Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akyazı Onaylandı, Hukuki Süreç Bitti, Sıra İhalede...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• genel seçimler 2011'deydi galiba.
    anlamak isteyene bu tarih çok şey ifade eder
    teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• RETEE'nin '' Bu kadar taraftarı nerden buldunuz'' sözünün altında yatıyor belki de bu stadın yapılmamasının ve maytap malzemesi olmasının sebebi.

Yorum

• ya bu kadar güzel şeylerin olduğu bi dönemde bide stad projesini verseler ne güzel olurdu japonlar ne zaman gelecekti yaa
        proje onlarda çünkü
        giden gitmiştir.gittiği gün bitmiştir iş biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir tek sevda trabzonspordur.gerisi boştur

Yorum

• İlk olarak malik5461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya bu kadar güzel şeylerin olduğu bi dönemde bide stad projesini verseler ne güzel olurdu japonlar ne zaman gelecekti yaa
          proje onlarda çünkü
          önümüzdeki yüzyıl gelirler heralde...

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            RETEE'nin '' Bu kadar taraftarı nerden buldunuz'' sözünün altında yatıyor belki de bu stadın yapılmamasının ve maytap malzemesi olmasının sebebi.
            Biz bile tahmin etmiyorduk Urfada bu denli fazla olacağımızı. Başbakanın bu lafı etmesi normal.
            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              genel seçimler 2011'deydi galiba.
              anlamak isteyene bu tarih çok şey ifade eder
              Genel seçimler 2011 kasım aynını ilk haftası..yani ortalama 17-18 ay daha var.. Balık hafızası taşıyan bir toplumu sen uyutmak istesen 17 ay öncedenmi başlarsın yoksa seçime 2 ay kalamı?
              Akyazıya diktikleri 2 direkle 17 ayı geçirmeye çalışırlarsa halk seçimde cezasını keser sen merak etme..

Yorum

• 2011 mart ayında seçimler var ve Trabzonspor'a stad yapılacak lafları yine yavaş yavaş ortalıkta dolanmaya başladı. Koca yazı bunla geçiririz artık. Bana yapılacak, yapılıyor veya inşaatın başlaması yetmiyor o stad bitene kadar inanmam. Burası Türkiye ve devletin unuttuğu kenti Trabzon ne zaman başlanan bir şey hemen bitmiş.

Ortada tek gerçek var, "Trabzonspor'a stad yapılacak". Asıl sorun bu stadı ben görebilecek miyim?

Yorum

• Akyazıdan vazgeçtik Avni Akeri Yenileyin !
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• yapmaz abi bunlar giderler cizreye olimpiyat stadı yaparlar türkiyenin en çok futbolu seven kentine yapmazlar .
                    Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• 2011 seçimlerden önce bitebilir ama bitmezse bile en kısa zamanda yapacaklar.
                      Pozitif düşünün biraz yapacaklar deyin ya hu.

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2011 seçimlerden önce bitebilir ama bitmezse bile en kısa zamanda yapacaklar.
                        Pozitif düşünün biraz yapacaklar deyin ya hu.
                        Abi bilmiyorum başından beri takip ediyor musun bu stad işini ama projeyi en çok isteyen, projeye en çok destek verenlerden biri de bendim. ''yapılacak'' kelimesini en çok kullananlardan biriydim. Ben bile ümitsizliğe düştüysem bunun bir sebebi vardır. Artık orada vızır vızır çalışan bir şantiye görmeden yapılacağına inanmam ben artık.

2 hafta sonra ''zemin dolgu için müsait değil'' sonucu çıkmayacağını garanti edebilir miyiz? Hayır. Bu sadece bir örnek. Yapmamak için bahane bulunur rahatlıkla, sorun değil. Bu yüzden artık çok temkinliyiz, açıkçası kendi adıma çok da umudum yok.

Yorum

• Bu kadar cetrefilli islerle ugrasmaktansa Avni Aker'i yikip yeni bir stad yapmak daha mantikli.
                          Üstelik sehir merkezinde bir yerde stad. Ben 15 sene önce gitmistim bir kez.
                          Bana göre en iyisi bu.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eyvallah Çok müteşekkir olduk.. İçimiz rahatladı gerçekten Ben meraklısıyım da bu konunun

Siz inanmaya devam edin de.. Bu inandırma çabanızı anlayamadım ?
                            Sana sormuyorum zaten inanıp inanmıyacağımı..Ama ben anlayamadım bu inanmama masalını.Bir şey biliyoruz ve söylüyoruz..Hani derler ya ister inanın ister inanmayın...
                            Ama bu stad olacak.
                            En son Şahin_53 tarafından düzenlendi; 11.05.2010, 03:46.
                            Bmn|Bursa
                            Trabzonspor'lular Birliği
                            ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sana sormuyorum zaten inanıp inanmıyacağımı..Ama ben anlayamadım bu inanmama masalını.Bir şey biliyoruz ve söylüyoruz..Hani derler ya ister inanın ister inanmayın...
                              Ama bu stad olacak.
                              Abi o bildiklerini burada paylaşırsan çok seviniriz. Zira bu konuda en çok kızdığım şey belirsizlik. Neler yapıldığını takip edemiyoruz, birilerinin bizi bilgilendirmesi ve tahminen daha ne kadar bekleyeceğimizi söylemesi gerek.

Yani bir takvim görmek istiyoruz. Şu an ne yapılıyor mesela bunu çok merak ediyorum. Alınan örnekler mi inceleniyor, işin neresindeyiz? Birileri anlatsın bize bunları, sürecin devam ettiğini anlayalım, çok şey mi istiyoruz?

Yorum

• Olacak gülüm biraz daha sabır..
                                Bmn|Bursa
                                Trabzonspor'lular Birliği
                                ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X