Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onursal Başkanımız ve Camia

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar A.osman ulusoy ne Trabzonspor için ne de Trabzon için bir iğne bile vermez. Bunu size çok rahatlıkla isbatlarım. basit iki örnek; Trabzonda çakılı bir çivisini gösterir misiniz? bana oftaki okulu söylemeyin onu hangi ittirme kaktırmalarla yaptırdığını iyi biliyorum. ikinci örnek; 1999 depreminde devlet deprem bölgesine yardım malzemelerini götürmesi için nakliye firmalarında arabalarını vermelerini istedi ve kendisi arabalarım hepsi dolu boşta arabam yok deyip araç vermek istemedi. kısaca üç kuruşun hesabını yapan bir insandan siz Trabzonspor için birşey beklemeyin.
    TRABZONSPOR, YÜZÖLÇÜMÜ KÜÇÜK BIR SEHRIN, ISTANBULA VURDUGU BÜYÜK BIR TOKATTIR.

Yorum

• -Evlâdım senin fiyatın nedir?

-5 lira başkanım..

-O zaman sana 6 lira verecez kağıda 3 lira yazacaz ama sen 10 lira aldım diyeceksin..

-...

Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak 61mehmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar A.osman ulusoy ne Trabzonspor için ne de Trabzon için bir iğne bile vermez. Bunu size çok rahatlıkla isbatlarım. basit iki örnek; Trabzonda çakılı bir çivisini gösterir misiniz? bana oftaki okulu söylemeyin onu hangi ittirme kaktırmalarla yaptırdığını iyi biliyorum. ikinci örnek; 1999 depreminde devlet deprem bölgesine yardım malzemelerini götürmesi için nakliye firmalarında arabalarını vermelerini istedi ve kendisi arabalarım hepsi dolu boşta arabam yok deyip araç vermek istemedi. kısaca üç kuruşun hesabını yapan bir insandan siz Trabzonspor için birşey beklemeyin.
        +
        Ticarette başarılılar lafım yok.
        Allah arttırsın.
        Ama futboldan o kadar uzaklar ki.

A.Osman Ulusoy Trabzonspor kurulduğunda başkandı.
        Bakın izlediği yönteme;Türkiye'nin en meziyetli futbolcularının yetiştiği bir memlekette alt yapıya eğilmek yerine o tarihlerde bile İstanbul takımlarının içi geçmiş futbolcu artıklarını transfer etmiş.Ve 1. lige çıkmak bile uzun yıllar almış.

Bir de diğer 3 ismin yaptıklarına bakın;ne kadar benzeşiyorlar değil mi?

Futbol ayrı Ticaret ayrı..
        Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
        Yükleniyor...
        X