Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akyazı Onaylandı, Hukuki Süreç Bitti, Sıra İhalede...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Şahsen stad olucağına inanıyorumda Akyazıya yapılacağına inanmıyorum...

- İçimden bir ses son dakikada Akyazıda zemin müsait değil denilerek başka bir yer bakılacağını söylüyor...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• hala beklemedeyiz...

Yorum

• şu stad yapılsada görsek cok merak ediyorum nasıl yapılacak...
        2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• stad olucak ya agust da ihale varmıs kesin yani baskan söylüyor bunu görücez agust gelsin

Yorum

• başkan kampa yetiştimeye çalışıyormuş
            BMN KOCAELİ

Yorum

• yani bir stad 3 senedemi ihale aşamasına gelir..
              yuhhh!!...
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başkan kampa yetiştimeye çalışıyormuş
                Geç kaldık abiççç

Yorum

• - Yalandan Kim Ölmüş , Devam Hobaa
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• haber 2008 de yapılmış hala bekliyoruz

Yorum

• ula şu stad yapılmadan ölüp gıdecez su dunyadan...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Bu stada olacak.Merak etmeyin dolgu işi için bile teklifler önceden verildi.Gerekli bilgilerin hepsi toplandı.Şimdi ihaleye çıkarsa fazla bir şey kalmaz başlanıp bitmesi için.Dolgu işi için geçen yıl firma olarak bizde Ankarada bir firmaya fiyat teklifi vermiştik.Yanı önemli olan hukuki sureçti oda aşıldığın göre pek bir şey kalmaz geriye.
                        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• stadın yapılmasını işbilmez yöneticilerin kendilerini aklamak için düsündükleri bir yol olarak gördügüm için,herseyden önemlisi daha kaybedilecek deniz parcasının,tabiat harikasının dogallgın olmadıgı düsündügüm için istemiyorum....

akyazı projesi cevre katlıamıdır....referandum yapılmalı isteyen istemeyen ortya cıkmalı....en fazla 5 sene içinde hesap soracaz bu cevre katliamına onay verenlerden....
                          ıslak imza....

Yorum

• Taraftar katliamı var yıllardır, çevre katledilmiş çok mu..
                            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Salı günü yapılacakmış stad koca Trabzonda stad olacak yer bi tek denizmi kaldı.
                              Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• arkadaş biz stad stad diye göbemiz catladı bunlar ne diyooo bu cevreciler de nerden türedi ya şimdiden ic savaş başladı demektir dostlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X