Ne verdik, ne bekliyoruz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ozcilingir
    • 11.07.2004
    • 984
    • Kimya Mühendisi
    • İstanbul

Trabzonspor naklen yayindan para aliyor ya ! o para ile transferin en iyisiniyapsin mantigi tasiyan taraftarlarimiz var.

Tek gelir kaynagi naklen yayin geliri. Inanain 6 sampiyonlugumuz olmasa ,bu naklen yayin payimiz ayni SEBAT 'in ayarinda olsa halimiz ne olur bilemiyorum. Birtek naklen yayina baglanan ekonomimiz nasil düzelecek, nasil olacak,diger gelir getirici kaynaklari bulan yöneticiler ve takiminitribünlerde ve ekonomik alanda destekleyen taraftarlarla .

SAYGILARIMLA
    TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• ATMACA61
      • 29.06.2004
      • 28

herkes diyorki fener onu aldi bunu aldi peki sen elindekilerin kiymetini biliyorsun seninde fatik tekken yattaran var kaç kisi ono formasini aliyor bu isler konusmayla olmaz alacaksin .
      AKILLI OLACAN DA...nEfReT 61

Yorum

• POYRAZ
        • 18.10.2004
        • 6656
        • Avrupa Diğer

İlk olarak ATMACA61 tarafından gönderildi
        herkes diyorki fener onu aldi bunu aldi peki sen elindekilerin kiymetini biliyorsun seninde fatik tekken yattaran var kaç kisi ono formasini aliyor bu isler konusmayla olmaz alacaksin .

Aynen katiliyorum,gecen sene Fenerbahce bizim iki yilda sattigimiz formayi iki ayda satti,biz kendi kendimize diyoruz ki"benim aldigim üründen kazanilan paradan ne olacak"ama herkez alirsa kulüp para kazanir güclenir,Fenerin kale arkasi 15 ytl,bizim kale arkamiz 5 ytl bizim 3 mac seyrettigimiz paraya onlar 1 mac seyrediyorlar ve böyle oldugu halde onlarin sitesinde okumustum söyle diyorlar,"bilet fiyatlarinin artmasi lazim,fiyatlar artsinki Fenerbahce para kazansin"

Günümüzde her sey para olmus Türkiyede,sampiyon olmak istiyorsan paran olacak,bileginin hakki ile sampiyon olmak eskilerde kaldi sanirim,herkezi kulübün lisansli ürünlerini almaya davet ediyorum.
        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• oflaz_61
          • 27.11.2004
          • 12
          • Elektrik
          • Ankara

slm.Bende arkadasin yazdiklarina katiliyorum ama bunun yönetimin farkinda olduguna eminim mutlaka bi dusundukleri vardir.herkes bizim gibi dudunmuyor olabilir.sonucta trubundeki 1 kisi bile bizim için avantaj dir.ama bende isterim fener gibi fiyatlarimiz olsun.cnku bu bir kalite dir.uzulmeyin hepberaber TRABZONSPORumuzu avrupa standartilarina getirebiliriz.yeterki bu birlik beraberlik bozulmasin.taraftar birbirine kenetlensin basari ve basarisizlikta takimin yaninda olailm.mutlaka meyvesini verecektir.tesekkurler...................................... ..........
          bir Türk dünyaya bedelse;
          bir OF\'luyu siz düsünün....

Yorum

• murat
            • 01.10.1999
            • 4657
            • Danisman
            • Avrupa Diğer

abi herkes diyorki forma niye alinmiyor falanda, abi kimse kusura bakmasinda bizim formalar 5 para etmez.vucuda yapisiyor, birkere biraz kilon varsa giyemezsin kadinsan(hepsine gecerli degil ama cogun gecerli) giyemezsin. Adam gibi forma yapsinlar alayim 5 tane. Kappa formasindanda aldim ama bos odamda asili duruyor....

SImdi ornek olarak fener ve gs formalarini vercem burda ornek verirken onlarin guzelliginden falan konusmiyorum zaten renkleri bozuk herkesin bildigi formalar oldugu icin ornek veriyorum, ama dizayn olarak herkes giyebilir. Bence Adidas bize uyar renkleride ayni simdiki gibi birakmak lazim.

Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• mkmsas
              • 29.05.2004
              • 934
              • Düzce

bizim orjinal formalarin kalitesi o formalarin hepsinden daha iyi. kullanilan kumas sporcunun max performans vermesi için tasarlanmis özel karisim bir kumas.

ayrica ayni istanbul takimlarinin formalari gibi vucuda yapismayan taraftar formalari satiliyor. bayanlar ve kendini rahatsiz hisseden arkadaslar bunlardan satin alabilir.

bence formalarimiz çok iyi. bunu istanbul takimlarini tutan arkadaslarim da dogruluyor.

Yorum

• mackolik_61
                • 24.01.2005
                • 137

bizim formalar kaç yildir adam gibi yapilmiyodu ama bu senekiler çok iyi hala laf yapiliyosa yönetim daha ne yapsin herkes bu formalardan almali...renkleri yeter...
                ÇILGINLAR-AFFETMEZLER...

Yorum

• murat
                  • 01.10.1999
                  • 4657
                  • Danisman
                  • Avrupa Diğer

yok abi degil iste! kendi acinizdan konusuyorsunuz!ben yeterince gittim ts clublara tum formalarada baktim hepsi yapisiyor. bilmem son 4-5 ay yenileri ciktimi ama yazin oyleydi..

Yonetim ne yapsin diyorsun ? En kaliteli formamiz olmasina gerek yok biraz daha az kaliteli olup cok satan olsun daha iyi olur. Ticari acidan bakmak lazim... Yonetim daha napsin lafinada sunu derim, adam gibi TS clublar acsin ve urunleri cogaltsin satilmazsa ozaman konussun....
                  Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• mackolik_61
                    • 24.01.2005
                    • 137

kardesim sen gel trabzon ts clup a ben sana formanin kralini gösteriyim...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    ÇILGINLAR-AFFETMEZLER...

Yorum

• mkmsas
                      • 29.05.2004
                      • 934
                      • Düzce

çok yerinde açilmis bir topici formalarimiz güzel mi degil mi tartismasina çevirmesek daha iyi olmaz mi forma konusunda yorum yapmis biri olarak daha fazla uzatmayalim diyorum

topic ile ilgili bir iki sey söylemek daha dogru olacak. tespit son derece dogru. öneriler ile son derece mantikli. ancak 100000 üye kampanyasinda 5000 lerde kaldigimizi, son maçlarimizi 5000-10000 kisiye oynadigimizi düsününce insan karmasarlasiyor, umutsuzluga düsüyor. reha abinin söyledikleri ütopya gibi kaliyor. ancak bugün tribün ve lisansli ürün satisindan en çok geliri elde eden f. bahçenin 90 larin ortasinda tribünlerini dolduramyan ve lisansli ürün geliri olmayan bir takim oldugunu düsündügümüzde bu hedeflerin ütopik olmadigi gerçeklesmesi içinde çok uzun zaman gerekmedigi ortaya çikiyor.

aslinda bu konuda sayfalarca yazilabilir ama reha abinin önerisini lisansli ürün satisi ve kombine bilet olarak iki asamada düsünerek bu önerinin gerçeklesebilme ihitmali hakkinda kisaca bir iki sey yazabiliriz.

lisansli ürün satisi dogrudan trabzon ilini ilgilendirmeyip yurdun ve avrupanin dört bir tarafina yayilmis taraftarimizin tümünü alakadar eden bir konu. trabzonumuzun bu düzeyde gelire sahip 50000 den çok daha fazla taraftari bulundugu bir gerçektir ancak bu bilince sahip 50000 taraftari oldugu çok su götürür. ancak bu basitçe hazirlanmis basarili bir reklam kampanyasiyla bile kazandiralabilecek bir özelliktir ki bence yönetimin kisa vadede üzerinde durup bu yönde çalisma yapmasi gereken konu budur. bu yönde planli ve programli bir çalisma ile reha abinin bahsettigi rakamalr ve yukarisina ulasilabilir.

kombine bilet satisi ise (metehanin öneresini mantikli ve fedekarca bulmama ragmen bu önerinin fiilen gerçeklesmesini mümkün görmüyorum) direkt trabzonla ilgilidir. dolaysiyla trabzonun ekonmik yapisyla iç içe düsünülmelidir. bunu göz önüne aldigimizda bu fiyatlarla bu miktarda kombine satisi su an için uzak bir ihtimaldir. bu noktada taraftarimizn bu konulardaki hassasiyeti ve bilincini hesaba kattigimizda trabzondaki tarftarimizin durumu il disindaki tarftarimizdan daha da kötüdür.

ancak trabzonun rakipleriyle boy ölçüsebilmesi için onlar kadar büyük bütçelere ve transferlere ihtiyaci olmadigindan ve anlarkadar para harcamasi gerekmediginden sirf lisansli ürün satisindan hedeflenen gelir elde edilse kombine buna biraz destek olsa bile trabzonsporu sampiyonluga ulastiracak katki yapilmis olur. en azindan zurawski yi almisdik simdi...

Yorum

• OfluMulkiyeli
                        • 31.05.2004
                        • 78

olay pazarlama olayi! 100 bin üye kampanyasindan haberi olmayan,haberi olup da bunun kulup için ne demek oldugunu bilmeyenler var. Kulup bu kampanyanin pazarlanmasinda felaket sekilde basarisiz. Belki de, kendileri de bizim bu kampanyaya atfettigimiz önemi atfetmiyorlardir. hala 5 binlerde kalmis olmamiz insani sinir ediyor.

http://gezi-notlarim.blogspot.com/

Yorum

• My
                          • 09.06.2004
                          • 24592
                          • Aydın

Baskan defalarca borsadan gelicek parayla transfer yapmamazi beklemeyin dedi . Bence yönetimimiz buradan gelicek paralarin bi kisminipazarlamada ve Ts Club' lerde kullanicak. Insallah halka arz beklendii sonucu verir.
                          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• ARAGORN01
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 07.06.2004
                            • 631
                            • BANKA MÜDÜRÜ
                            • İstanbul

Dünyada Trabzonspor kalitesindeki bir takimi en ucuza seyreden taraftar kitlesi biziz.

bazi örnekler vereyim :

Ingiltere'de M.United, Arsenal, Liverpool gibi takimlarin maç basina kale arkasi fiyatlari 25-30 gbp ( 60-75 milyon tl )

Ispanya'da Real Madrid'inmaç basinakale arkasi fiyati yaklasik 75-80 milyon tl.

üstelik bu takimlarin maçina bilet bulmak imkansiza yakindir.

Bunlar büyük takimlar, bizi kimlerle karsilastiriyorsun derseniz... Futbolun futbol gibi oynandigi tüm lig takimlarinin maç bilet fiyatlari bu fiyatlara çok yakin. ( 10-15 milyon daha ucuzdur) Bizim ise sezonluk bilet fiyatlarimiz bile adamlarin tek maçinin fiyati kadar degil.

Bize ne onlar Avrupali , bizim etimiz ne budumuz ne diyenler , sampiyonlar liginekalirsak bu takimlar ile oynacagiz, ligde gözünü bile kirpmadan milyon dolarlar sarfedenlerle mücadele ediyoruz.....

Aramizda bazilarimiz , paralarin kulüp yöneticilerinden çiktigini düsünüyor. Dogru dürüst yönetyilen kulüplerde yöneticiler bes kurus para vermez. Tüm transfer paralari tv gelirleri, sponsorler ve ürün satislari ile finanse edilir.

israrla anlamayanlar için açik açik yaziyorum...

Bizim yöneticilerimiz ne diyor ? Bizim bir maç için yaptigimiz harcama ve futbolculara ödenen maç primlerinin yarisini bile maç bileti ile karsilayamiyoruz. ( yani her maç için cepten harcama yapiliyor )

Lütfen artik garip istekler ( servis vb..)ve sonsuz taleplerinizi ( daha da ucuz hatta bedava bilet ) bir kenara birakin ve sunlari düsünün...

1.Kiminle yarisiyoruz?

2.Sürekli cepten para harcayan ve kimseyi mutlu edemeyen adamlar ne kadar bu klübe yöneticilik yapmak ister ?

3.Bedava 2.lig maçi seyretmek ister misiniz? ( para vermeyecegim, önce sampiyon olsunlar, yönetim 10 futbolcu alsin öyle gelsin mantigiyla varacagimiz yer 2.lig'dir. 4 sene önce az daha oluyordu)

4. Ben bu takimi neden tutuyorum ? Bugün takim için yapabilecegim bir sey var mi?

There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

• mackolik_61
                              • 24.01.2005
                              • 137

tamamda bizim takim real madridmi bence kale arkasi 5 ytl normal fiyat...
                              ÇILGINLAR-AFFETMEZLER...

Yorum

• ARAGORN01
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 07.06.2004
                                • 631
                                • BANKA MÜDÜRÜ
                                • İstanbul

İlk olarak mackolik_61 tarafından gönderildi
                                tamamda bizim takim real madridmi bence kale arkasi 5 ytl normal fiyat...

Lütfen bir daha oku.... mesela villareal bize yakin bir takim mi sence ? onun kale arkasi fiyatida yaklasik 50 milyon tl

o zaman sampiyonlar ligine katilalim, basarili olalim, sunu alin bunu alin demeyeceksin. Zurawski'yi neden alamadik ? bu ne biçim kale arkasi tribünü, kapalidaki sütunlari kaldirin, niye futbolcularimiza 3 ezikler talip olunca akillari karisiyor, serefsiz medya demeyeceksin.

bizim olayimiz bu kadar, d'haene bize yeter diyeceksin...

There is much fish in the sea than has ever come out of it

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...