Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Stada Dair

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bence Avni Aker bölüm bölüm yıkılıp 45 bin kapasiteli yeni yakın trübünlü stad bize yeter...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O Tekfen Akfen olmasın?
      Akyazı projesi zamanında hayata geçsin de (sadece stad değil projenin tümü)ister Tekfen, ister Akfen isterse Karafen olsun.
      Sonuçta bu işi yapanlar bir şekilde bir yerlerden zaten nemalanacaklar...

Yorum

Haberi yapan arkadasın samimiyetine inanmakla beraber bir Tekfen holdingin sitesine girin bi bakın ya inşaat şirketleri dunyada ilk 100 şirket arasında sizce karsız bir yatırıma girmesi mantıklı mı trabzonlu şirketler karsız buraya çöp kurmazken ama inşallah öyledir
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akyazı projesi zamanında hayata geçsin de (sadece stad değil projenin tümü)ister Tekfen, ister Akfen isterse Karafen olsun.
          Sonuçta bu işi yapanlar bir şekilde bir yerlerden zaten nemalanacaklar...
          Farklı birşey söyleyen yok. Akfen özellikle Sera Yapı ile çok ciddi işler çıkartmış, işinin ehli bir firma. İşi bu olduğuna göre elbette para kazanacak, kazanmalı... Sadece isim benzerliğinden ötürü bir karışıklık olup olmadığını teyit ettirmek istedim.

Kişisel olarak 90 bin kapasiteye inanmıyorum. Bakalım, yakında ben de alırım haberleri.

Yorum

bence 90000 kişilik bi stadın dolması bu şartlarda çok zor ama hayal değil eğer çevre illerin desteği alınabilirse bu gerçekleşebilir nüfus bakımından sadece trabzonun yeterli olamayacağını düşünüyorum başka illerden taraftarların gelebilmesi içinde ulaşım büyük bi sıkıntı fakat ilerleyen yıllarda trabzondaki iş sahasının genişlemesiyle ve yatırımların artmasıyla nufus yoğunluğu artabilir ve bu gerçekleşebilir hatta biraz abartıp şunuda düşünebiliriz karadeniz sahil yoluna bide hızlı tren hattı eklenir şöyle samsundan artvine kadar o zaman vatandaş 1 saatte stadın kapısının önüne gelir ne hayal ama
            Futbol çok basit bir oyundur,zor olan ise basit futbol oynamaktır...
            Johan CRUYFF

Yorum

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Farklı birşey söyleyen yok. Akfen özellikle Sera Yapı ile çok ciddi işler çıkartmış, işinin ehli bir firma. İşi bu olduğuna göre elbette para kazanacak, kazanmalı... Sadece isim benzerliğinden ötürü bir karışıklık olup olmadığını teyit ettirmek istedim.

Kişisel olarak 90 bin kapasiteye inanmıyorum. Bakalım, yakında ben de alırım haberleri.
              aynen katılıyorum
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

90.000 kişilik stad trabzon için fazla.
                100 sene sonra bile fazla.

Yorum

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kapasite 90bin. Tekfen projeden kar etmeyecek. Mısır'dan da köle işçi getirdik mi tamamdır
                  Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                  Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

Belki 90bin fazla ama senelerdir hep hayalimde yatan stad kapasitesi 61 bin kişiliktir.Bence stad bu kapasiteden ne 1 kişi fazla nede 1 kişi eksik olmamalıdırfazla diyenlere,dolmaz diyenlere 96daki(bundan 12 sene önce) fener maçında kaç kişi vardı diye hatırlamalarını tavsiye ederim. yaşı küçük olanlara,hatırlayamayanlara o günü biraz anlatmak isterim. o günlerde maratonun uzay(!) çatısı yapılmış fakat koltuklandırılmamıştı. maraton tribünü koltuklandırılmadan önceki kapasitesi 17.500 dür.ben o gün maratona son anda girenlerdenim ve bırakın oturacak yeri,ayakta durmaya bile yer yoktu.herkes 1 sırada 2şer kişi sıra olmuş(1i oturuyor diğeride onun bacağının önüne çömelmiş vaziyette) şekildeydi.haliyle bizde çömelenlerdendik az kalkıp 2 adım gitmeye kalksan neredeyse 40 kişiyle kavga edecek pozisyona giriyordun neyse fazla uzatmayalım.Yani o gün sadece maratonda abartısız "30 bin kişi" olduğunu söyleyebilirim. stadda(o zaman kapasite 27500 dü) ne kadar kişi olduğunu siz hayal edin artık. Bundan 12 sene önce Trabzonda bu kadar taraftarı(hatta bi o kadarı da çeşitli sebeplerle stada girememişti) şampiyonluğa oynayan bir Trabzonspor topluyabiliyorsa,biz yeterki şampiyonluğa oynayalım her maçımızı enaz 50bin kişiye oynarız inanın... Unutmayalımki hedefimiz herzaman en iyisi olmalı ki;daima büyük kalalım.
                    Aşkımız kişilere değil,EFSANE RUHUNA...

Yorum

bunun yarısını kessinler ustunude kapatsınlar akyazıya koysunlar...
                      TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

90000 kişşi çok gereksiz bencec ..
                        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

yok artık LeBron James.

Yorum

90.000 ne yhaa

40.000 olsun full olsun
                            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

Peki bu hangi proje anlamadım. Yani Akyazı projesindenmi bahsediyoruz yoksa yeni bir projemidir. 90 000 elbetteki gereksiz. Şehrin önümüzdeki 10 sene içerisinde yoğun bir göç alacağını falanmı tahmin ediyorlar Vallahi süper bir komplo teorisi çıkar bundan. 2012 de dünyaya çarpacak taş ın adı neydi? Serdar Turgut un yazılarını dönüp bir daha okuyayım
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

90000 kişilik stad yapamazlar ya kim uyduruyor bunları allah aşkına neyimize bizim doksan bin kişilik stad yap 30000 kişilik dolsun güzel görüntü olsun 90bin yapıpta büyük boşluklar olcağı yerde her zaman 30bin idealdir
                                KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X