Sporcu olmak!..

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Halit M. MOLLASALİHOĞLU

Thijs, Sommers bu kulübe aslan gibi hizmet etmistirler! Haklari yenmesin (O paralara zidan alinmazdi zira)

Ayrica D'hane'nin oynadigi paraya Türkiye liginde oynayan topçularin çogu D'hane'nin yarisi kalitesinde degildir.

Son olarak insanlik ile futbolculuk tabii ki karistirilmamamli! Boirdo mavi forma her daim insanlarda kalmali ne kadar iyi oynarsa oynasin bi hayvanin sirtina çikmamali!....

lütfen ne dedigimizi nasil dedigimizi iyice ölçüp biçelim
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• POYRAZ
      • 18.10.2004
      • 6656
      • Avrupa Diğer

Helal olsun d haene ye
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• TheRapZoNe
        • 12.09.2004
        • 2473
        • Trabzon

Karel Adriaan Roby Korneel D´Haene

Trabzonsporumuzdaki 3 en çok sevdigim ( Petkoviç,Lee, D'Haene) oyunculardan birisi..Neden sevdiklerime gelince sanirim efendi oluslari ve sadece islerini yapmaya çalismalari

D'Haenenin ise benim favorim olmasinin nedeni oyunu canla basla oynamasi,efendi bir kisilige sahip olmasi gibi nedenler..

D'haeneye bu takimda gerek yok bosuna yabanci kontenjanini dolduruyor diyenler ''Trabzonspora her sezon farkli isim gelsin,tribünden degisik degisik futbolculari görelim ''zihniyetinde olan kisilerdir maalesef

D'haenenin yaptigi davranisa bende sasirdim..Helal olsun sana futbolu oynarkenki amatör ruhundan ve futbol sevginden ayrilmadigin için...

Yorum

• TSerdar_61
          • 01.06.2004
          • 101
          • İstanbul

farkettinizmi belçikalilar trabzona cok baglaniyolar ve ve fadakarliklar yapiyolar hatirlarsaniz sezon basinda da samers ben TRABZONSPOR'luyum diyerek gitmek istemedegini bildirmisti bugunde dehane fadakarlik yapiyo helal olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Tandogan
            • 13.06.2004
            • 291

D'Haene'nin kisiligine zaten kimsenin bir sey dedigi yok.Benim de insan olarak en sevdigim oyunculardan biri.Aslina bakarsaniz Belçika'dan aldigimiz topçularin çogundan belki faydalanamadik ama kisilik ve profesyonellik olarak bayagi iyiler.Ama bence de Karel D'Haene yabanci statüsünde oynatabilecegimiz bir oyuncu degil.Yabanci olarak oynatacaginiz oyuncunun çok daha kaliteli olmasi lazim.Ama Karel'in yasi da genç ve kendisi de uyumlu bir oyuncu.Bence D'Haene'ye Türk Vatandasi olmasi için teklifde bulunmak lazim.

Yorum

• objek
              • 01.06.2004
              • 4188
              • logistik
              • Avrupa Diğer

Bizim beyenmediklerimiz belcikalilari almanlar alirlar nasil olsa alman ligi cok kolay bir lig orda oynasin dursunlar[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• BDiler61

gerçekten örnek bir davranis
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Harun
                  • 31.05.2004
                  • 7993
                  • Tekniker
                  • Sakarya

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
                  Davranisindan dolayi tebrik edilmeyi hakediyor..Ama lütfen abartmayalim.Bazi arkadaslar öyle bi yazmislar ki sanki takimin en kaliteli,vazgeçilmemesi gereken oyuncusu...Karel kesinlikle TS gibi bi takimin ilk 11inde oynayacak kapasitede bi oyuncu degil...Insanlikla futbolculuk kapasitesini karistirmayalim...
                  Helal Beratim yazdiklarin hepsi benimde kisisel düsüncemi tasiyor.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• ozgur
                    • 19.09.2004
                    • 461

Arkadasim Allahaskina bu Ts onbirinde oynayacak oyuncu degil cumlesini veya dusuncesini hangi bilimsel temele dayandiriyorsunuz. D'Haeene'in kac macinin istatistiklerini incelediniz, mesela cok buyuttugunuz tolgadan daha iyi top kesebilme ve yer tutma istatistiklerine sahip bir oyuncu. Ve niye dunya ucunculugu gormus bir antrenor turkiyede devamli 11 oynamis ozgur bayer varken d'haene'yi tercih ediyor. Birde bana soyleyin 150000 euroya D'haeneden daha kaliteli bir yabanci defans oyuncusu hemen arastiralim.

Futbol turkiyede bilimsel temelde bilerek oynanmiyor, yattaranin attigi iki calim milleti buyuluyor ama biraktigi bos alanlar, oyuna kusunce verdigi aciklar konusulmuyor. Birazda temel teknigi iyi olan oyuncular gosterissiz oldugu icin burun kivriliyor. Ben iddia ediyorum, tolga ve erdinc'in temmeleri D'Haene kadar saglam olsaydi savunma bugun cok daha iyi olurdu ve fb macindaki ikinci gol gibi angut goller yemezdik. Burada kimseyi abartmiyorum, yani D'haeene bir Nesta degil ama elimizdeki savunma oyuncularina gore iyi durumda.

Yarin alin Nestayi 150000 euroya elestirin D'Haeneyi. Lutfen iskembeden sallamayi birakin teknik analiz yapin bu adami elestirecekseniz.

Yorum

• Analyzer

İlk olarak ozgur tarafından gönderildi

Arkadasim Allahaskina bu Ts onbirinde oynayacak oyuncu degil cumlesini veya dusuncesini hangi bilimsel temele dayandiriyorsunuz. D'Haeene'in kac macinin istatistiklerini incelediniz, mesela cok buyuttugunuz tolgadan daha iyi top kesebilme ve yer tutma istatistiklerine sahip bir oyuncu. Ve niye dunya ucunculugu gormus bir antrenor turkiyede devamli 11 oynamis ozgur bayer varken d'haene'yi tercih ediyor. Birde bana soyleyin 150000 euroya D'haeneden daha kaliteli bir yabanci defans oyuncusu hemen arastiralim.

Futbol turkiyede bilimsel temelde bilerek oynanmiyor, yattaranin attigi iki calim milleti buyuluyor ama biraktigi bos alanlar, oyuna kusunce verdigi aciklar konusulmuyor. Birazda temel teknigi iyi olan oyuncular gosterissiz oldugu icin burun kivriliyor. Ben iddia ediyorum, tolga ve erdinc'in temmeleri D'Haene kadar saglam olsaydi savunma bugun cok daha iyi olurdu ve fb macindaki ikinci gol gibi angut goller yemezdik. Burada kimseyi abartmiyorum, yani D'haeene bir Nesta degil ama elimizdeki savunma oyuncularina gore iyi durumda.

Yarin alin Nestayi 150000 euroya elestirin D'Haeneyi. Lutfen iskembeden sallamayi birakin teknik analiz yapin bu adami elestirecekseniz.

Aynen katiliyorum. Hatta bu sezonun en iyi maçlarini sezon basinda Tolga ve Erdinç sakatken, D'Haene savunmanin göbeginde banko oynarken çikardik. D'Haene'nin sergilemis oldugu asil davranis ise benim için günün en iyi haberi oldu. Böyle bir futbolcuya sahip oldugumuz için gurur duydum. Tipine bakip futbolcu yorumlamak taraftarin yaptigi en iyi is zaten. Karel'in istatistiklerine degil narin gözüken fizigine bakip bundan futbolcu olmaz deniliyor. Hasan Üçüncü de hantal gözüken fizigine bakilip degerlendiriliyor ondan da futbolcu olmaz deniliyor. Bence Hasan da Karel de iyi futbolcular. Ikisinin de özgüven eksiklikleri var sadece. Sahada daha fazla sorumluluk almalari lazim. Henüz almiyorlar ama umarimSenol Günes onlara bu özgüveni de kazandirir.

Yorum

• TURHAN
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 15.08.2004
                        • 2278
                        • İstanbul

Bu d'haene neymis, bir anda adamin gizli sevgilileri ortaya çikti...

Yorum

• Berat
                          Trabzonspor Kongre Üyesi

Yönetim Kurulu
                          • 14.09.2004
                          • 8381
                          • İstanbul

İlk olarak ozgur tarafından gönderildi

Iskembeden sallamak!!!!! hiç hos bi tabir degil...o zaman sen D'haene'nin istatistiklerini çikar da biz görelim...Tolga ve Erdinç,sene basindan beri dönem dönem sakatlaniyorlar ve Karel biraz da mecburiyetten oynatiliyor..bu yüzden en çok oynayan isimler arasinda..Eger takimda istatistiki bakimdan süre alan oyuncular,iyi oyuncularsa Samed Hoca'nin bi türlü vazgeçemedigi Mustafa Yalçinkaya da 1-2 sezo önce çok nadide(!) oyuncularimizdandi..Futbolcunun TS gibi bi takimin ilk 11inde oynayip oynayamayacagina karar verebilmek için süre istatistiklerine bakmak saçma..Kaç top kesmis,kaç topu oyuna dogru sokmus,pozisyon almadaki basarisi ne... bana bunlarla ilgili istatistik getir,öyle konusalim..Özgür takima daha yeni geldi,o form tutunca ya da Erdinç tamamen iyilesince Karel'in bu savunmada ilk 11 oynayamayacagini sen de çok iyi biliyosundur umarim..

