Trabzonsporum-Malatyaspor(3-0)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • UmutBaykan
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 16.08.2004
    • 3800
    • İnşaat Mühendisi
    • Zonguldak

Kolay geçeriz malatyayi...INSALLAH
    Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Emir BAYRAK
      • 27.11.2004
      • 1375
      • iç mimar
      • İstanbul

alicaz insallah...Trabzonspor Trabzonspor gibi oynarsa rahat alir...

[img]smileys/smiley32.gif[/img]TRABZONSPOR[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
      Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• Erinç
        • 11.12.2004
        • 629
        • Eğitimci
        • Ankara

Ben bu maçta Fatih Tekke'den patlama bekliyorum, gollerini özledik valla. Sebat maçinin aksine daha rahat geçer diyorum. En az üç gol bekliyorum [img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• tsligenc
          • 08.06.2004
          • 306
          • İnşaat Mühendisi
          • İstanbul

Malatya guclu takim ama Trabzonspor gecen sezonki gibi seriye takti bile ins. en az 12-13 mac ustuste alirizz...

malatya macindan cikacak ii bir hasilat ii bir seyirci ve süper bir oyun trabzonsporda sampiyonluga giden buyuk bir adim olacaktir...

ARkadasLAr herkess maCa!!

Bugun TRTde de dediler "TS ye ilgi gittikce artiorrr" HADE ARKadaslar MACA

Yorum

• Harun-61
            • 29.05.2004
            • 20107
            • Yönetici
            • Trabzon

İlk olarak EBRU tarafından gönderildi
            ALLAH'in izniyle yenecegiz.biraz klasikolacak ama 1-0 olsun bizim olsun

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• hauptstrasse
              Forumdan Uzaklaştırılmıştır
              • 12.08.2004
              • 289

malatya bize karsi birseyler yapmaya calisacaktir ancak acik bir futbol oynayacaklardir! bu yuzden onlara karsi kazanmak sebata karsi kazanmaktan daha kolay olacaktir!

ancak birseye dikkate cekmek isterim>! fatih ic saha maclarinda gol atma konusunda cok becerikli yada sansli degil! attigi 15 golun sanirim 12 sini dissaha maclarinda kaydetmis! kaldiki senol hoca geldiginden buyana fatihin oyun anlayisi sahadaki gorevi biraz degisti bu anlamiyla fatihi (muhtemelen bu siteyi takip ediyor) gole sartlandirip (hos bu siteyi takip eden bir cok oyuncunun oldugu kesn aslinda genel anlamiyla takimi negativ yonde etkileyebilecek tavirlardan kacinmamiz gerekliligi doguyor cunku bu yilki sampiyonluk sansimiz gecne yla oranla daha fazla!) onu gereginden fazla motivasyonla sahaya surersek istegimiz verimi alamayabiliriz!

ayrica sampiyonlukla ilgili olarak! bu yilki sampiyonluk sansimizin daha fazla oldugu muhakkak cunku gecen yil fenerle aramizdaki puan farki cok daha fazlaydi ikinci yari baslangicindaki yenilgi ve ziya hocanin gelisine kadar!bu yil sanirim bizimde hovumuz biraz daha inmis vaziyette olaylara daha sakin yaklasimimiz sozkonusu! gecen yil uzun yillar sonra yarisin icinde varolmamizdan dolayi bizde biraz gereksiz hir vardi;-)

Yorum

• Magnolia
                • 07.06.2004
                • 1174

Süper ligdeki tüm takimlar birbirini zorlayacak güçte.Ki Malatyaspor bence güçlü bir ekip.Insallah zorlanmadan geçeriz.
                Fenerbahçe ile puan farkimizi 4 e , Galatasaray ile2 ye indirmisken bunu degerlendirmemek büyük bir kayip olur bizim için...

Insallah rakiplerimiz puan kaybeder ve biz galibiyet serisi ile yolumuza devam ederiz...Allah büyük , görüyordur herhalde bunca sevgiyi...
                Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

• Toni_61
                  • 04.02.2005
                  • 4

arkadaslar malatya nin bize sansi tutmuyor onun için rahat olun bu maçi rahat kazanacagimizdan adim gibi eminim çünkü fenerle aramizdaki 4 puanlik farki korumak zorundayiz güzel bi maç olur insallah kazanan tarafda biz oluruz

Yorum

• Sevgi
                    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
                    • 06.10.2004
                    • 5004
                    • Muhasebe

Maç TRABZON da Malatya spor büyük bir ihtimalle kapanacak , bizimde kapali defanslari açma konusunda ne kadar beceriksiz oldugumuz ortada bu noktada Senol GÜNES in ne kadar büyük bir hoca oldugunu görecegiz.

Tek dilegim kazanipyolumuzadevam etmek.Insallah öyle olur.
                    TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

• Punisher-61
                      • 31.05.2004
                      • 9490
                      • Almanya

TV macimizi yine vermiyor....

TRT= B.B.Ankaraspor - Gençlerbirlig macini verecek[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• l-m
                        • 01.06.2004
                        • 2035
                        • İstanbul

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi

TV macimizi yine vermiyor....

TRT= B.B.Ankaraspor - Gençlerbirlig macini verecek[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]

Kizacak bisey yok,Trabzonda tribünler dolmuyor diye Atay Aktug evimizdeki maçlar yayinlanmasin dedi,taraftarimizi ne olursa olsun stadi doldursa Trt öyle bir yayinlayacak ki maçlari,yönetim birkaç milyar yüzünden milyonlarca taraftari radyoya mahkum ediyor...

Yorum

• Tandogan
                          • 13.06.2004
                          • 291

Bu hafta uzun bir aradan sonra tiklim tiklim dolu bir tribün önünde maç oynayacagimizi düsünüyorum.Insallah yanilmam.

Yorum

• Punisher-61
                            • 31.05.2004
                            • 9490
                            • Almanya

İlk olarak Tandogan tarafından gönderildi
                            Bu hafta uzun bir aradan sonra tiklim tiklim dolu bir tribün önünde maç oynayacagimizi düsünüyorum.Insallah yanilmam.

evet bencede hele yeni Transfer Symkowiaki görmek icin..[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Emorfo
                              • 31.05.2004
                              • 7394
                              • Gazeteci
                              • İstanbul

İlk olarak Tandogan tarafından gönderildi

Hiç sanmiyorum. maksimum 10 bin kisi gider maça. Sampiyonluga oynayan takima yakismiyor. Trabzon'daki millet çaya sigaraya harcayacagi parayi 2 hafta biriktirse 3 maça gider be.. yazik valla.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Murat BAYRAKTAR
                                • 17.09.2004
                                • 680
                                • Spor Muhabiri
                                • Kocaeli

Bizim taraftar damdan düsergibi bu maçta stadi dolduracagina pek inanmiyorum... büyük maç olsaydi bel ki... insallah dediklerim ters çikarda stad tiklim tiklim olur...
                                Murat & Yeşim
                                FATİH
                                GÖKDENİZ---Loading:)
                                BAYRAKTAR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...