iyi de bunun böyle olacağını lig başından beri biliyorduk şimdi niye sorun oldu ben anlamadım.zamanında itiraz etmezsen şimdi komik duruma düşersin.tartışılması bile bence yersiz bi durum
17. Hafta Gerginliği..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk maçı kendi sahamızda fener ile oynamıştık....Petkoviçin muhteşem oynaduğı bir maçtı 0-0 bitmişti...ikinci maçtada 3-2 yenilmiştik...tuncay hattrick yapmıştı...bizden gollerin birini hüseyin atmıştı diğerinin de yanılmıyorsam fatih tekke atmıştı...
Yorum
-
Mesele transfer meselesi değil herkes yapabilir vede oynatabilir mesele yabanciları bu kadar düşünürken kendi evlatlarımızın bayramlarını oruçlarını neden düşünmüyolar benece mesele bu ..Yorum
-
tuncay bize hangi maçta hat trick yaptı ben hatırlamıyorum.tuncay bize 1 den fazla gol attığı maç var mı?ne mutlu türküm diyeneYorum
-
Yorum
-
-
Yorum
-
Ya fener güçlenecekse bizde güçlenmemiz lazım bunu tasa etmeyelim ama anlamıyorum ALLAH`ın her günü eşittir aynıdır noel felan nedir anlamıyorum yabancılar ülkemize geldiyse onlar bize uyucak biz onlara değilTRABZONSPORYorum
-
yazıklar olsun bu fedarasyondakilere bunların ben damarlarında TÜRK kanı oldugudan bile şüphe etmeye başladım bize gelince asar keserler en agır cezaları veririler ama dine imana sıgmayacak şeylerede imza atmaya başladılar bundan sonra Fb nin şampiyonluk yolunda dahada avantajlı oldugunu anlayalımHayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın…Türkçe Konuş Türkiye!Yorum
-
Maalesef biz onlara uymayı bırak onlarıda geçiyoz yalakalık olacak ya avrupaya .....Bu ülkede hakan şüküre oruç tuttuğu için neler yapildi unutamiyorum..Yorum
-
İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildiarkadaşım saçmalama laiklikle gerçekten ne alakası war bu durumun bunu biz sezon başından beri biliyorduk o zaman niye bu kadar konusulmadıda şimdi konusuluyor en başında itiraz olsaydı yha yok neymiş fener transfer yapıcakmış iyi eywallahta birtek fener mi transfer yapıcak diğer 17 takıma transfer yasağı mı war ? Bizde transfer yaparız bide öyle çıkarız karşılarına çok mu zor ! O yüzden tartışılması bile gereksiz çünkü sezon başından beri biliyorduk böyle olucağını... Saygılar..
Ne alakası var?
Hemen söyleyelim.
Futbolda kurban bayramını tatil yapmaya kalksan medyadan çıkacak sesleri az çokk tahmin edersin herhalde.
Hatta medya dışında yerlerde de çıkar.
Sene başından beri niye ses yok?
Ben düzenlemenin futbolla alakalı birşey olduğunu sanıyordum.
Hani miili maç araları vs. si sebebi ile.
Noel hayranlığımız sebebi ile değil.
Çok güzel bi karikatür vardı şimdi bulamadım.
Sihay örtülü bir kadın, ve cüppeli bir adamı arkadan gören biri bağırıyor, her yeri doldurdunuz, kahrolsun irtica diye.
Adamla kadın yüzlerinii dönüyorlar, biri papaz biri rahibe.
Bağıran adam utanarak, afedersiniz, hoşgeldiniz diyor.
Ahanda bu alakası var işte.Yorum
-
Saçma olmuş.Yılbaşı diye oynatmıyorlar, bayramda oynatıyorlar.Sapıttılar iyice.Burada siyasi konuya dönmüş gerçi.
#15 Ferhat ÖZTORUNYorum
-
tek kelimeyle müthişşNe alakası var?
Hemen söyleyelim.
Futbolda kurban bayramını tatil yapmaya kalksan medyadan çıkacak sesleri az çokk tahmin edersin herhalde.
Hatta medya dışında yerlerde de çıkar.
Sene başından beri niye ses yok?
Ben düzenlemenin futbolla alakalı birşey olduğunu sanıyordum.
Hani miili maç araları vs. si sebebi ile.
Noel hayranlığımız sebebi ile değil.
Çok güzel bi karikatür vardı şimdi bulamadım.
Sihay örtülü bir kadın, ve cüppeli bir adamı arkadan gören biri bağırıyor, her yeri doldurdunuz, kahrolsun irtica diye.
Adamla kadın yüzlerinii dönüyorlar, biri papaz biri rahibe.
Bağıran adam utanarak, afedersiniz, hoşgeldiniz diyor.
Ahanda bu alakası var işte.

Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum