Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantep 3-2 Trabzonspor?um (06.03.2005)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

kupa macini gol yemeden galip geliriz

ligde huseyinin yerine adem oynasin bu maci da deplasmandaki guzel futbolumuzla alicamizi disunuyorum

Yorum

hüseyin çok önemli bir kayip bence bu maçta yoklugunu çok hissederiz. onun yerine büyük ihtimalle adem oynar. hasan üçüncü'de oynasa bu maçi aliriz...
      Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
      Sadri ŞENER

Yorum

antyepin baskanina büyüklük dersi vermöe zamani geldi. o degilmi herzaman neden ts bizden fazla para aliyo .oda anadolu takimi diyen. farki gösterecez onlara
        Trabzon dedik. Okadaaarrrr..

Yorum

bence hüseyin'in yerine adem koçak oynamali... hatta O'nun yedegi de ibrahim ege olmali... çünkü hasan üçüncü'yü mücadeleci olmasina ragmen onlar kadar basarili bulmuyorum... ama yanlis anlasilmasin hasan üçüncü'yü de çok seviyorum ve her zaman destekliyorum...

bu arada maçi digiturk naklenverecek mi?
          [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

sonunda geldi antep maci antepe gidiozbiz marastan gelecek olan varsa macan sonra marasta agirlayabiliriz yerimiz var
            Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
            Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
            Mustafa Korkmaz

Yorum

İlk olarak trabzon4 tarafından gönderildi
              kolay yeneriz cogu mac gibi[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]karadeniz ve anadolu takimlariyla iliskilermiz baya iyi [img]smileys/smiley36.gif[/img]anladin sen anladin[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Bu sahisin her yorumu saçmalik dolu.Disardan birisi oldugu kesin.Babasi belli olmayan bu kisi hakkinda islem yapilmasi gerek..

Yorum

İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildi

kolay yeneriz cogu mac gibi[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]karadeniz ve anadolu takimlariyla iliskilermiz baya iyi [img]smileys/smiley36.gif[/img]anladin sen anladin[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Bu sahisin her yorumu saçmalik dolu.Disardan birisi oldugu kesin.Babasi belli olmayan bu kisi hakkinda islem yapilmasi gerek..

ben bir tek bu yorumunu gördüm ve bana da asiri derecede mantiksiz geldi... kimdir, niyeti nedir bilmiyorum ama Trabzonspor'lu gibi konusmadigi kesin...

bu arada sorum arada kaynamasin diye bir daha soruyorum: digiturk naklen yayinliyo mu bizim maçi?
                [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Insalllah kazaniriz.
                  İnsan ol evlat!

Yorum

bu celal dogan beyfendi bi ara yok 4 buyukler kavraminin degismesi lazim esas antep 4. buyuk derken cok gulmustuk. (hatirliyorsunuz degil mi arkadaslar).

biz boyle oynamaya devam edersek maclarda takimimizi yanliz birakmazsak daha cok guldururler bizleri.

selam olsun trabzonuma
                    ekin

Yorum

lan armut sen geçen seneki kupa finalinden ne anladin??

anlamadin bise herhalde?!?
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

[QUOTE=trabzon4]kolay yeneriz cogu mac gibi[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]karadeniz ve anadolu takimlariyla iliskilermiz baya iyi [img]smileys/smiley36.gif[/img]anladin sen anladin[img]smileys/smiley1.gif[/img][

Niyetini ve yasini bilemedigimiz icin ne maksatla boyle bir ifade kullandigini pek anlayamadik tesvikcilerin adresi belli simdi iliskilerde hep paraya dayandigina gore!!!...anladin sen anladin[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

Antepe MAÇA GIDIYORUZ FARK ATMAYA GIDIYORUZ BIZ KSÜ'LÜ GENÇLER MARASDAN ANTEPE GIDIYORUZ MUHAHAHAHA......[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                          baha

Yorum

trabzon4 kim is sutlanmasini talep ediyorum...

Kim bizim sike yaptigimizi idda ediyorsa adam gibi çiksin iddiasini savunsun.Seviyesiz imalarda bulunmasin kimse. Hemkendine sövdürmesin hem bizim canimizi sikmasin..
                            "Trabzonspor bir çember gibi,
                            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

Çoktan sutlanmistir..
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

ARKADASLAR BIZDE MKU'LU CILGINLAR OLARAK ANTEP'TE YERIMIZI ALACAGIZ PISIKO_19 MACTA GORUSURUK ABDEST ALIP GELIN HA! ONLARA AZDA ATMAYACAZ.LAYYYYYYYY LAYYYYYYYYYYYYY LAAAAAAAAAAAYYYYYYY LAAAAAAAAAAAYYYYYYY FATIH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim