Sporcu olmak!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Berat
    Trabzonspor Kongre Üyesi

Yönetim Kurulu
    • 14.09.2004
    • 8381
    • İstanbul

İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi

Bu KAREL ilk geldigi zaman YATTARA nin sagdan yaptigi arka direk ortalarini tek anlayan adamdi, ama defans oynamasi sebebiyle YATTARAnin ortalarini pek takip edemiyor. Bu duygusunu bizim forvetdeki arkadaslara bir anlatabilse ama adamin dili yok. Oynasada olur oynamasada ama müdafada bazen adamini kaçiriyor ve sagda solda adam ariyor, yerini yadirgiyor. Orta sahada oynasa daha verimli olur ama oradada ona yer zor gibi .Neyse iyibir yedek topçu olmasi dolayisiyla kulube zenginligi bakimindan bize faydali. Yoksa TRABZONSPORA göre ahim sahim bir topçu degil. Çok var böyle topçular.

Saygilarimla

Ahmet abi hay allah senden razi olsun yaa,neredeydin simdiye kadar..[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• murat
      • 01.10.1999
      • 4657
      • Danisman
      • Avrupa Diğer

arkadaslar hos bir baslik oldugu kanaatindeyim fakat boyle bir olayin gerceklesmediginji Karel kendisi acikca soylemistir. Konuyu kitliyorum ve sporcu olmak muhabbetini dogru olmiyan bir haber altinda tartismamak gerek diye dusunuyorum. Eger bu konuyu tartismak istiyen arkadaslar varsa en dogrusu yeni bir baslik acip genel bir konu yapilabilir. Konu KArelin futbolculuguna dogru gitmeside kilitlemek icin ayri bir neden.

saygilar!
      Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
      Yükleniyor...