Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gol Yollarındaki Sorunlarımız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maalesef birbirini tamamlayan futbolcular değil umut ve gökhan çok uyumsuz
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• gökhanla fatih tekke iyi bir uyum yakalar...ya da umutla fatih tekke...
      ama anlayamadığım şey şu gökhan ünal kayseride ne goller atmış...burdayken neden atamıyor...

Yorum

• Gökhan-Umut-Isaac. Al Birini Vur Ötekine. Hepsi birbirinden formsuz ve beceriksiz. Hepsinin takımdan gidip yerlerine sadece Fatih Tekke'nin gelmesine razıyım. Şu üç adamın bütün kafa vuruşlarını toplasanız Fatih Tekke'nin kafa vuruşlarının yarısı etmez herhalde. Gerek nicelik, gerekse de nitelik olarak bu böyle. Topa yükselip kafa vurmalarını geçtik, ayakları da doğru düzgün çalışmıyor bu üçlünün. Sezon sonunu getireceğiz bunlarla mecburen. Yönetimin forvet konusunda şimdiden işi sıkı tutup, önümüzdeki koca bir sezonu da bu beceriksiz forvet üçlüsüyle heba etememesi lazım.

Mümkünse Fatih Tekke diyorum ben.

Yorum

• Gökhan apayrı....SAdece hafif şanssızlıkk...
          Twitter Adresim

Yorum

• evet hafif şanssızlıktan dolayı 41 karşıkarşıya pozisyondnan 9 gol...adım gibi emin tüm yüreğimle söylüyorum Fatih Tekke olsaydı en az 20 olmuştu şuanda...örnek olarak Milan Baroşa bakın 19 oldu biz galatasaraydan kaç kat fazla pozisyon bulduk fatihin gol becerisini siz düşünün ve şimdiye kadar kaçç gol atmış olurdu onu da düşünün!!!!20 çok az bile!!!!!!
            Alper PEKEN
            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Gol sorunumuz sizce nasıl çözülür?

Oylama Sonuçları

Yeni isimlere şans verilmeli
              %66.67
              Tek forvetle oynanmalı
              %22.22
              Çift forvet devam edilmeli
              %11.11

ANA SAYFAMIZDA Kİ ANKETE KATILMAYI UNUTMAYIN!
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Gol atmaya çalışan yokki.Golcüleri bi kenara koyalım.
                Stoperlerin ligde golü yok.fb lucianonun son dk golleriyle şampiyon oldu.Bizde kimse atamıyor.
                Ön libero mevkiinde oynayan oyuncumuz şut çekebilme özelliği yok bırakın gol atmayı...
                Forvetler durduysa devreye girebilecek süpriz golcümüz yok.
                8 maç kaldı umarım düzelir gol sorunumuz.Kötü oynamıyoruz.Ama gol atamayınca bi faydası yok...
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• bence umut bulut ıyı bır golcu gokhan geldıkten sonra oda sasırttıosasuna macında attıgı gol superdı vallaaslında gokhanda ıyı bır golcu ama tutmadı bu sene.. onceden kayserısporun macı oldumu her takım gokhan unaldan korkardı oleydıde...sabır dıyelımmseneye mehmet topuz+f.tekke baska bısey gerekmez.....
                  İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                  Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak UtopyaTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet bende katılıyorum sana sadece 2 kişiye yuklenilirse olacagı o.Takımda orta saha adamlarının da gol yollarında etkili olması lazım.Yattara Colman Serkan bunların da etkili olamları lazım.Haa bi de Selçuk ilk maçlarda bir iki şut attı golu buldu sonra kesildi adam.
                    bende size gülmekten katılıyorum...Ortasaha oyuncularını asli görevi defansa yardım etmek ve forvet oyuncularını gol pozisyonuna sokmaktır.Umut yanlızca koşuyor ve defansı yıpratıyor görünüyor ama yanlızca kendini yıpratıyor.Gökhan ise beni şaşırtmaya devam ediyor.Kayseride yaptıgı vuruslarla işte tam bize göre bir adam derdim....
                    ama nerde yakaladıgı onca pozisyonda yapamadıgı basit vuruşlar yüzünden takım bu hallerde...Su durumun bir numaralı sorumlusu forvetler ve mevcut kadroda alternatifleri olusturmayan teknik direktördür...
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• stres, başka yorumu yok
                      BİZE HERYER TRABZON!!!
                      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• destekliycez moral vericez lig bitine kadar hiç sıkıntı yapmayacağız eldekilerle devam

Yorum

• Maalesef Gökhan geldiğinden beri kendini bir türlü takıma veremedi. Sanki silah zoruyla oynuyor. Trabzonspor onun son büyük takımı olur. Bir daha asla bu futboluyla herhangi bir büyükte oynayamaz. Verdiğimiz parayı düşünüyorum da... Çok yazık olmuş. Son maçta Alanzinho'ya vermediği bir top var ki akıllara zarar. Pek çok başka maçta da aynısını yaptı. Hiç bir hava topuna çıkmadığı gibi, Umut'la sürekli aynı topların peşinde olduklarından ikili olarak da başarısız oldular. Oysa alındığında ben de çok umutluydum.
                          Yazık oldu bu seneki coşkuya. İyi bir forvetimiz olsaydı şu anda şampiyonluk naraları atıyor olacaktık. Kaçırdığımız puanları izah etmeye mantık dayanmıyor.
                          Takımlar yendikçe morallenir, morallendikçe güçlenir, güçlendikçe özgüvenlerini arttırırlar. Bir döngüye girersin başarı adına. Bunun tersi de geçerlidir ve maalesef biz şu anda tersini yaşıyoruz. Vurduğun topa, gole inanırsan ampül gibi asarsın doksana. Yok aklından "acaba" geçerse, kale 27 metre olsa farketmez, topu yoroz burnuna atarsın.
                          Takımımız orta saha üretkenliğini bıraktı. Çok adamla presi bıraktı. Kondisyonumuz düştü.
                          İleriye atılan toplar, duvara çarpan dalgalar gibi geri geliyor. Hem de çok büyük tehlike yaratarak. Forvetler bu topları tutup, saklayabilmeli, sağa sola servis edip oyunu açabilmeli. Ama bizde bu olmadığından atağa çıkarken birden kalemizde topu görüyoruz.
                          Selçuk şut atmıyor, Yattara şut atmıyor, Hüseyin zaten atmazdı, Serkan da yok. Cale defansı iyi ama Allah aşkına bir profesyonel topçu nasıl olurda ne orta yapabilir ne de şut çekebilir? Song defansta iyiyken gereksiz ileri çıkışlarda takımın dengesini bozuyor, ne top kullanabiliyor ne de şut çekebiliyor. Üstüne üstlük ileri çıktığında defansif olarak çaresiz kalıyoruz. Yorulduğu için Konya'dan, Denizli'den golü yedik. Bir tek Colman, onun da istikrarı henüz yok. Nasıl gol olacak?
                          Hiç bir duran top organizasyonumuz yok. Tüm köşe vuruşları evlere şenlik.
                          Ve elimizde haikaten "şampiyonluk için" yetersiz iki forvetimiz var. Ha sahi bir de Cavcav'ın büyük paralara satmayı hayal ettiği Isaac var. Sahi ne oldu o çocuğa? Badadigo mu vurdu?
                          her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• önce beceriksizlikti son haftalarda ise stres, kaliteli bir forvet alsaydık bu sene biz şampiyonduk...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Adam akıllı bir forvet lazım bize.
                              Kahrolsun endüstiryel futbol.
                              YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• Diyecek tek şey var o da FATİH TEKKE...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X