Bi de öyle bi yazmisiniz ki sanki ben Karel kadro disi kalsin dedim..Karel'den mevcut sartlarda iyi bir yedek olur,,fazlasi asla!!! beni Karel'in istatistiklerine bakmaya davet eden arkadasa Karel'in pozisyon hatalarini incelemesini öneriyorum ..(geçen seneden beri)) Fakat burada Karel'i suçlamiyorum,adamin asil mevkiisi önlibero,,hayatinda tandem oynamamis bi oyuncu!!!sen her ne kadar bu cümlemi begenmesen de ben tekrarliyorum,Karel TS gibi bi takimin ilk 11inde oynayabilecek kapasitede bi oyuncu asla degil!!!!!
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Guests

Karel hiç kötü maç çikarmadi ki..!

Yorum

• hauptstrasse
                              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                              • 12.08.2004
                              • 289

istetikten sadece oyuncunun oyunda kaldigi sureyi anlayan insana biz neyi nasil anlatalimda oda anlasin bizim soyledigimizi! nasil yapsak nasil anlatsak ki sana simdi bunu!

hmm.. buldum! bak simdi hali sahadasin forvette oynuyorsun ama gol atamiyorsun! neden! cunku karsinda karel kadar yakisikli bir oyuncu var! ama sen onun bu guzel yuzune bakiyorsun diyorsun ki "lan bundan topcu mopcu olmaz! bunu diyorsun ama adam sana sut cektirmiyor! top caliyor, sutunu onluyor ve kaptigi toplari isabetli bir sekilde arkadaslarina aktariyor firsatini bulursada ileri cikip gol vuruslari deniyor uzaktan sutlar atiyor kayafayla top cikariyor! simdi bir bakalim;top kapma, topu moyuna sokma, isabetlöi pas ,kafayla cikarilan top, kaybedilen top sayilarina sutlarina bakiyorsun ve ortaya cikan rakamlari bir araya getirip bilgisayarda veriler elde ediyorsun! bunuda spss adinda bir programla yapiyorsun ortaya cikan rakamlarda sana o oyuncu hakkinda bilgiler veriyor haaa? sende haklisin oyunda kaldigi surede hesaplaniyor vs. vs...ama oyunda kaldigi sure cokta onemli degil aslolan oyunda ne yaptigi!!! anladin mi simdi berat tekke kardes?

iskembeden sallamak deyimide cuk oturuyor iste boyle bilmeden konusma durumlarina...

erdincin iyilesmesini bekliyorsun ama bana bir zahmet anlatir misin erdincin hangi yonu karelden ustun!cok begendigimiz tolga bile bu yil dogru duzgun bir mac oynamamisken nedir bu önyargi bu cocuga?

Yorum

• Berat
                                Trabzonspor Kongre Üyesi

Yönetim Kurulu
                                • 14.09.2004
                                • 8381
                                • İstanbul

Oyunucunun TS gibi bi takimin ilk 11inde oynayip oynayamayacagini belirlemek için süre istatistiklerine bakmak saçma...

Yukaridki cümleyi idrak edene kadar oku,,bunu yukarida ben yazdim..sen de demisin ki "istatistik diyince süreyi anlayan birine neyi nasil anlatacaz?"Ben de biliyorum oyuncunun oyuna katkisini ölçmek için sadece oynadigi sürelere bakmanin saçma oldugunu..Eger benim yazimi adam gibi okursan orada hangi istatistiklere bakilmasini gerektigini tek tek açikladim..Ben süre meselesini ozgur arkadasa ithafen söyledim..Çünkü o Karel'i savunurken,en çok süre alan oyunculardan biri demis,ben de buna karsilik cevap verdim..Ama anlamaman normal,yazimi çnyargilarindan kurtulup dogru düzgün okuyamamisin heralde..

bahsettin SPSS programini ben de biliyorum,belki de senden daha iyi..Ama mesele kimin daha iyi bildigi degil..Ben gayet iyi biliyorum futbolcunun basarili olup olmadigini nasil belirleyecegimizi,,ben de size diyorum ki olayi somutlastirin..Çikarin Karel'in istatistiklerini öyle konusalim..Bi de ah bi firsat olsa da geçen sene oynadigi maçlari hep beraber seyretsek,yaptigi pozisyon hatalarini size tek tek göstersek!! ah ahhh! Keske böyle bi imkan olsa..

bi de bisey sorcam; dediklerini Karel mi yapiyo; topu oyuna olumlu sokmak,ileri gidip sut atmak(2 seneden beri uzaktan tek bir sut attigina sahit olan varsa allah askina söylesin),gol aramak(2 senedir tüm yan toplara çikiyo,ilk golünü atti,o da kahraman olmasina yetti zaten)..simdi bunlari karel mi yapiyo Allah askina????????

Ayrica dalga geçer gibi bi yorum yapmisin,resmen asagilar gibi konusmusun ve diger bi kisinin yaptigi yoruma saygi gösterecegine iskembeden sallamak deyimini kullanmisin,,hatta uyarmama ragmen israrla ayni deyimi kullanmisin..Çok yazik...Terbiye sinirlari içinde degil bence..
                                Edited by: Berat Tekke
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...