Ben de kış şartlarından dolayı böyle bir uygulamaya gidildi sanıyordum. Enteresanmış.
17. Hafta Gerginliği..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Son hafta oynanmayacak değil mi Fener Maçı 2. Yarının Başında olacak.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Yorum
-
Ne güzel işte ya fenere karşı yeni transferlerinizle oynayacaz sorun yok.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.Yorum
-
Yorum
-
yazıklar olsun tek amaç febe yi yarışın içinde tutabilmek başka bi izahı yok
febe toparlansın önemli Trabzon maçına hazır gelsinYorum
-
Yanlış Değerlendirmeler bunlar.
Evet tatil olması eleştirilebilri ama sizin ve sizin gibi düşünenlerin bakış açısıda yanlış. bence bu insani bir karar ve kulüpleri onayı ile yapılmış. Biz neyi tartışıyoruz ki. Olayı hemen politize edip dinle ilişkilendirip acayip yorumlar yapıyoruz. Size bayramda oynayın diye baskı mı var? Kulüpler bir araya gelir anlaşır bayramda tatil yaparlar. Varmı bunu öneren. Yok. Bunun laiklikle ne alakası var.Yukarıdaki yorumlara benzer ifadeyle; tabi bizim futbolcularımızın dini,dini bayramları yok, bayramı birlikte geçirecekleri aileleri,çocukları,büyükleri yok, bu durumlar sadece hristiyanlara özgü.. O yüzden de Federasyon'un bu şekilde özel bir uygulamaya gitmeleri gayet doğal (!)En büyük bordo mavi.....Yorum
-
arkadaslar biz neyden cekiniyoruz????
fener oyuncu transfer edicekmis de falan da filan da.....
onlar edicekse bizde edicegiz, takimimiz fenerden rahat dah güclü. ben onlarin aldigi oyuncudan cekinmem, saten onlara alismasi yine 2 sene sürer.
lütfen takimiza güvenelim!!!En büyük TSYorum
-
Hayret
Bu nasıl bir düşüncedir, hayret ediyorum. Hangi çağda yaşıyorsunuz beyler. Kandil gecesi niye günah olsun. Aç bak bakalım Kur'an da kandil gecesi diye bir şey var mı? Futbolla kandil gecesi yan yana. Yuh yani.En büyük bordo mavi.....Yorum
-
Yorum
-
sazman abicim sende biraz fazla uçmaya başladın anlaşılan dini bilgin baya eksik...bazı şeyleri savunacağım diye bilmediğin konular hakkında yorum yapma!!!!!elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
OOO Hocam
Tamam hocam afedersin. Beni biraz bilgilendirsene. Hangi camide görev yapıyorsunuz? Bırakın bu işleri. Bu siteye futbol için giriyoruz. tartıştığımız konuya bak.En büyük bordo mavi.....Yorum
-
İlk olarak sazman tarafından gönderildiKesinlikle haklısın dostum. Bazı politiza kafalar (laiklik düşmanları) hemen işi oraya getiriyorlar. Komik ama maalesef gerçek bu. Laikliğin anlamını bildiklerini bile sanmıyorum.
Komik mi?
Komik olan ne?
Herhangi bir yabancı ülkede 40-50 tane oyuncu için özel dini tatil çıkarmayı bir dene bakalım.
Rusyada ramazan bayramı geçirdim daha yeni.
Hiç bırakmadan çalışmaya devam ederek.
Futbolcular ülkelerine niye gidiyormuş?
Nerde yazıyor efendiim bu?
Sözleşmelerinde neolde evine gider diye madde mi var?
Trabzonda oynayan oyuncular bayram tatilinde memleketlerine dönmek isterse ne yapacağız? Oynamasınlar o zaman bayramda.
Kendi insanına göstermediğin müsamahayı yabancıya göstermek niye?
Kulüpler isteyebilir, kuralı koyma görevi kulüplerin değil.
Her talebi kabul mü ediyor federasyon.?Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum