Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporum-Malatyaspor(3-0)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporum-Malatyaspor(3-0)

Evet Sebatsporu 1-0 Yenerek Liderle aramizdaki Puan Farkini 4'e Indirdik. Ilk Maçini 4-3 Kazandigimiz Ve Fatih Tekkenin Hat Trick Yaptigi Malatyaspor Maçinin Rövansi TrabzonAvni Akerde..

Amaç Malatyasporuda Yenerek Seriye Devam Ettirmek....

Haydi Trabzonsporum Kalpler Seninle..Edited by: TheRapZoNe

Tahminim Kupa Maçinin Aynisi..2-0

Yorum

Bence 4-1 yeneriz malatya bizi zorliyamaz gibime gelio besiktasa bile yenildi bunlar be

Yorum

SEBAT MAÇININ AKSINE ÇOK RAHAT KAZANIRIZ BENCE
        Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

malatya hiç iyi oynamiyor bence 3-1 biter

since 1967
          Tribünün Sultanlari

Yorum

Sevgili arkadaslar ben de Malatya macini kazanacagiz diyorum ama Istanbul takimlarindan bes yiyen takimlarin bize karsi nasil disli bir mücadele gösterdigini biliyoruz,ama bu mactan da anlimizin akiyla cikacagiz diyorum,skora gelince 3-1 yada 4-1 diyorum.Fatih,Fatih,Gökdeniz (Yattara)
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Skor tahmini yapmak zor ama ne olursa olsun Malatya iyi bir rakip.
              Zor da olsa yeneriz maç bol gollü geçer.. Dilerim fazlasini biz atariz.

Ayni zamanda çok çekismeli ve zevkli geçecek bir maç. Taraftarimiza yine Avni Aker de çok is düsüyor.. Herkes maça bol tezahürat yapilsin diyorum.
              hobisi amatör fotoğrafçılık >>
              .

Yorum

herkes 3-0 4-0 diyor sebat maçinada böyle demistik ama 1-0 zorla aldik takimimiz iyi ama seyirci destegini arkasina almasi lazim skoru bilmem ama ne olursa olsun bu stad bu maçta dolmali ...
                ÇILGINLAR-AFFETMEZLER...

Yorum

Bu maçi da alacagiz.Takim yavas yavas oturuyor.
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Evet ilkte zorlaniyoruz ama takim oturuyor.

Yorum

Malatya'nin maçini dün TRTden izledim..Özellikle 2.Yari çok iyi oynadilar,,maçin henüz 2.dksinda BB Ankara gibi Türkiyenin en iyi kontraataga çikan takimi karsisinda yeni duruma düsmelerine ragmen maçi çevirmeyi bildiler.Bizle oynadiklari kupa maçindan çok farkliydilar,,onlarin da yeni transferleri var-boliç,saidou- onlar da takima yavas yavas isiniyolar..Ama umuyorum ki bu maçi kazanacagiz..Zor maç olacagi kesin..Tribün destegi çok önemli...
                      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

özellikle kupadan elendikleri için yenmek için daha çok çabalayacaklar ama yine de rahat kazaniriz diye düsünüyorum. 3-0
                        Fanatik Pacci

Yorum

En rahat Sebat diyorduk onu da gördük ne kadar rahat oldu.[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

kesin aliriz gözüyle bakiyorum ama yine de fark gelmez bence 2-1
                            FxY

Yorum

ALLAH'in izniyle yenecegiz.biraz klasikolacak ama 1-0 olsun bizim olsun
                              TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim