Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iddaa oranları açıklandı trabzonspora 1,50 sivasa 4,00 oran verilmiş.

gaziantep maçının oranı da 1,45 di yenememiştik.

iddaa da çok güvenmiyor trabzona sanırım yoksa 1.25-1,30 bu maçın hakkı.

sivasspor 5 deplasmanda 1 galibiyet 2 beraberlik alabilmiş. 2 de yenilgisi var. bu istatistiklere göre bize direnmesi zor gibi.
    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Trabzonspor- Sivasspor
      2 Gün 22 S. 52 Dk. Kaldı
      .

Yorum

• Sivasspor'un orta alandaki çalışkan isimlerinden Kanfory Sylla Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor derbisinde forma giyemeyecek. sıvasspor resmı sıtesınden alıntıdırderbılerın ne demek oldugunu kavrayamıyoruz galıba genellikle bızım taraftarlarımızda 3 ıst takımlarıyla yapılan karsılastırmalara derbı dıyor
        cıceklerle karsılayıp gollerle ugurlayalım
        İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
        Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• taraftarlık anlamında herşeyimiz tam ya artık birbirimize sataşmaya başlıyoruz bravo yani
          NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

• Sylla Trabzon`da Yok!

Sivasspor'un orta alandaki çalışkan isimlerinden Kanfory Sylla Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor derbisinde forma giyemeyecek.

Sivasspor'un bu sezon en hırçın futbolcularının başında gelen Kanfory Sylla, Trabzonspor maçında da cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta oynanan Konyaspor maçı öncesi ceza sınırında bulunan Sylla bu maçta da sarı kart görerek zorlu Trabzonspor sınavı öncesinde cezalı duruma düştü.
            Sylla'nın cezalı olması Teknik heyeti sıkıntıya sokarken, Sylla'nın yerine sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kalan İbrahim, Onur ve Mohammed üçlüsünden birisini düşünüyor.

Sivaspor'un orta saha direnci yarı yarıya düşecek diye düşünüyorum Sylla orta sahada çok çalışkan bir isimdi

(:
            .

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne ezilmesi ne dövülmesi ya?
              Sahada sert oynadı sivas. Maçtaydım ben kardeşim.
              Sahada sert oynadı adamlar diye sahaya girmenin alemi nedir?

Biri demiş ki hırsızın hiç mi suçu yok.
              Hırsız o sahaya giren zaten.
              Siz kabahati eline fırsatı verdiğiniz adamlarda arıyorsunuz.

KApıyı açık gördüm girdim çaldım. = Provake oldum girdim sahaya.

Girmeyeceksin efendim.
              Girdikten sonra da sızlanmayacaksın.
              Daha neyin provokasyonundan bahsediyorsunuz.
              Hafifletici sebep de saysanız suçlu belli.
              Yok tahrik etti yok bilmem ne.
              Suçlu sahaya giren.. Başka kabahatli aramayın.

Topçuları ezmişler de dövmüşler.
              Son 30 saniyeye 1-0 önde girmişim. Topçuları ezmelerinden bahsediyoruz.
              Bu küçük emrahvari tavırlar da yeni mi çıktı?

Sahada top oynanıyordu. Sert yumuşak kimseyi ilgilendirmez.
              Kendine verilen sınırlarda proteto edeceksen edersin.
              Sahaya giremezsin.
              Sahaya girdiğin anda tek suçlu sensin.
              Hiçbiz mazeretin de kabul edilmez.
              Boşa mazeret üretmeyin.
              Meseleyi de artık kapatın.
              Hem suçlu hem güçlü.
              Ayıptır.
              Öncelikle kime neden bu öfkeniz ? Hayatınızda hiç hata yapmadınız mı siz ? Veya hata yapmayan birini tanıdınız mı ? Hata yapanı linç mi etmek gerekiyor ? Yaptıgı hatanın bedelini ödemiştir ve ödeyecektir ( Bizede ödetmiştir ) . Üstelik karar mercihi siz misiniz ? Hakim gibi davranmaya başlamışsınız . Ne hakla ?

Trabzonspor Lig de 34 maç oynarsa 33 ünü istisnasız seyrederim . O maçıda seyrettim ve yerimde sinir krizi geçiriyordum . Bu nasıl futbol oynamaktır ! Sahanın ortasında kasten tekme atmak , dirsek atmaya çalışmak her pozisyonun ardında futbolcuyu sağa sola itmekmidir futbol oynamak ? Yedek klubesi yerinde durmaz o da ayrı bir mesele ! Bu futbolsa diğerleri ne oluyor ? 25 * 17 : 425 maç yapıyor . 25 yılda her sene minimum 17 maç oynan şehirde olay çıkmıyorda neden galip gelinen maçın hemde 90 dak.olay çıkıyor ? Hiç düşünmeye , irdelemeye çalıştınız mı ? Olaylara farklı boyuttan bakmayı denediniz mi ?

Orada '' hırsızı '' kendi anlamının dışında kullandım örneklemek için bunuda yanına yazdım . Biz kabahati eline fırsat verdiğimiz değil kendi fırsatını illegal yollarla almaya çalışanlarda arıyoruz ! Bencede olay böyle gerçekleşmiştir . Bunun aksini hangi yasayla isbat edebilirsiniz ? Benim Yatak odam avni aker dersem ne diyeceksiniz ! Böyle bir mantık olur mu ?

Yahu 1 - 0 öndeyim neyin Emrah vari tavrı ? Dak 90 . Emrahvari oranlar zaten almış 3 puanı . Beni bu şekilde neye dayanarak itham ediyorsunz !!!

Kapıyı açıp içeri girmek değil zorla arkandan itilip içeri girmekle bence eş değer ! Burada da hem fikir değiliz !

Doğru sahada oynan sert oyun beni ilgilendirmek ama evimde oyuncumun saha içinde dövülmesinede izin vermem ! He ben böyle davranmam bu hatalı bir davranıştır . Ama burada 90 dk laylaylom olan bir maçta oynanmamıştır . Bu da göz önünde bulundurulmalıdır diyorum !

Hem Suçlu Hem Güçlü cümlenizide aynen size iade ediyorum . Suçlu veya Güçlü olmamıda siz karara bağlıyamassınız ! Kendinizi ne sanıyorsunuz siz ? Bu seviyede konuşmaya ne hakkınız var ! Lütfen kendinize gelin ! Beni yargılayamassınız !

Israrla Söyüyorum;. Trabzonspor un 3 Puanı Elinden Zorla Alınmıştır ! gs -fb maçını o sezon izleyenler ( olaylar vs vs vs ) Trabzon dan çok daha fazla olay olduğunu görmüştür .

Saygıya davet ediyorum umarım gelirsiniz !

Saygılarımla
              En son firidin61 tarafından düzenlendi; 20.11.2008, 16:55.

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sylla Trabzon`da Yok!

Sivasspor'un orta alandaki çalışkan isimlerinden Kanfory Sylla Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor derbisinde forma giyemeyecek.

Sivasspor'un bu sezon en hırçın futbolcularının başında gelen Kanfory Sylla, Trabzonspor maçında da cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta oynanan Konyaspor maçı öncesi ceza sınırında bulunan Sylla bu maçta da sarı kart görerek zorlu Trabzonspor sınavı öncesinde cezalı duruma düştü.
                Sylla'nın cezalı olması Teknik heyeti sıkıntıya sokarken, Sylla'nın yerine sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kalan İbrahim, Onur ve Mohammed üçlüsünden birisini düşünüyor.

Sivaspor'un orta saha direnci yarı yarıya düşecek diye düşünüyorum Sylla orta sahada çok çalışkan bir isimdi

(:
                trabzonspor derbısı ne yaaa sıvas ne zamandır derbı oynuyo
                HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ne derbisinden söz ediyor bunlar. Karadeniz derbisi olsa anliycam..... iyki gecen sezon 4. sirada bitirdiler ligi
                  Anadolu takimlari puan olarak altinda olduklari zaman yalakalik yapar puan olarak üstünde olduklari zaman düsman kesiliyorlar bize.
                  Bu sene susuyorum takim sahada konusuyor benim icin bende ellimeden geldi kadar takimi destekliyorum.
                  Sivasi rahat yenecez buna inancim tam.

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Israrla Söyüyorum;. Trabzonspor un 3 Puanı Elinden Zorla Alınmıştır ! gs -fb maçını o sezon izleyenler ( olaylar vs vs vs ) Trabzon dan çok daha fazla olay olduğunu görmüştür .
                    Gerçekten de öyle.Gs-fb maçını bitirttiren şahıs,bizim maçı yarıda bıraktırttı.(Hakemden bahsetmiyorum.)

Çok iyi hatırlıyorum;80'li yıllarda adanada Tuncay'ın golünden sonra bir taraftar,Tuncay'a vurmak için sahaya girdi.Tuncay'a saldırdı.
                    Bu maçtan sonra adana ceza aldı mı,hayır.

Geçen yıl yapılan işin yanlış olduğu çok açıktır.Turunculu seyircinin sahaya girip rakip oyuncuya vurmaya teşebbüs etmesi son derece yanlıştır.Bunu savunacak değilim.

Fakat bu hareket bile bir maçın yarıda kalmasına sebep bir hareket midir.
                    Tartışılması gereken bu bence.
                    Eğer bir taraftar sahaya girip rakip oyuncuya tokat atmaya teşebbüs ettiyse ve bu taraftarı rakip oyuncu tekme tokat saf dışı bıraktıysa ve sahaya giren diğer bir çocuk ta rakip oyuncudan kafasına yumruğu yediyse,sonra bu sahaya girenler dışarı çıkarıldıysa,yani güvenlik sağlandıysa;
                    bu maç niye devam ettirilmedi.

Burda hakemin,federasyonun ve rakibin akıl hocalarının bir rolü yok mudur.
                    Olaylar yatıştıktan sonra,sivasspor futbolcuları ve hakem hala sahanın içindeydi.Saha tertemizdi.
                    Taraftarımız sahaya girdi diye kimse soyunma odasına kaçıp girmemişti.

Ama düşmanın eline fırsat vermeyeceksin.Verdin mi işte böyle vurur arkandan.
                    Seyirciden korktular mı;işte buna gülüp geçiyorum.O kadar olaydan sonra,ben bu maçı oynamam/oynatmam diyip soyunma odasına gitmek çok daha tahrik edici değil midir.Bu kararı 20 bin kişinin önünde verdiler üstelik.
                    Diyorum ya 3 puanı almak,dürüst olmaktan çok daha caziptir Anadolu'da.Bundan hiç şüphem yok.
                    Bu konuda bile bizden daha dürüst bir kulüp yoktur bu ülkede.
                    Türkiye'nin en dürüst ve saf kulübü biziz.

Bu dostluk çağrısı yapanlara katılamayacağım.Kusura bakmasınlar.
                    Türkiye'nin bir çok stadında maç izledim.
                    Yediğimiz küfürün haddi hesabı yok.
                    Üç puan için her şey satılıyor.
                    Herkese Merhaba

Yorum

• sivas maçında olay çıkar bence!

Yorum

• arkadaşlar yeri ve zamanı olmasa da yazacağım...bundan sonraki maçımız olan Kayserispor'da Cangele Agahoawa Turgay Puroviç gibi 4 forvet çeşitli nedenlerden dolayı oynayamayacak...Sanırım bu sene olacak bu iş...Şans ta yanımızda...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• @ promis61
                          Niye cikacakmis bi bildinmi var??

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

....

Fakat bu hareket bile bir maçın yarıda kalmasına sebep bir hareket midir.
                            Tartışılması gereken bu bence.
                            Eğer bir taraftar sahaya girip rakip oyuncuya tokat atmaya teşebbüs ettiyse ve bu taraftarı rakip oyuncu tekme tokat saf dışı bıraktıysa ve sahaya giren diğer bir çocuk ta rakip oyuncudan kafasına yumruğu yediyse,sonra bu sahaya girenler dışarı çıkarıldıysa,yani güvenlik sağlandıysa;
                            bu maç niye devam ettirilmedi.

Burda hakemin,federasyonun ve rakibin akıl hocalarının bir rolü yok mudur.
                            Olaylar yatıştıktan sonra,sivasspor futbolcuları ve hakem hala sahanın içindeydi.Saha tertemizdi.
                            Taraftarımız sahaya girdi diye kimse soyunma odasına kaçıp girmemişti.
                            ....
                            FIFA'nın belirlediği kurallar göre, seyircinin sahaya girmesi gibi durumlarda maç bitirilir ve giren seyircinin taraftarı olduğu klüp maçı hükmen kaybeder. Bu durumda, sesimi çıkartamıyorum.

Ama bu kuralların uygunlanması noktasında adaletin sağlanamamasa ve birilerinin hakkıyla alamadığı 3 puanı fırsatları çirkince değerlendirerek almaya çalışmasına ise sonuna kadar karşıyım.

Ayrıca söylenenlerin aksine, Sivas'ta hiç de hoş karşılanmadık, çok da küfürler yedik.

Durumun özet budur bence.

Ama, büyüklerimizin de söylediği gibi, şu haftasonu oynayacağımız maç 3 puanlık sıradan bir maçtır bence. Ha şöyle okkalı bir galibiyet alsak, 4-0 5-0 gibisinden, çok hoş durabilir.

Fakat, intikam havasına büründürülürse bu maç, yine kaybeden biz oluruz. Geçen sene ki gibi.

İlk olarak Ali & Berrin Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar yeri ve zamanı olmasa da yazacağım...bundan sonraki maçımız olan Kayserispor'da Cangele Agahoawa Turgay Puroviç gibi 4 forvet çeşitli nedenlerden dolayı oynayamayacak...Sanırım bu sene olacak bu iş...Şans ta yanımızda...
                            Neden ki?

Hepsi mi sakat ya da cezalı.

Olumlu bir gelişmedir bu. Sivas maçını alıp, o maçı da alırsak o zaman değmeyin keyfimize.

En son Muhammet tarafından düzenlendi; 20.11.2008, 18:09.
                            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• ben bu macı da alacagımızı dusunuyorum hatta sanılanın aksine zor kazanacagımızı da hic sanmıyorum korkacaklar bizden cunku.ayrıca ne dostluk cagrılarına ne de bulent uygun un sinsi acıklamalarına inanmıyorum!!!

Yorum

• İlk olarak fetvaci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                trabzonspor derbısı ne yaaa sıvas ne zamandır derbı oynuyo
                                Bir aralar samsunla oynuyoduk bu derbiyi,sonra kocaeli ile oynadık,sonra gençlerle,sonra kayseriyle şimdi de sivasla oynıycaz.
                                Bakalım seneye kim çıkar bu derbiye
                                Herkese Merhaba

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X