off be Nedir Bu sebatin hali..Diyarbakiri yenmesi lazim adam gibi top oynamiyolarmi yoksa ya...!!!!!!!!
Trabzonsporum-Malatyaspor(3-0)
Daraltma
X
-
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum. -
yahu su sakarya maçini anlatan spiker bizim maça verilsin birdahaki sefer. adam ne heyecanli anlatiyo be.. sanki real madrid arsenal sampiyonlsar ligi finali
)
Bir Güneş Doğar Neler Değişir!Yorum
-
[img]smileys/smiley7.gif[/img]radyo 1[img]smileys/smiley7.gif[/img]Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.Yorum
-
trabzon 2-0 önde diye macimiza baglanmiyorlar ....
bunlar serefsiz1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
iyi bu hafta da galibiyetle birakcagiz insallah fenerde puan kaybederde biz yakalariz onlari [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Hadi Trabzon 3 3 3 3Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)Yorum
-
GOOOOOOOOOLLLLLLLLLEgemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.Yorum
-
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLBen Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.Yorum
-
GOOOOOOOOOOOLLLLLL
GOOOOLLLLLLLLLLLLLL
3-0
FATIH TEKKEEEEEEEE
BÜYÜK KAPTAN BÜYÜK YATTARA
EN BÜYÜK TRABZONSPORRRRRYorum
-
FATIH TEKKE YURU BE!!!Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum