Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gol Yollarındaki Sorunlarımız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu seneye bakildiginda fatih tekke yi aradigimizi hatta gokhan ve umuttan daha ii bi forvet aradigimiz gercegini saklamak imkansiz fakat ben seneye gokhan'inda umut'unda çok daha iyi olacagini dusunuyorum ...
    # 61 Onur Recep Kivrak
    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu seneye bakildiginda fatih tekke yi aradigimizi hatta gokhan ve umuttan daha ii bi forvet aradigimiz gercegini saklamak imkansiz fakat ben seneye gokhan'inda umut'unda çok daha iyi olacagini dusunuyorum ...

AMan bizden gitsinlerde.İsterlerse dünya yıldızı lsunlar.Ben 1 sene daha katlanamam.
      Kahrolsun endüstiryel futbol.
      YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• Bizde kelimenin tam anlamıyla gol yolları iltihabı var maalesef..
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Ne gökhan gider nede umut...gitmemeleri gerekir zaten...

isaac gönderilmeli...yerine 1 tane santrafor alinmali...

Bakalim 8 mac kaldi nasil gidecek bu gol atma olayi
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Çözüm kesinlikle Tek Forvetdir..Alanzinho Yattara kanatlı daha baskılı ortasahalı bi takımla uçarız ancak..Böyle olmuyor ama bunu hocamız nie anlamak istemiyor onu anlayamıyorum...
            Alper PEKEN
            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Bu gol yollarını nasıl işleteceğiz. topu ileriye nasıl taşıayacağız. yerden oynasak yattara ve colmandan başka ileriye top taşıyan adamımız yok. bunları da rakip 2 şer kişi ile kilitlediğinde yollar çıkmaz sokak. havadan oynasak top iyi uçuyor da indirmeyi beceremiyoruz. yani uçabiliyoruz ama konamıyoruz. en iyisi sahaya demir yolu döşeyelim. güvenli yolculuk.
              Memleket isterim Ne başta dert ne gönülde hasret olsun;Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.
              Memleket isterim Ne zengin fakir ne sen ben farkı olsun;Kış günü herkesin evi barkı olsun.
              Cahit Sıtkı Tarancı

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çözüm kesinlikle Tek Forvetdir..Alanzinho Yattara kanatlı daha baskılı ortasahalı bi takımla uçarız ancak..Böyle olmuyor ama bunu hocamız nie anlamak istemiyor onu anlayamıyorum...
                cözüm bu ama malesef gercekletirmiyoruz nedense.

tek forvet oynayip ataga kalkarken zaten sagdan yattara, soldan alanzinho, ortadan colman ve selcuk ta katilacak

hem asil sorun gol yollarinda degil, SON VURUSTA, BECERISIZLIKTE

Yorum

• dogru duzgun golcu bir futbolcu almalıyız bence gokhan ve umut ilk haftalarda gol attı sonra butun topları kacırdı
                  En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 10.04.2009, 15:24.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                  BordoMavi.Net
                  burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Ben oynarsam belkİ sorun gİderİlebİlİr
                    Şaka bİr yana barİ gÖksÜ ve ahmet sari oynasin bunlardan kÖtÜ olmazlarya
                    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Gökhan ve Umut haftalardır formsuz ama ne hikmetse hiç kesilmiyorlar.
                      Bir futbolcu kesilemezliğini hissettiği an ondan yüksek performans beklemek hayal olur.
                      Trabzonspor da kesilemezliğini hisseden futbolcularla dolu. Böyle olunca futbolcuya dayalı bir sistem ortaya çıktı. Rekabet ortamı kayboldu.
                      bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu seneye bakildiginda fatih tekke yi aradigimizi hatta gokhan ve umuttan daha ii bi forvet aradigimiz gercegini saklamak imkansiz fakat ben seneye gokhan'inda umut'unda çok daha iyi olacagini dusunuyorum ...
                        gokhan konusunda benimde umudum var ama / okadar para vermeseydik de yerine baska biri alinsaydi diyebilirim.

Umutun kendisini gostermesi gereken sene bu seneydi. adam kurban bayraminda kacan danalar gibi saga sola kosuyor napacagini bilemeden. bunyesinde denge unsuru sifir.

insallah duzelirler ne diyelim....ama durum vahim gibi
                        XXX

Yorum

• şu an trabzonspor kadrosuna enuygun oyun yapısı 4-3-3'tür fakat nasıl 4-3-3'tür. hemen çizeyim

----------------sylva----------------------
                          serkan--------song---------egemen----cale
                          ----------------hüseyin-------------------
                          -------selçuk-----------------------------
                          ------------------------colman------------
                          yattara-----------------------------------
                          ---------------------------------alanzinho
                          --------------gökhan---------------------
                          bu kadroda alanzinho biraz daha gökhana yakın oynar. 2. forvet gibi yani. ama zaten bizim takımın taktik ya da kondisyon sorunu yok zaten. bu takımda mental hatalar var. bu takım pas yapamıyor. en önemli sorun o. topu ayağında tutamıyor. ayağında tutma derken o istatistiklerdekiler değil tabi. top çevirme ya işte. yok öyle bişey. bu da orta sahadaki beceriksizlik. aslında bizim forvetlede değil orta sahada problem var. yoksa gökhan atar yani umut da atar onlara güveniyorum ben. ama istedikleri topları alamıyorlar. gökhanın girdikleri hep kendi çabasıyla yaptığı çalım geçerek filan. böyle yani.
                          tzercin61

Yorum

• geçen olimpiyatlarda kadınların maçlarını izledim. şu trabzonspor herhangi bir kadın takımıyla maç yapsın ağır fark yer. kadınlar kadar hücum edemeyen rezil bir takım. modern futbolun çok gerisindeyiz. şansa bala oyun içinde 1 gol atıp onun üzerine yatarak maç kazanıyoruz. bu futbolun günümüzde hiç bir karşılığı yok. avcı denen tazminatçı futbol katili puan kasmak için her maça yenilmemek parolasıyla çıkıyor.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X