yapılacak stadın kapasitesi 50 bin olmalı ne aşşağa ne yukarı en ideal rakam bu 50 bin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Stada Dair
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kapasite 90bin. Tekfen projeden kar etmeyecek. Mısır'dan da köle işçi getirdik mi tamamdır
Şaka bir yana pek inanamadım hayırlı olsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Şuanda ne diyeceğimi bilemiyorum çok süper bir haber bi de arkadaşımız bize bu haberin kaynağını söylese ayrıca 30 bin diyen arkadaşları kırmak istemiyorum ama 90 bin söyleniyorken 30 bin söyeleyenler ne kadar küçük düşünüyorlar bırakın artık 30 bini
Yorum
-
İlk olarak ofkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToplam alan 180 Dönüm
Stad kapasitesi:90.000kişi
10.000 kişilik kapalı spor salonu
İhale bedeli 120 milyon dolar
yüklenici TEKFEN şirketi projeden kar etmicek
öngörülen yapım süresi 18 ay(yanılma payı 1000/7(binde yedi)
Stadyumun Trabzona Nüfüs olarak getirisi 5 yıl içinde 750.000 kişi artması öngörülüyo
Pazartesi günü bakan, gençlik ve spor genel müdürlüğü ekibi sadri şener ve arkadasları ilgili bakanlık bürokratları projeyi tartışıp konuşmak için bir araya gelcek ve Haftaya salı günü bakanlar kurulunda Başbakana sunulcak.
onaylanırsa yerel seçimlerden önce temel atılcak..
TEKFEN yüklenecek ihaleye açılmadan ve kar etmicek sence bunun doğru ve mantıklı olma imkanı ne tekfen gibi buyuk bir holding niye bunu kar olmadan yapsın isim mi yapmaya ihtiyacı var ? Bana bir gram mantıklı gelmediBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
-
İnanılmayacak bir şey yok, Tekfen bu projeden kar etmeyecekmiş sadece. Başka bir ihaleyi alır ordaki projeden buradaki masraflarını da fazlasıyla çıkarır, devletin eli tutulmaz.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKapasite 90bin. Tekfen projeden kar etmeyecek. Mısır'dan da köle işçi getirdik mi tamamdır
Şaka bir yana pek inanamadım hayırlı olsun
Burası Türkiye, Burda Olmaz YOK...
Yorum
-
kesinlikle oyledir ve projeden fazlasıyla kar edecektirİlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO Tekfen Akfen olmasın?Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum