar biz her takimi yenecek gücteyiz ben sahsen Senol hocaya ve futbolcularimiza cok guveniyorum lig sonunda gülen taraf insallah biz olacagiz
                            100%100 LAZ
                            100%100 TRABZON

Yorum

• her sey iyi basladi takim iyi oynuyordu taki volkan-özgür pespese gereksiz kartlar görünce bocalama basladi ve D'hane...

tamam antep dalga geçtiler diye hirslanmisti peki cem papila ya ne oldu. onunla da mi dalga geçildi. bu ne hirs. bu ne çifte standart. geçen hafta senol hoca uyardi hakemleri sertlik ve kart konusunda adam efendi ise suçu ne birileri gibi aglamasi sövmesi mi lazim

peki antepin hirsi 30. dakkadan sonra mi ortaya çikti. maç basi pek de hirsli degillerdi.

bize gelince her sey normal takim çok da kötü degildi gol sonrasi tolga ve tekke pozisyonlari degerlendirseydi çok daha farkli olurdu moral bozmaya gerek yok yeterki böyle agresif hücuma dönük zevkli oynayalim. varsin arada yenilelim.

amma yenilirken bir anadolu (!) kulübünün taraftarinin tezahüratlari-yardakçiligi-kararlardaki çifte standart dir bizi üzen ve mücadelemizde hakli kilan. öyle hemen pes yok karisiklik yok simdi is bize düsüyor.

gidenler gelenler ise sezon sonu tartisalim simdi faydasiz. yoksa biz de D'hane Petko ve Hasan dan bisey bekliyo degiliz
                              :::TS:::

Yorum

• Nasil hersey bitmedi yaa. Kötümser olmayalim ama Polyannacilik oynamak da yanlis. Trabzonsporun bu sene sampiyon olmasi zor. Fakat yine de biz maçlarimizi kazanmaliyiz.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim